Eset smart securty mi nod 32 mi?

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
eset smart securty mi yoksa nod 32 mi arasındaki fark nedir ev:(pc si

zebani56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eset smart security de güvenlik duvarı var aralarındaki tek fark o
ama nod32 de eskidendi o şimdi eset antivirüs oldu
bence eset smart ı yükle ben evdekne onu yükledim
ama tabi senin tercihin tabi hade herkese iyi günler

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Eğer yardımcı güvenlik programları kullanıyorsan (Malwarebytes AntiMalware) gibi, Nod32 Antivirüs yeterli olur.

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Eset Smart Security - Eset firmasının hazırladığı antivirus + firewall + antispam komplex bir program.nod32 ise yine esetin ama sadece antivirus olan program.yani biri çok işlevli digeri tek :D
YouTube - ESET Smart Security 4 - teaser
:devil2::devil2::devil2:​

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Eset iyidir Security kur bence..:)

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben 4 yıldır NOD32 Antivirüs kullanıyorum,ama aralıkta lisans bitiyor bende Smart Security almayı düşünüyorum onun güvenkil önlemleri Antivirüsten daha fazla biraz paha ama olsun.
ESET Smart Security'nin sağladıkları:

• Proactive Koruma: Tehditleri proaktif olarak tespit edebilen pazarın en gelişmiş sezgisel tarama teknolojisi olan ThreatSense—ile birlikte malware salgını ile imza yayınlanması arasında geçen süredeki zarar görme oranı oldukça azalmıştır. Dâhili antispam ve kişisel güvenlik duvarı size tam bir güvenlik yazılımı sunar.
  • Kusursuz Tespit: ESET bilinen ve bilinmeyen tehditleri doğru olarak tespit edebilir. Çeşitli virüs laboratuarlarından ödül üstüne ödül kazanmaktadır ve sıfır “false positive” (hatalı tespit) oranı ile tanınır.1
  • Hafif Tasarım: Smart Security çok daha az bellek ve işlemci gücü kullanarak, bilgisayarınızın hızlı çalışmasını sağlar ve oyunlarınız, internet ve e-postalarınız için size yer açar.
  • Hızlı Tarama: ESET Smart Security arka planda sessizce çalışırken, hızlı dosya taraması ve ürün güncellemeleri gibi hizmetleri büyük bir verimlilik ile halleder.
Beraberindeki Dokümantasyon
  • Ürün kullanım kılavuzu (İndirilebilir PDF; kutular için basılı doküman)
  • Entegre çevrim içi yardım (F1 tuşu ile erişilebilir)
Sistem Gereksinimleri
  • Desteklenen İşlemciler: 32-bit (x86) ve 64-bit (x64) Intel®, AMD® ya da 100% uyumlu diğerleri
  • İşletim Sistemi: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP (32 ve 64-bit sürümleri), Microsoft Windows Vista (32 ve 64-bit sürümleri)
  • Bellek: ortalama 33 - 38 MB
  • Disk Alanı (indirme): 16MB
  • Disk Alanı (yükleme): 78MB
--------------------------------------------------------------------

ESET NOD32 Antivirus özellikleri:

• Proaktif Tespit: Ödüllü ThreatSense technolojisi iş işten geçmeden önce sizi, internet kaynaklı tehditlere karşı birden fazla tespit yöntemi kullanarak korur.
  • Kusursuz Tespit: ESET bilinen ve bilinmeyen tehditleri hatasız algılar. Test labaratuarlarından sürekli olarak "en iyi" ödülü alır ve sıfır hata oranı ile tanınır.1
  • Hafif Tasarım: NOD32 Antivirüs çok daha az bellek ve işlemci gücü kullanarak, bilgisayarınızın hızlı çalışmasını sağlar ve oyunlarınız, internet ve e-postalarınız için size yer açar.
  • Hızlı Tarama: Arka planda sessizce çalışırken, hızlı dosya taraması ve ürün güncellemeleri gibi hizmetleri büyük bir verimlilik ile halleder.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ben 4 yıldır NOD32 Antivirüs kullanıyorum,ama aralıkta lisans bitiyor bende Smart Security almayı düşünüyorum onun güvenkil önlemleri Antivirüsten daha fazla biraz paha ama olsun.
ESET Smart Security'nin sağladıkları:

• Proactive Koruma: Tehditleri proaktif olarak tespit edebilen pazarın en gelişmiş sezgisel tarama teknolojisi olan ThreatSense—ile birlikte malware salgını ile imza yayınlanması arasında geçen süredeki zarar görme oranı oldukça azalmıştır. Dâhili antispam ve kişisel güvenlik duvarı size tam bir güvenlik yazılımı sunar.
  • Kusursuz Tespit: ESET bilinen ve bilinmeyen tehditleri doğru olarak tespit edebilir. Çeşitli virüs laboratuarlarından ödül üstüne ödül kazanmaktadır ve sıfır “false positive” (hatalı tespit) oranı ile tanınır.1
  • Hafif Tasarım: Smart Security çok daha az bellek ve işlemci gücü kullanarak, bilgisayarınızın hızlı çalışmasını sağlar ve oyunlarınız, internet ve e-postalarınız için size yer açar.
  • Hızlı Tarama: ESET Smart Security arka planda sessizce çalışırken, hızlı dosya taraması ve ürün güncellemeleri gibi hizmetleri büyük bir verimlilik ile halleder.
Beraberindeki Dokümantasyon
  • Ürün kullanım kılavuzu (İndirilebilir PDF; kutular için basılı doküman)
  • Entegre çevrim içi yardım (F1 tuşu ile erişilebilir)
Sistem Gereksinimleri
  • Desteklenen İşlemciler: 32-bit (x86) ve 64-bit (x64) Intel®, AMD® ya da 100% uyumlu diğerleri
  • İşletim Sistemi: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP (32 ve 64-bit sürümleri), Microsoft Windows Vista (32 ve 64-bit sürümleri)
  • Bellek: ortalama 33 - 38 MB
  • Disk Alanı (indirme): 16MB
  • Disk Alanı (yükleme): 78MB
--------------------------------------------------------------------

ESET NOD32 Antivirus özellikleri:

• Proaktif Tespit: Ödüllü ThreatSense technolojisi iş işten geçmeden önce sizi, internet kaynaklı tehditlere karşı birden fazla tespit yöntemi kullanarak korur.
  • Kusursuz Tespit: ESET bilinen ve bilinmeyen tehditleri hatasız algılar. Test labaratuarlarından sürekli olarak "en iyi" ödülü alır ve sıfır hata oranı ile tanınır.1
  • Hafif Tasarım: NOD32 Antivirüs çok daha az bellek ve işlemci gücü kullanarak, bilgisayarınızın hızlı çalışmasını sağlar ve oyunlarınız, internet ve e-postalarınız için size yer açar.
  • Hızlı Tarama: Arka planda sessizce çalışırken, hızlı dosya taraması ve ürün güncellemeleri gibi hizmetleri büyük bir verimlilik ile halleder.

Antivirden fazla ram kullanıyor ama.:)

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Her güzelin bir kusuru olurmuş diye bir laf vardır ya,okadar olcak yani.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ben zaten smart securty kullanıyom ek olarak ta malvarebytes var ikisi kardeş gibiler bikez kaspersky denedim berbat çok yavaş bi taraması var bide pc yi çok zorluyo çok saçma bi sistemi var bunu kimse inkar edemez:thumbdown:

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
eset in firewallı berbat.onun için nod32.yanına bi de pc tools firewall plus(free) çak. hiç bir güvenlik sorunu yaşamazsın:yes::yes::yes:

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
smart security zaten içinde nod32 yi de barındırıyor.. ek olarak birkaç tane daha zararlı yazılım önleme programı içeriyor.. yani kesinlikle eset smart security derim..

ProJest

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. Şimdiye kadar birçok antivirüs ve internet security paketlerini kullandım. Defalarca lisans satın aldım, maddi anlamda fedakarlıklarda bulundum. Son olarak ESET Smart Security v4 Business Edition ı kullanmaktayım. Çok memnunum. Kullanımı ve özellikleri çok başarılı. Siz değerli SDN li arkadaşlarımla bu deneyimimi paylaşmak istedim. Selam ve Dua ile hoşcakalın arkadaşlar. :) Muhabbetle...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu güne kadar neredeyse hepsini kullandım şuan ne kullanıyosun diyosanız Hiçbirşey...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:)eset smart security kapsamlı koruma demek nod 32 anti vürüs demak smart security yükle

trpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkisi de değil illa birisi diyorsan ESS

İkisi de değil illa birisi diyorsan ESS

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşım 3 sene önce sorulmuş bir soru çıkmışsınız 3 sene sonra fikir veriyosunuz. Ne gerek var konuyu hortlatmaya ? !

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben zaten smart securty kullanıyom ek olarak ta malvarebytes var ikisi kardeş gibiler bikez kaspersky denedim berbat çok yavaş bi taraması var bide pc yi çok zorluyo çok saçma bi sistemi var bunu kimse inkar edemez:thumbdown:

sen bi google ye 2012 yılında seçilen en iyi antivirüs diye bi yaz bakalım eset 5. sırada berbat dediğin kaspersky 1. sırada

sakarboy

Asistan
Reaksiyon puanı
4
işini bilen adam virüs programı kullanmaz. illede kullanmak istiyorsanız.

avira antivir professional veya eset 5.0 sürümünü kullanın.

smart security nin extradan güvenlik duvarı vs. özellikleri ile uğraşmaya değmez.

gereksiz bir çok koruma vs. bloklamalara neden olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum bende nod32 var ama bilemiyorum smart securtiy kuvvetli ama nod32 de kuvetli karar veremiom

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Smart security daha iyi ben ikisini de kullandım smart security'den memnun kaldım. Ama eset smart da nod32 de trojan ları temizleyemiyor temizlemeye çalışırsak sisteminiz çöker diye yazı çıkıyor milleti korkutuyor bunu avg de eset de yapıyor bu yüzden en güvenlisi kaspersky :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim Pc de eset smart security nin yaptığı taramada hiç bişey çıkmadı ama nod 32 yükledim biraz zaralı dosya buldu ben BAĞIMLI ESET SMART SECURİTY kulanıcısıydım Ama format dan sonra Nod 32 Yükledim BENce ŞİMDİLİK NOD 32 (7) DİYORUM :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
İnternet kullanıcılarının antivirüs ve güvenlik duvarı kullanmaları gereklidir. Artık internet dünyasında tehlikenin nerelerden geleceği tam olarak kestirilemektedir.