Erman Toroğlu'nun Büyük AYIBI !

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Arka planı görmediğin için bunu söylemen normal ama arkadaş bu konu yüzünden uçmadı :)

Ama uçuşan üyelere öyle yazmışlar :)

Hayır Aliciğim konuları karıştırdın sanırım içeride :)
Arkadaş küfürden uzaklaştırıldı.
Diğer arkadaşta hakaretten 3günlük bir uzaklaştırma aldı.

Bu konu da 3 vakte kadar kapanır :)

Sen çok geç kaldın. Kavgalar oldu hakaretler edildi.. Üzgünüm.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hayır Aliciğim konuları karıştırdın sanırım içeride :)
Arkadaş küfürden uzaklaştırıldı.
Diğer arkadaşta hakaretten 3günlük bir uzaklaştırma aldı.

Sen çok geç kaldın. Kavgalar oldu hakaretler edildi.. Üzgünüm.

Yoo :) geç kalmadım buradaydım, salyalarımı toplayamadım izlerken.

Reaksiyon puanı
10,315
Kız arkadaşımla maça gitmeye korkuyorum, arkama salağın biri oturur da 90 dk aralıksız küfür ederse diye...
Son maçta arkamdaki gerzek 90 dk maç izlemeyip uğur boral'a ana avrat küfür etti. Zor tuttum kendimi dövmemek için.

seni okuyunca aklıma askerliğim geldi [MENTION=142972]tambjk[/MENTION],
tabip üsteğmen olan bir arkadaşım vardı ve fanatik beşiktaşlı bir kızla nişanlıydı. bi hafta sonu beşiktaşın eskişehirle maçı vardı ve arkadaşımın ricasıyla maça gittik.

tabii arkadaşımın nişanlısı da bizimle maça geldi. kız o kadar hamfendi, nazik, kibar ve ağırbaşlı biri ki anlatamam. hayran olunası bir terbiye ve edebe sahip biri... ama,

evet... işte işin ama'sı da bundan sora başladı. bu saydığım özellikleri hakem düdük çalana kadar böyleydi. oyun başladı.

ha bu arada, enteresan bir tesadüf, o maçın hakemi de ilk büyük takım maçını yönetecek olan ve adı henüz yeni yeni duyulmaya başlayan bir adam: Erman TOROĞLU!

Ve hakemin düdüğüyle beraber bizim arkadaşın nişanlısı olan hanım kardeşimizin inanılmaz serüveni de başladı. hani bilirsiniz, bir trafik spotu vardı eskiden, melek gibi bir adam otoyolda giderken yavaş yavaş nasıl bir canavara dönüşüyordu, hatırlarsınız sanırım. bu kız da öyle... birden atılıp tutulmaya, hareketlenmeye başladı. ve hemen akabinde de aklımı başımdan alan inanılmaz dehşet küfürler. yakası açılmadık felaket küfürler hem de... eskişehirli oyuncuların, hakemin... cümlesinin ana-avrat, bacısı, kızanı ne varsa... beşikteki sabisine varana dek... ne kadar yakası açılmadık sin-kâf'lı söz, küfür varsa... peşpeşe, bir makinalı gibi, mavzer gibi sıralıyor adeta...

sora tıpkı abdürrahim albayrak gibi, el kol hareketleriyle yanındakileri haşat etmesi gibi sıra bize geldi bu kez. baktım kafa göz gidecek uzaklaştım yavaş yavaş. bizim tabip üsteğmen arkadaş o günden sonra maça gitmeye yedi ceddine tövbe etti.

keza ben de öyle...

bi taraftan eskişehir seyircisi meksika yelpaziyle inip kalkarken, "kırmızı-siyah şimşekler, ananızı...." diye kalayı döşerken, bi taraftan da bizim hanım kardeşimiz bin misliyle karşılık verdiği bu ömrümün en hareketli gününden sonra bir daha hiçbir maça gitmedim.

bir fenerbahçeli olarak ömrümde sadece tek bir maç izledim, o da bu maçtı.

demem o ki, bir bayanla maça gittiğinde yüzünün kızarmaması pek mümkün gözükmüyor abim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Siz zannediyorsunuz ki spor konusunda ki kavgalara hemen müdahale etmek zorundayız. Kusura bakmayın sizi kollayamadığımız için.
Aynı dakika içinde 10larca mesajla ve sorunla uğraşırken arkadaşların tutumu yüzünden konuyu kapatmadığımız için özür dileriz.
kimseyi kollamanızı bekleyen yok. sadece görevinizi layıkıyla yapmanızı diliyorum.

daha önce de defalarca bu durumu yaşadık. bir konu raydan çıkmaya başlıyor. ancak modlar amerikan filmelerindeki polisler gibi, iş işten geçince, siren çalarak gelip, mesajları silip, üyeleri banlayıp gidiyor. sen sağ ben selamet...

marifet yetki kullanıp milleti banlamak değil. marifet iş o aşmaya gelmeden müdehale edebilmek...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@|SeYYaH| , o da sizin bahtsızlığınız mış :)
Ben maça gitmeye ikna etme aşamasındayım henüz..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
kimseyi kollamanızı bekleyen yok. sadece görevinizi layıkıyla yapmanızı diliyorum.

daha önce de defalarca bu durumu yaşadık. bir konu raydan çıkmaya başlıyor. ancak modlar amerikan filmelerindeki polisler gibi, iş işten geçince, siren çalarak gelip, mesajları silip, üyeleri banlayıp gidiyor. sen sağ ben selamet...

marifet yetki kullanıp milleti banlamak değil. marifet iş o aşmaya gelmeden müdehale edebilmek...

O dediğini suç öncesini engelleyici polisler yapıyor.
Mahalleler de gezen yunuslar gibi.

Konuyla alakalı sevdiğim bir laf var;
Milletin ağzı torba değil ki büzesin :)

Reaksiyon puanı
10,315
desenize uçuşan üyeler vitrinde...
elazığlı arkadaşa pek yakıştıramadım.
çoğunluk galatasaraylı arkadaş doğru bir şekilde haksızlığı savunmamış, havaalanı utancını kınamışlar. da, bu arkadaş niye böyle davrandı mana veremedim bi türlü. ama üzüldüm cidden. bizim SDN fenerbahçe kulübümüze gelir, güzel muhabbetler yapardı, ordan sevmiştim onu, bir muhabbet oluşmuştu içimde. umarım hatasını anlayacak, anlık kızgınlık ve öfkelere mağlup olmayacaktır bi daha. geçmiş olsun, umarım kısa sürede tekrar döner aramıza...

tolgacem

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın.

Bir Fenerbahçeli olarak Erman Toroğlunu pek sevmem fakat İngiltere'deki Galatasaray maçında hiç bir sorun çıkmamış ve Manchester çok efendi şekilde takımı ağırladı. Maç sırasında da birşey olmadı. Şimdi bu adamlar ülkemize geliyor, takımlar arası bir sorun yok, neden bu savaş gibi karşılama?

Zaten ülkenin imajı kötü bu durum hiç hoş olmadı. Her şey imaj değil. İnsanlığa bile yakışmayan görüntüler. Bu bir spor. İnsanlar şehit verdiğimizde bile artık böyle tepkiler vermiyor. Gidip hiç bir şeyden haberi olmayan adamlar ülkeye geliyor diye olay çıkarılıyor. Erman Toroğlu az bile söyledi.

Ben hiç bir taraftar topluluğunu sevmiyorum. Başta Genç Fenerbahçeliler. Nerede işsiz güçsüz insan var bu tip topluluklarda toplanıyor ve vahşet saçıyorlar.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu adamın dediği hiçde güzel şeyler değil demekki kendi karakteri böyle.anlamadığım konu bir Galatasarylı olarak bizim taraftarımızın hava alanında m.utd takımını ne diye karşıladılar.akşam ALLAH göstermesin ya yenilirsek aynı şekilde uğurlayacaklarmı acaba??

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bence adam haklı. Aynı şeyi ingilterede bize yapsalar vay anam demediğimiz laf kalmaz. Ülkenin imajını zedeliyor böyle kişiler(taraftarlar)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Erman Toroğlu'nun canlı yayında bu üslupla konuşması tabi ki büyük talihsizlik ama halk olarak arkadaşlarımızla tv de o görüntüleri izlerken aynı sözleri biz de sarf ettik. zaten bu görüntülerin başka bir açıklaması olabilir mi? ben de galatasaraylıyım ama çok şükür aklımızı yitirmiş değiliz. bu ne kepazelik?

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
erman toroğlu kesinlikle haklı bence. haksız diyen ne gerekçeyle haksız diyorsa, bilemiyorum artık.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Galatasaray taraftarlarının yanlış olan davranışlarını yanlış bir şekilde anlatırsan Erman Toroğlu senin de oradaki taraftarların sergiledikleri lüzumsuz davranışlardan bir farkın kalmaz biri taraftar nasıl olunur onu bilmiyor yorumcuyum diye geçinen adamda bir olay nasıl anlatılır onu bilmiyor.

wale_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de bir Galatasaray taraftarıyım. Bence Galatasaray klüp yönetimi çıkmalı ve görüntülerden tespit ettirerek, bu kişiler aleyhinde manevi tazminat davası açmalıdır. Bu kişiler başta Türkiye'nin, sonrasında Galatasaray'ın imajına zarar vermektedirler.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
O cam kırmanın nedeni belli oldu sanırım.

Muhabir; ''Galatasaray Taraftarından Etkilenirmisiniz ?''

A.Ferguson; ''Beşiktaş'lıları Gördükten Sonra mı ? Sanmıyorum.''

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Tamam yapılanlar tasvip edilebilir durumda değil. Ama bu durum kalkıpta ona hakaret etme hakkını vermez. Birde utanmadan "beni dava edebilirler" diyor.

Gökmen' e hiç bir şey demiyorum zaten. Onun uslübunu düzelteceği yerde yangına körükle gidiyor. Bu programda hala yayında ya. Ne desek boş.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kesinlikle doğru.Fakat Erman Toroğlu dediği için değil, hakikat olduğu için doğrular bunlar.