Eski Bir Hacker'dan Online Oyun Öğütleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yeni sistemi topladigimdan beri virüs programi kullanmiyorum. Kus gibi hafif sistem..

Program yüklüyken bile tek virüs yemisligim yok. Bilgisayara virüs bulastirmamak yine %99 sizin elinizde olan bir sey.

En cok virüs yiyenler malum sayfalarda dolananlar, torrent indirenler, crack kullanlar vs.. Is kullanici da bitiyor.

Malum sayfalar icin antivirus kesinlikle lazim :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bazen antivirüs bile kurtaramaz internet güveliği olsa bile malum sitelerde güvende olmazsın.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Antivirüs kullansanız bile hile peşinde crack peşinde koşarken karşınıza çıkan, "anti virüsü devre dışı bırakın =)))" lafına kandıkça sizden bir şey olmaz.

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
eski heçkır arkadaş şöyle bi durum varki çoğu online oyun port açtığı için ve bu port açmaya antifürüs sistemleri izin vermediği için antifürüs kapalı konumda kalmalı

ayrıca 12 yıldır online oyun oynarım 555555 gibi dandirik şifre kullanmama karşın 1 kere soyulmadım 1 kere hacklenmedim . 5 senedir antivirüs programlarına tövbeli yaşıyorum . no antivirüs no cry. I levye deepfrezeee :tt2:

ardaozkal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
antivirüs kullansanız bile crack kullanmayın. bilgisayarımda 500gb yasal ve 0kb yasadışı dosya var, her şey yasal, öyle ki antivirüs bile yok, çok daha hızlı ve iyi bir performansı var. hayrına crack niye yapsınlar ki? bunun babasını intihara zorlamış firma da, bu da batırmayı mı planlıyor onları? [film: dhoom 3] hayır, kesin virüs vardır. ben de virüs yazıyorum keylogger vs visual studio ile, bütün arkadaşlara denemeleri için attım, 50 tane antivirüs denedi, hiçbir şey olmadı, algılanmadı. sonra onlara sildirdim :) crack sırasında neden "antivirüsünüzü kapatın" derler sizce??? :) :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

aynen. steam kullanıyorum ve steam guard var, çalmaları için mailimi de çalmaları gerek :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
açın yolu .. eski hacker benim. :D by_hacker :D bilen vardır :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
bazen antivirüs bile kurtaramaz internet güveliği olsa bile malum sitelerde güvende olmazsın.

Yani...

Diyorum ya, is kullanici da bitiyor diye. Virüslü sayfalarda dolastigin sürece elli tane program yüklesen ne fayda. Asiri derece zararli olmasa bile mutlaka malware tarzi virüs bulasiyor sisteme.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
takmışsınız crack.kaspersky da var.avast var.avg var avira var.windows da var.adobe var.hatta winamp ın bile.o zaman bilgisayar da kullanmayın.

Antivirüs şirketleri kendilerini koruyamıyorlar.

Kendilerini koruyamıyorlar!

Güvenlik uzmanı Joxean Koret’ın yaptığı araştırmaya göre, antivirüs yazılımlarının kodlarında bulunan çok tehlikeli açıklar, bu yazılımları saldırılara karşı risk altında bırakıyor. Piyasadaki önemli antivirüs yazılımlarını inceleyen güvenlik uzmanı, 14 yazılımda, hacker’ların antivirüs yazılımını devre dışı bırakmasını ve sisteme sessizce sızmasını sağlayacak açıklar bulmuş. Bu açıkların bazıları antivirüs yazılımının çekirdeğinde bulunurken bazılarının yan modüllerde bulunduğu keşfedilmiş.

Joxean Koret, bu açıkların hiçbirini antivirüs üreticilerine rapor etmiş değil zira antivirüs firmalarının ödül porgramının bulunmadığını ve bu yüzden bağımsız araştırmacıların kodlarını inceleme altına almadığını, bunun da bir eksiklik olduğunu dile getiriyor. Ödül programının bulunması halinde çok sayıda araştırmacı sık sık kodları inceleme altına alacak ve buldukları açıkları firmalara rapor ederek hızlıca önlem alınmasını sağlayacak.

bunlar sadece bilinen açıklardan 1 kaç tanesi.

IMddt1F.jpg

Geri geri konuşmayalım, crack In kendisi virüstür, bunu bilmeyecek kadar bilgin yoksa tartışmaya girme benimle ayrıca Norton 360 kullandığım zamanlarda oldu ben Norton o tercih ediyorum, crack v.s sini bulamazsın her virüsten koruyabilir neredeyse , ama yukarıda diğer arkadaşın dediği gibi bu koruma biraz da kullanıcıya da bağlıdır.

ardaozkal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Geri geri konuşmayalım, crack In kendisi virüstür, bunu bilmeyecek kadar bilgin yoksa tartışmaya girme benimle ayrıca Norton 360 kullandığım zamanlarda oldu ben Norton o tercih ediyorum, crack v.s sini bulamazsın her virüsten koruyabilir neredeyse , ama yukarıda diğer arkadaşın dediği gibi bu koruma biraz da kullanıcıya da bağlıdır.

hayrına crack niye yapsınlar ki? kesin virüs vardır. ben de virüs yazıyorum keylogger vs visual studio ile, bütün arkadaşlara denemeleri için attım, 50 tane antivirüs denedi, hiçbir şey olmadı, algılanmadı. sonra onlara sildirdim :) crack sırasında neden "antivirüsünüzü kapatın" derler sizce??? :) :)

aynı olay :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

crack virüs değildir.bilgimizi tartışmayalım istersen.hangi programlama dillerini biliyorsun.?

ben bir çoğunu biliyorum.hatta kullandığım bazı programların crackı kendim yaptım.

antivirüs konusuna gelince ne kullandığın umrumda değil.ama bir programın crack patchi var diye.o program berbattır.düşüncesi yanlış.ben sadece onu diyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
:D crack virüs değildir.bilgimizi tartışmayalım istersen.hangi programlama dillerini biliyorsun.?

ben bir çoğunu biliyorum.hatta kullandığım bazı programların crackı kendim yaptım.

antivirüs konusuna gelince ne kullandığın umrumda değil.ama bir programın crack patchi var diye.o program berbattır.düşüncesi yanlış.ben sadece onu diyorum.

Benim ağzımdan berbarttır diye kelime çıkmadı, crackı önleyen bir yazılım seni koruyamaz dedim yine diyorum . Konuyu saptırmayalım tartışacaksan özelden gel.

ardaozkal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
:D crack virüs değildir.bilgimizi tartışmayalım istersen.hangi programlama dillerini biliyorsun.?

Haklısın değildir ama adam bunlara niye bulaşıyor ki? Para vermek istemiyorsa crack yaratsın. Peki neden yayınlasın? (c#, java)
Developerleri umursamıyorsa neden başkalarını umursasın?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Haklısın değildir ama adam bunlara niye bulaşıyor ki? Para vermek istemiyorsa crack yaratsın. Peki neden yayınlasın? (c#, java)

bedava programların çoğunda adware/reklam yazlımı var.onları da kullanmayın.o zaman.

o crackı yapan kişini inisiyatifine kalmış.işini iyi yapan var.kötü niyetlisi var.sonuçta yaptıkları illegal bir şey.suç yani.

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim bildiğim kadarıyla crack için asambly falan kullanılıyordu.Bu devirde bilen insan sayısı çok azdır heralde.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
crackte hiç virüs olmasa bile crack bir nevi hacktir

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Keşfedilmemiş bir açığı kullanan crack olamaz mı?

ardaozkal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bedava programların çoğunda adware/reklam yazlımı var.onları da kullanmayın.o zaman.

o crackı yapan kişini inisiyatifine kalmış.işini iyi yapan var.kötü niyetlisi var.sonuçta yaptıkları illegal bir şey.suç yani.

Ben o yüzden "Antivirüs" kullanmıyorum. Normalde sadece onu cracklerdim ama adamların uğraşını gördüm. Her şey bir yana, GÜNAH.

Keşfedilmemiş bir açığı kullanan crack olamaz mı?

onu crack yapacağına adamlara (antivirüs vs.) söyle, sana çoğu para verir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Yani...

Diyorum ya, is kullanici da bitiyor diye. Virüslü sayfalarda dolastigin sürece elli tane program yüklesen ne fayda. Asiri derece zararli olmasa bile mutlaka malware tarzi virüs bulasiyor sisteme.

windows aktivatörlerinin hepsi virüslü hatta tele imei atmak için olan şeylerde virüslü iyi çocuk ol yoksa cız olayı...
benim pc isyanda askıya alıp açınca realtek devre dışı kalmış...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Benim ağzımdan berbarttır diye kelime çıkmadı, crackı önleyen bir yazılım seni koruyamaz dedim yine diyorum . Konuyu saptırmayalım tartışacaksan özelden gel.

torrent sitelerini takip eden biri olarak.norton unda crackı var.ilk önce 180 gün oem lisansını çeviriyor.sonra da trial reset ile.sürekli zamanı başa alıyor. o da kendini koruyamıyor.onu da kullanma.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
torrent sitelerini takip eden biri olarak.norton unda crackı var.ilk önce 180 gün oem lisansını çeviriyor.sonra da trial reset ile.sürekli zamanı başa alıyor. o da kendini koruyamıyor.onu da kullanma.

Norton 2014 te bul da kullanalım.

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8

çok doğru eskiden bios tarihini ileri alıp 30 günlük antivirüs yükledikten sonra tarihi geri çekme olayı vardı. aynı mantık

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Vay be koca norton da düdüklenmiş. Düdüklenmemiş hiçbir şey kalmayacak :D

TheMerTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hacker ahaha. Sen sanirim su Redhackdeki sirinesin ahaha. Yok yok sen anonymousen gecen ayrilan ve anonymouse un bilgilerini veren adamsin. He onunda ismi Yahya ydi. Kardes ne hackerligi Allahini seversen yaaa. Hacker olmak uc bes site hackleyerek , program yazarak olunmuyor. Sen gidip bga.com.tr veya beyazakademi.com dan beyaz sapkali hacker sertifikasi aldin mi veya abd den redhat blackhat ??? Salak salal konular acmayin Allah'inizi severseniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...