Burak Özgen
Profesör
Rte gitsinde kim gelirse gelsin.
16 yıldır ülkeye bir çivi çakmadılar
Bir çivi çakmadı deyipte iftira atma. Onca köprüler bölünmüş yol şehir hastaneleri daha sayayım mı?
Yahu şuankiler yapmıyor sanki onumuharrem beni çok şaşırttı. aslında genel manada şaşırmadım ama bir istisna mı derken, olmadığını gördüm. kendisini bildik bileli islami hiç bir yönünü görmemişken, ekmelettinin aday gösterilmesine en sert şekilde karşı çıkıp "imamı chp den aday göstermek büyük yanlışlıktır, kendi meşrebimizden birisini göstermeliydik" derken, şimdi imam kendisi oldu. aday olduğu günden beri din istismarına soyundu. camiden türbeden çıkmıyor. benim kardeşim de başörtülü falan demeler. biraz dik durun be kardeşim. ramazanda içtiğin biraya önceden enerji içeceği demiştin şimdi fetö sızdırdı diyosun. çık delikanlı gibi iştim sizene desene.
16 senelik tek başına iktidar bi zahmet yapsın bunları.Devletin görevi bu zaten.Bir çivi çakmadı deyipte iftira atma. Onca köprüler bölünmüş yol şehir hastaneleri daha sayayım mı?
16 senelik tek başına iktidar bi zahmet yapsın bunları.Devletin görevi bu zaten.
Demekki neymiş görevini yerine getirdi ve getiriyor.16 senelik tek başına iktidar bi zahmet yapsın bunları.Devletin görevi bu zaten.
Her seçimde aynı tersaneler, kim neden diğerlerine oy versin ki.herkes tamam diyor ki ...
Bir çivi çakmadı deyipte iftira atma. Onca köprüler bölünmüş yol şehir hastaneleri daha sayayım mı?
Valla bu milletin CHP ye vereceği tek şey BEDDUAsıdır, yine buradayız ve göreceğiz. Bu arada devletimiz ve milletimiz için hayırlısı ne ise o olsun tabi ki.CHP'ye vericekler tabi ki artık gitmeliler.
Köprü hizmet değil intihardır ki yapılan 2 köprüyü de hükümet tarafından değil yabancı sermayesi tarafından taahhüt verilerek yaptırılmıştır. Yapım işinden artık sıkıldık, icraat bunlar değildir. Ülke yüksek teknoloji üretmiyor. Beyaz eşyayı yüksek teknoloji sanan bir zihniyet başımızdayken bilişim dünyasından bi' haberken ileri değil her zaman geriye gitmeye mecburuz.Bir çivi çakmadı deyipte iftira atma. Onca köprüler bölünmüş yol şehir hastaneleri daha sayayım mı?

Yazık.
Ekli dosyayı görüntüle 40740
Gezi olaylarıyla,yargı darbeleriyle,15 temmuz ihanetiyle emellerine ulaşamayanlar,şimdi sandık yoluyla milletimizden ve demokrasimizden rövanş almanın peşindeler.
Aynı çevrelerin,şu anki mevcut belirsizliği kullanarak döviz kurları üzerinde oyunlar oynayıp ekonomik dengelerimizi bozma çabalarını görüyorsunuz
Unutma;bu seçimde sadece adayları değil,Türkiye'nin birliğini bekasını,kardeşliğini ve bağımsızlığını oylayacaksın.