Eski Bir Hacker'dan Online Oyun Öğütleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@YAHYA@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu Düzenlendi Hiçbirşey Paylaşılmıyor İçinde

1)Hiçbir Şekilde oyunda bedava oyun parası , gerçek para veya item(eşya) veriyorlar şu sitede şu siteye giriş yapın denilirse inanmayın eğer öyle bir şey olsaydı o online oyun o etkinliği kendisi yapardı bunu girdiğiniz site online oyun sitesinin veya hangi oyunsa o sitenin birebir aynısı olur genellikle. giriş yapıldığı anda şifreniz uçar arkadaşlar.

2)Hiçbir şekilde msn ile irtibat kurmayın kimseyle , oyunda irtibat kurun sadece ve dosya almayın kimseden biri hile yaparsa hileyi nerden buldun derseniz oda size vereyim diyecektir ya bi yere virüs koyacak onu indirmenizi isteyecektir. yada size virüs yollayacaktır .

3)Diyelimki yüksek bütceli bir hesabınız var bu hesabı sadece bir pc den girseniz ve oyundan başka hiç bir yere girmeseniz dahi hacklenebilir çünkü portlar açık oluyor öncelikle , mutlaka windows 7 güncel işletim sistemi kullanmanız gerekmekte ve en önemlisi öneri olarak kaspersky internet security i satın alıp yüklemeniz gerekmekte bu program sizin için yapmanız gerekenleri yapar portları kapatır oto sandbox üzerinden çalıştırır derin tarar vs. diğer anti - virüslerde aynı şeyler idda eder ama bunları tam yerine getiremez fazla birşey yapmaz ama bu kaspersky çok güvenli bir programdır.

Sıralama Olarak :
1)Kaspersky Internet Security
2) Eset Smart Security (Eskiden eset kötüydü ama şimdi çok geliştirdi programı)
3) Yok

Moderatörler Konu Sabit Lütfen

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şu esetide keyi cracki bol diye iyi antivirüs kategorisine katıyorsunuz örnek olarak trend micro keyi cracki yok koruması iyi ama kimse adını etmez niye keyi cracki yok çünkü

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu tarz programlara ihtiyac duymuyorum.

Otomatik port kapatma olayi ise sacmaliktan baska bir sey degil. Oyun oynarken sorun cikarmaktan baska bir ise yaramiyor.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
şu esetide keyi cracki bol diye iyi antivirüs kategorisine katıyorsunuz örnek olarak trend micro keyi cracki yok koruması iyi ama kimse adını etmez niye keyi cracki yok çünkü

senin mantıkla gidersek.o zaman windows ta crackı var diye kullanılıyor.yoksa kimse adını bilmez.

bence tam tersi bir şey çok kullanılıyor diye onun sürekli crackı çıkıyor.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Yıl olmuş 2014 online oyun mu oynayan var?

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunları bilmek için hacker olmaya gerek olduğunu zannetmiyorum. Zaten hile peşindeyse bırak çalınsın hesabı başkalarına sövüp ben oyun oynuyorum diyen 8 yaşındaki arkadaşlarımız biraz uzak dursun o sektörden. Zaten bu önerilerde onlar için sanırım. Aklı başında bir insan böyle şeylere kanmaz.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
senin mantıkla gidersek.o zaman windows ta crackı var diye kullanılıyor.yoksa kimse adını bilmez.

bence tam tersi bir şey çok kullanılıyor diye onun sürekli crackı çıkıyor.
Windowsa mecbursun. şuan sadece orijinal sürümlerin çalıştığını düşün, ya windows alıp düzene devam edeceksin yada başka bir işletim sisteminde kısıtlı uygulama ve oyunlar ile devam edeceksin. Mecbur kalınca nasılda para verirsiniz windowsa.

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windowsa mecbursun. şuan sadece orijinal sürümlerin çalıştığını düşün, ya windows alıp düzene devam edeceksin yada başka bir işletim sisteminde kısıtlı uygulama ve oyunlar ile devam edeceksin. Mecbur kalınca nasılda para verirsiniz windowsa.
Windows korsan sektörün önüne geçemiyor mu? Bana sorarsan geçmek istemiyor çünkü işine geliyor. Ayrıca Windows'un sadece orijinali çalışsa idi. Yani ilk defa piyasaya böyle sürülseydi bu kadar popülerleşemezdi. Alternatif olarak Linux çok geniş bir yelpaze üstelik kullanışlı. Sadece program yok diye kullanılmıyor veya Mac. Windows'dan kurtulmak için bahane arıyorum zaten keşke dediğin gibi olsa da kimse kullanmasa.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Olaya düz mantıkla bakın, bir antivirüs şirketi daha kendini koruyamıyor crackları çıkıyorsa sizi nasıl korusun yahu akıl var mantık var, önce gitsin cracklar ile bu programı yanıltabiliyorlarsa virüsler de yanıltabilir crack zaten bir virüs, yani eset pc yi yavaşlatmaktan başka bir işe yaramaz.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
kaspers fanları basmış konuyu. Dik dur eğilme bu millet seninle ESET :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Olaya düz mantıkla bakın, bir antivirüs şirketi daha kendini koruyamıyor crackları çıkıyorsa sizi nasıl korusun yahu akıl var mantık var, önce gitsin cracklar ile bu programı yanıltabiliyorlarsa virüsler de yanıltabilir crack zaten bir virüs, yani eset pc yi yavaşlatmaktan başka bir işe yaramaz.

eset meset hikaye esas sahibi akıllı olucak ona buna atarlanmıcak internette eset kurmiyacak.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Arkadas belki su flash player tarzindaki oyunlari kastetmis olabilir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
kaspers fanları basmış konuyu. Dik dur eğilme bu millet seninle ESET :D
Şahsen ben açıklık getirme gereği duydum hiçbir programın fanı, taraftar müşterisi değilim, ben sadece düz mantık ile açıklama yaptım, kendisini koruyamayan sizi de koruyamaz diye, tekrar söylüyorum hiçbir programı savunmuyorum.Dediğiniz laf bana da ister istemez değdiği için açıklama gereği duydum.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Şahsen ben açıklık getirme gereği duydum hiçbir programın fanı, taraftar müşterisi değilim, ben sadece düz mantık ile açıklama yaptım, kendisini koruyamayan sizi de koruyamaz diye, tekrar söylüyorum hiçbir programı savunmuyorum.Dediğiniz laf bana da ister istemez değdiği için açıklama gereği duydum.
Hiçbir antivirüs koruması tam koruma sağlayamaz. Her şey yine bizde bitiyor. Ben de hiçbir antivirüs taraftarı değilim. Kampanyalar oldukça da hepsini denerim. Ama ESET kendine fayda sağlamıyor size nasıl sağlasın dersen hop derim kardeş :D İş beyinde bitiyor yani. ESET benim için en istikrarlısı korumayı sağlıyor diyebilirim.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Lamerler hackerım diye dolanıyo yine..

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Vallahi konu 'Hangi Antivirus Daha İyi' ye donmus. Ben Norton 360 kullaniyorum. Hic cracklisi yok. Kafam rahat ;) 3 lisan 60 tl idi en son.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
bende de f-secure ar 40 liraya almıştım 3 yıllık.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hiçbir antivirüs koruması tam koruma sağlayamaz. Her şey yine bizde bitiyor. Ben de hiçbir antivirüs taraftarı değilim. Kampanyalar oldukça da hepsini denerim. Ama ESET kendine fayda sağlamıyor size nasıl sağlasın dersen hop derim kardeş :D İş beyinde bitiyor yani. ESET benim için en istikrarlısı korumayı sağlıyor diyebilirim.

Benim için sağlamıyor, kullanıcıda biter olay o sözünüze katılırım fakat eset bilmiyorum cracklanan bir antivirüs programına güvenmiyorum pc de yüklü şuam 1 aydır kullanmayayım açıkçası yararını göremedim silmeyi düşünüyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
hacer bulaşıklar olduğu gibi duruyor kalk yıka elalemin pcsini bozacağına işe yara hayırsız...
diye bağran annesi vardır belki...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Benim için sağlamıyor, kullanıcıda biter olay o sözünüze katılırım fakat eset bilmiyorum cracklanan bir antivirüs programına güvenmiyorum pc de yüklü şuam 1 aydır kullanmayayım açıkçası yararını göremedim silmeyi düşünüyorum.

takmışsınız crack.kaspersky da var.avast var.avg var avira var.windows da var.adobe var.hatta winamp ın bile.o zaman bilgisayar da kullanmayın.

Antivirüs şirketleri kendilerini koruyamıyorlar.

Kendilerini koruyamıyorlar!

Güvenlik uzmanı Joxean Koret’ın yaptığı araştırmaya göre, antivirüs yazılımlarının kodlarında bulunan çok tehlikeli açıklar, bu yazılımları saldırılara karşı risk altında bırakıyor. Piyasadaki önemli antivirüs yazılımlarını inceleyen güvenlik uzmanı, 14 yazılımda, hacker’ların antivirüs yazılımını devre dışı bırakmasını ve sisteme sessizce sızmasını sağlayacak açıklar bulmuş. Bu açıkların bazıları antivirüs yazılımının çekirdeğinde bulunurken bazılarının yan modüllerde bulunduğu keşfedilmiş.

Joxean Koret, bu açıkların hiçbirini antivirüs üreticilerine rapor etmiş değil zira antivirüs firmalarının ödül porgramının bulunmadığını ve bu yüzden bağımsız araştırmacıların kodlarını inceleme altına almadığını, bunun da bir eksiklik olduğunu dile getiriyor. Ödül programının bulunması halinde çok sayıda araştırmacı sık sık kodları inceleme altına alacak ve buldukları açıkları firmalara rapor ederek hızlıca önlem alınmasını sağlayacak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bunlar sadece bilinen açıklardan 1 kaç tanesi.

IMddt1F.jpg

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yeni sistemi topladigimdan beri virüs programi kullanmiyorum. Kus gibi hafif sistem..

Program yüklüyken bile tek virüs yemisligim yok. Bilgisayara virüs bulastirmamak yine %99 sizin elinizde olan bir sey.

En cok virüs yiyenler malum sayfalarda dolananlar, torrent indirenler, crack kullanlar vs.. Is kullanici da bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...