Eset Smart Secuirty 4 Kasıyor...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MSDN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Eset Smart Security kurdum sistemi kasıyor. ekrn.exe 52.800 K bellek kullanıyor nedendir açıklayanınız varmı ? Olmassa Avira kurcam...

Barcode

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben de Smart Security 4 kullanıyorum gayet hızlı

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sistem özelliklerini yazar mısın?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
52.800 K Bellek kullanıp kasması anormal Bir durum

Ya Sistemin çok Çok eski

yada Sistemin Eksik kurulmuş veya işlemcini zorlayan virüs var

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
52.800 K Bellek kullanıp kasması anormal Bir durum

Ya Sistemin çok Çok eski

yada Sistemin Eksik kurulmuş veya işlemcini zorlayan virüs var
kurduğumda hiç restart atmadım ondan olabilirmi. virüs yok. sistem eski deil

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
kurduğumda hiç restart atmadım ondan olabilirmi. virüs yok. sistem eski deil

Sisteme Tam olara Empoze olması 1 kaç gün alabilir . 1-2 gün Test et

İlk Kurulumda Sistemi Geniş bir Şekilde Elden Geçiriyor . İlk Kurulumda TÜM AV ler bunu yapar . Bu Zaman diliminde kasması son derece normal

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Önce sistemini bi restart yap ardından 1-2 gün bekle eset smart security den hızlı bir av yok piyasada ;)

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eset smart hafif diyenlere aldanma

Kasıyor

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Kasperky 2010 kur kasma felan yok kardeş..:)

leomessi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
benim eset smart security 4 3000 k harcıyor gayette hızlı

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bende de yalnızca 3.5 mb ram kullanıyor. Başlangıçta kasma nedeni ise başlangıç nesnelerini taramasıdır. Programın ayarlar menüsünden gerçek zamanlı dosya sistemi korumasından ayarları seçerek pasif hale getirebilirsin başlangıç taramalarını ama tavsiye etmem :) bırak 5-10 saniye kassın için rahat olsun

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ben artık sistemimde antivrus kullanmıyorum....şu an canavar gibi sistemim...antivrus sistemi yavaşlatıyor,,interneti çok az da olsa sıkıyor,yavaşlatıyor...
lütfen bana sen ayarlarını bilmiyorsun gibi artislik :) yapmasın...herşeyi biliyorum...eğer biliçli internet kullanırsan sistemine virus bulaştırmassın.....
mesela bir program yükleyeceksin ve sen o programı gider forumlarda arar yürklersen tabiki virus trojen yeme şansın yüksek..ama üreticisinin sitesine gidersen sorun yok..

Size antivirussuz bilgisayar kullanma önerilerim olacak ,,
1-kesinlikle rapidshare veya herhangi bir paylaşım sitelerinden program yüklemeyin ..gidin üreticinin sitesine,oradan indirin,,,
2-crack ve patch ihyaclarınız olabilir doğaldır türkiye şartlarında ,,onun yyerine o programın seriailini bulun,,arayın mutlaka bulursunuz,
3-sitelere girerken dikkat edin gireceğiniz sitenin adına..viruslu site kendini belli eder zaten.,,,
Demek istediğim gerçekten de profesyonel bilgisayar kullanıcı isen pc ne virus bulaştırmassın.Allaha şükür 1 aydan beri kasperskysız kullanıyorum,,pc de hızlandı,internette hızlandı...takır takır websitelerini acıyorum 1 mbs ile...ne kasma var ne başka birşey....ramimi merak eden varsa 4 gb,,işlemci 2.5 ghz...

şunu da söyliyim...2 haftada bir 20 dakika boyunca kaspersky ile online tarama yapıyorum...1 ay içinde birde eset online ile tarama yaptırdım..1 tane bile zararlı bir şey bulmadı..2 hafta sonra deneme amaçlı avira kuracağım,bakalım o zaman neler çıkacak..

zaten bilgisayarı evde eğlence amaçlı kullanıyorum,,gerek yok ayda bir virus bulaşak diye sistemi şey :D gibi kasmaya

crazymafya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Walla yavaş yavaş alışır. O da program sonuçta. Belki de virüslerle meydan savaşı yapıo bilemezsin ki. Hani ne demişler bir av var av den içeri. O hesap? Naptım len ben?

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
başlangıçta çok kastığına şahit oldum ama tabi tarama yapıyor sürekli bu yüzden galiba saatte bir de tarama yapıyor o zaman kasıyor.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Kasperky 2010 bence süper..:)