hüseyin123
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
eset smart securty mi yoksa nod 32 mi arasındaki fark nedir ev
pc si

Ben 4 yıldır NOD32 Antivirüs kullanıyorum,ama aralıkta lisans bitiyor bende Smart Security almayı düşünüyorum onun güvenkil önlemleri Antivirüsten daha fazla biraz paha ama olsun.
ESET Smart Security'nin sağladıkları:
Beraberindeki Dokümantasyon
- Proactive Koruma: Tehditleri proaktif olarak tespit edebilen pazarın en gelişmiş sezgisel tarama teknolojisi olan ThreatSense—ile birlikte malware salgını ile imza yayınlanması arasında geçen süredeki zarar görme oranı oldukça azalmıştır. Dâhili antispam ve kişisel güvenlik duvarı size tam bir güvenlik yazılımı sunar.
- Kusursuz Tespit: ESET bilinen ve bilinmeyen tehditleri doğru olarak tespit edebilir. Çeşitli virüs laboratuarlarından ödül üstüne ödül kazanmaktadır ve sıfır “false positive” (hatalı tespit) oranı ile tanınır.1
- Hafif Tasarım: Smart Security çok daha az bellek ve işlemci gücü kullanarak, bilgisayarınızın hızlı çalışmasını sağlar ve oyunlarınız, internet ve e-postalarınız için size yer açar.
- Hızlı Tarama: ESET Smart Security arka planda sessizce çalışırken, hızlı dosya taraması ve ürün güncellemeleri gibi hizmetleri büyük bir verimlilik ile halleder.
Sistem Gereksinimleri
- Ürün kullanım kılavuzu (İndirilebilir PDF; kutular için basılı doküman)
- Entegre çevrim içi yardım (F1 tuşu ile erişilebilir)
--------------------------------------------------------------------
- Desteklenen İşlemciler: 32-bit (x86) ve 64-bit (x64) Intel®, AMD® ya da 100% uyumlu diğerleri
- İşletim Sistemi: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP (32 ve 64-bit sürümleri), Microsoft Windows Vista (32 ve 64-bit sürümleri)
- Bellek: ortalama 33 - 38 MB
- Disk Alanı (indirme): 16MB
- Disk Alanı (yükleme): 78MB
ESET NOD32 Antivirus özellikleri:
- Proaktif Tespit: Ödüllü ThreatSense technolojisi iş işten geçmeden önce sizi, internet kaynaklı tehditlere karşı birden fazla tespit yöntemi kullanarak korur.
- Kusursuz Tespit: ESET bilinen ve bilinmeyen tehditleri hatasız algılar. Test labaratuarlarından sürekli olarak "en iyi" ödülü alır ve sıfır hata oranı ile tanınır.1
- Hafif Tasarım: NOD32 Antivirüs çok daha az bellek ve işlemci gücü kullanarak, bilgisayarınızın hızlı çalışmasını sağlar ve oyunlarınız, internet ve e-postalarınız için size yer açar.
- Hızlı Tarama: Arka planda sessizce çalışırken, hızlı dosya taraması ve ürün güncellemeleri gibi hizmetleri büyük bir verimlilik ile halleder.
Antivirden fazla ram kullanıyor ama.![]()
ram önemli diil 4gb var bende hiç istemeyeceğin kadar![]()
smart security zaten içinde nod32 yi de barındırıyor.. ek olarak birkaç tane daha zararlı yazılım önleme programı içeriyor.. yani kesinlikle eset smart security derim..
ben zaten smart securty kullanıyom ek olarak ta malvarebytes var ikisi kardeş gibiler bikez kaspersky denedim berbat çok yavaş bi taraması var bide pc yi çok zorluyo çok saçma bi sistemi var bunu kimse inkar edemez:thumbdown: