bende 13 yaşındayım ve öyleyim.. ruhsal bir şey diyelim hastalık değilsizce eşcinsellik bir hastalıkmıdır ?
Arkadasim, senin biseksuel olman, bedenini satiyor oldugun anlamina gelmiyor bunu anlamiyorlar. Ki bu apayri bir konu, orada da bize bunu yargilamak dusmez.Herhangi bir seçim üzerine olan birşey değildir arkadaşlar , ben de biseksüelim erkek erkeğe sevgililik felan ama tabii ki bedenini para uğruna kiralayan / satan biri değilim. Tabii ki o kişilere hak vermem..
Siz burada cinsel bir yonelim hakkinda konusmuyorsunuz. Yukardaki arkadasim para kazanmalari hakkinda yorumda bulunmus. Bu nasil bir ornektir? Biri de kizlarinki yonelim, erkeklerinki hastalik gibi geliyor demis. Herkes kendi gormek istedigini goruyor. Arkadaslar yil olmus 2021 neredeyse. Birakin insanlar istedigi gibi yasasin, insanlara damga vurmayi birakin. Kimin size ne zarari var ya? Insanlari tanimadan sadece bir konu hakkindaki fikirlerini bilerek nasil bu kadar dusmancil davranabiliyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadasim, senin biseksuel olman, bedenini satiyor oldugun anlamina gelmiyor bunu anlamiyorlar. Ki bu apayri bir konu, orada da bize bunu yargilamak dusmez.
Mesafeli oldugunu belirttigin halde empati kurup anlamaya calisman gayet ornek bir davranis. Kimse kimseye benim fikrim daha onemli diyip baski kuramaz. Sadece oturup arastirmak gerekiyor. Arastirirken de gercek insanlardan dinlemek ve empati kurmak gerek. Dedigin gibi bizim ulkemizde escinseller igrenc, tum kotuluklerin baslangici onlar algisi var.Kolay olan direkt damgalamak nasıl olsa. Sadece eşcinseller seks işçiliği yapıyor sadece eşcinsellerin cinsel ilişkisi iğrenç olarak tanımlanıyor heteroseksüellerin ilişkisi çok hijyenik zaten.Bende eşcinselliğe ve toplumda yayılmasına biraz mesafeliyim fakat yukarıdaki paylaştığım videodaki gibi önce anlamaya çalışmak lazım.
Karşı çıkabilirler bunun size bir zararı yok. Tercih meselesi.saygı duymam çünkü onlara verilmiş cinsiyete karşı çıkıp çok garip davranıyorlar
giyimleri erkek gibi,vücutları kadın,mimikleri erkek gibi,konuşma tipleri yine kadın
bune lan
Ayrıca saygı duymam ne demek ya? Sevmeyebilirsin ancak Saygı duymak gerekiyor.saygı duymam çünkü onlara verilmiş cinsiyete karşı çıkıp çok garip davranıyorlar
giyimleri erkek gibi,vücutları kadın,mimikleri erkek gibi,konuşma tipleri yine kadın
bune lan
hastalıklar da fizyolojik ve psikolojik olarak ayrılmıyor mu ?Bence psikolojik birşey
Eylem falan yapıyorlar, farklı olduklarını zorla kabul ettirip kendilerini toplumdan ayırıyorlar. Eşcinselsen, eşcinselsin işte. İstediğin cinsel hayatı yaşayabilirsin, kimse sana karışamaz. Neden farklı olduğunu kabul ettirmeye çalışıyorsun ki?
bence havalı ve farklı ev ahavlı olduğunu zannediyorlar bir nevi popüler kültürŞu an eşcinsellik Popüler Kültürün bir akımı. İnsanlar haliyle akım etmesi normal buna. Çok nadir görülen durumları, şirketler diğer insanları özendirerek normalleştirmeye çalışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 126186
Bu resmi Technopat'a attığımda ne yazdılar biliyor musunuz?
Bu iki adam eşcinselmiş, çocukta bunların evlatlık çocuğuymuş. Ne kadar üzücü ve şok edici bir durum. Normal karşılıyorlar birde XD.
Bundan 5 yıl önce Netflix TR'ye girmeden acaba bu durum normalleşir miydi?