ryanbenjamin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar.Bilgisayarımı alalı 1 sene oldu fakat aldıktan 2 ay sonra bu hatayla karşılaşmaya başladım.
Error Runtime ''401''
Please don't rename File DLL
Bu şekilde bir pencere çıktı.Sonra pencereyi kapatıp yada tamam a bastığımda
Bye~Bye
Uyarıyla devam etti.Onada tamam deyip yada pencereyi kapattığımda,
Press OK To Continue
Penceresi çıkıyor.Onunda kapat yada tamam dediğimde siyah exe ekranı çıkar gibi olup yok oluyor.Bazende hemen ardından,
This program has been protected by unregistered version of ASProtect Software Protection System
IT'S NOT LICENSED FOR DISTRIBUTION!
This message will not appear on programs protected by a registered version of ASProtect
Diye bir yazı çıkıyor.Bu genelde ağ bağlantılarıma , ekran ayarlarına, denetim masasına , sistem ayarlarına , güvenlik duvarına falan bağlanmak istediğimde çıkıyor.Bir çok ful virüs programı vb ile bir güzel tarattım.Bütün virüsler silindi ama hala bu sorunu yaşıyorum.İnşallah biri yardımcı olur.Şimdiden teşekkürler...
Sistemim Windows 7 64-Bit İ3 işlemcili
Error Runtime ''401''
Please don't rename File DLL
Bu şekilde bir pencere çıktı.Sonra pencereyi kapatıp yada tamam a bastığımda
Bye~Bye
Uyarıyla devam etti.Onada tamam deyip yada pencereyi kapattığımda,
Press OK To Continue
Penceresi çıkıyor.Onunda kapat yada tamam dediğimde siyah exe ekranı çıkar gibi olup yok oluyor.Bazende hemen ardından,
This program has been protected by unregistered version of ASProtect Software Protection System
IT'S NOT LICENSED FOR DISTRIBUTION!
This message will not appear on programs protected by a registered version of ASProtect
Diye bir yazı çıkıyor.Bu genelde ağ bağlantılarıma , ekran ayarlarına, denetim masasına , sistem ayarlarına , güvenlik duvarına falan bağlanmak istediğimde çıkıyor.Bir çok ful virüs programı vb ile bir güzel tarattım.Bütün virüsler silindi ama hala bu sorunu yaşıyorum.İnşallah biri yardımcı olur.Şimdiden teşekkürler...
Sistemim Windows 7 64-Bit İ3 işlemcili