ESET Smart Security 4.0.417 Çıktı

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
eset_smart_secur%DDty.jpg

Eset Smart Security, bir tam sistem koruma güvenlik yazılımıdır. Günümüzün en iyi virüsten koruma yazılımlarından birisi olan NOD32 AntiVirus System yazılımının üreticisi olan Eset firması tarafından kullanıcılara sunulmuştur. Eset firması bu yazılımı NOD32 AntiVirus System yazılımını temel alarak oluşturmuş ve virüsten koruma yazılımının üzerine çok önemli modüller eklemiştir.

"Eset Smart Security" Yazılımının Bazı Temel Özellikleri :
Bütünleştirilmiş kişisel güvenlik duvarı ve spam engelleme modülü.
Geliştirilmiş görsel kullanıcı arayüzü.
Genel ve gelişmiş kullanıcılar için 2 işletme modu.
Gelişmiş, kendiliğinden temizleme.
Artan güncellemeleri uygun biçimde sistemle bütünleştirme.
Ayarları hazır biçimde alabilme ve aktarabilme. Alıntıdır.

Changes in ESET Smart Security 4.0.417:
* Fixed several issues in firewall module:
o Detection for Conficker added
o Fixed detection of TCP stream
o Fixed detection of binary rules in ipv6
o Fixed BSOD on Vista caused by entering mapped drives
o Removed potencial deadlock during Windows log on process
o Fixed detection for DNS cache poisoning attack
o Fixes and changes in ICMP filtering
o Fixed scanning of ARP
o Fixed issue with disconnecting of routers and data transfer cards from internet
* fixed: protocol filtering (correct displaying on list of certificates)
* fixed: Settings of scanning size (GB) within archive is displaying correctly

Boyut: 33.4 MB

Download Smart Security 4.0 for 32-bit Windows

Download Smart Security 4.0 for 64-bit Windows

ESET NOD32 4.0.417

Download NOD32 Antivirus 4.0 (32-bit) - 28.9 MB

Download NOD32 Antivirus 4.0 (64-bit) - 32.8 MB

Bilgi İçin : Eset
Yazan: SabotajMC

ÖNEMLİ NOT:
30 GÜNLÜK BEDAVA LİSANS

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Avira var artık..:D

msaatci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
verdiğiniz indirme bağlantıları kullanıcı adı ve şifre girişi istiyor.

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
verdiğiniz indirme bağlantıları kullanıcı adı ve şifre girişi istiyor.

30 Günlük bedava lisans bölümüne mail adresinizi yazıp mail adresinize gelen sifreyle programi indirebilirsiniz. Yine aynı sifreyle programı kurup 30 gün kullanabilirsiniz.

nod32 nin kendi sitesinde son sürüm hala 4.314 olarak gözüküyor. bir yanlışlık olmasın.

http://www.eset.com/download/free_trial_download_int.php

Verdigim linkler zaten kendi sitesinden. Anasayfadanda hizliyiz demekki yazılım bizim alanımız :)

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu ülkede kaç kişi yazılıma para veriyor ki o yüzden antivir free ya da avg free kullanın derim.

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ya zaten ben para vermiyorum ki :) Program kırma konusunda üstüme yoktur :) Ayıpmı oldu şimdi :wassat:

Bu arada free Antivirüs yazılımları ile ücretli programlari bir tutmamak lazım :)

PDesigner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NOD32 Smart Security gerçektende güvenlik konusunda kullanılabilecek ender programlardan birisi. Ben daha önceden Kaspersky, Norton, McAfee gibi antivirüs programlarını da kullandım. Fakat bence en iyisi NOD32 Smart Security. Ayrıca bilgisayarınızı da yormuyor.

bilgix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gördüğüm en iyi virüs programı eine sağlık eset gerçekten güzel progeram yapmışlarrrrrrr.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Nod32 benim gözümde v3 ile karizmayı çok çizdirdi. Çok bilgisayarlı ağlara bağlandığında sıfıtdan kurulmuş bir sistemde bile sürekli virus uyarısı vermeye başlıuyordu. Defalarca denedim ve olmuyordu. v4 sürümünüde en kısa sürede deneyeceğim. Bakalım neler yapmışlar. ;)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ESET'i sistemi yormadığı için kullanan çok arkadaş var. Sistem yorulmasın diye virüslere taviz veren arkadaşlardan bahsediyorum. Ayrıca ESET'in son sürümlerinde gördük ki, sistemi bir hayli yoruyor. 40-45 Mb arası RAM harcıyor. (Ekern.exe)

Avira hem sistemi çok daha az yoruyor, hem de ESET'ten kat kat daha iyi koruyor. Yağmur çok şiddetli, geçin şemsiyenin altına.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
ESET'i sistemi yormadığı için kullanan çok arkadaş var. Sistem yorulmasın diye virüslere taviz veren arkadaşlardan bahsediyorum. Ayrıca ESET'in son sürümlerinde gördük ki, sistemi bir hayli yoruyor. 40-45 Mb arası RAM harcıyor. (Ekern.exe)

Avira hem sistemi çok daha az yoruyor, hem de ESET'ten kat kat daha iyi koruyor. Yağmur çok şiddetli, geçin şemsiyenin altına.

Bir zamanlar bende esetciydim ama fark ettimki bi bo... yaramazmış şimdi aviradayım mutluyum mesutum..:D

kon3442

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşk

bi ara kullandım

ama benim laptop

kaldırmadı

bende onu kaldırdım

şimdi kav yüklü

makinay kasmıyo

ama...

on dada güncel key bulmak mesele

onu da key sitelerinden temin ediyorum

tabi key kara listeye alınana kadar

sonra bu döngü tekrar devam ediyor

galiba en iyisi cihazı değiştirip

ustaların dediği gibi

eset i takip edeceğiz

paylaşım için sonsuz

teşekkürler

iyi ki varsın sdn

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
eset in bu kadar tutulmasının nedeni sürati fakat o kadar süratli ki yanından geçen trojanları bile göremiyor. Tercihim bitdefender dan yana, eset kadar hızlı ve ondan daha güvenli

---------- saat 16:25 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:21 eklenmişti ----------

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/index.html

En iyi antivirüs karşılaştırmasında bitdefender birinci, eset mi ? sayfaya bakın (5.)

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
hakikatten güvenlik mi önemli yoksa sürat mi bence her ikisi de fakat eset hızlı ama trojan kaçırıyor ( bendeki bilgisayarda trojan.generic.xxxxx adında bir trojanı görmemişti x ler rakam ) bitdefender ise eset kadar hızlı bir de tanımadığı virüs yok

jaydeejoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

___ESET son 5 yılın en iyi sidir___

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Eset iyidir
Free olarak tabiki antivir

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Eset ilk çıktığı zamanlarda tabii ki çok iyiydi ve bende kullandım uzun müddet fakat son zamanlarda eset maalesef eski gücünde değil,şu anda hızı ve güvenilirliği + özellikleri ile en iyi antivirüs bence Bitdefender 2010

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu konu eski kalmış arkadaşlar kapatılsın,çünkü 4.0.467.0 nolu sürüm var ne zamandır.Bu konudaki sürüm tarih oldu,birde 2,7 nolu sürümden sonra ESET kendini çok geliştirdi ve hızlı ve etkili bir şekilde yol almaya devam etmekte Windows7 desteğide gelleli gerçektende çok sağlam,esnek,hızlı,performanslı,tuttuğunu koparan bir program oldu,başarılarının devamını diliyorum.

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
eset smart security de 30 günlük lisans lı kullanım sonrası noolacak
güncel keyleri varmı bunun nod32 gibi. yok sa havamızımı alacaz 1 ay sonra