Erkekler Ve Tokat!

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Haketmişsem ki kolay kolay öyle bir icraatta bulunmam yada öyle bir halt yemem.Eğer ki gerizekalı bir kadın kendini bilmezcesine böyle bir icraata girişirse kendisi için vahim olabilecek bir durumla karşı karşıya olması çok olası bir durum olsa gerek ...

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
corpuscallosum dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:
emelden dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:
Yalnız çok pis bir tokat yedim onu biliyorum ama durup dururkende değildi, kendince haklı vurdu gibi :$

Dizilerdeki gibi öylece baktın mı sende? :*

Elimi gelen tokadın üstüne koyup böyle bana vurana baktım :^) Yavaş vurmuştu ama acayip bir ses çıkmıştı %(
ne hissettn tam olarak çok merak ettm

Hani yağmurlar yağarya bazen
Hani gök gürler ya arkasından
Hani şimşekler çakar peşinden
İşte öyle birşey,işte öyle birşey ;D

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
emelden dedi ki:
Filmlerde dizilerde sürekli görüyoruz. Kadınlar erkeklere tokat atıyorlar ve erkekler öylece bakıyor. :D

Söyleyin bakalım, hatun kişi size tokat atsa tepkiniz nasıl olur? :D

Ya da bayanlar tokat attınız mı hiç? :*

[sub]Böyle bir konu açtığıma inanamıyorum.[/sub] :}

kısmet olmadı daha tokat atmadım bakalım ne olcak kalkacak gibi duruyo elim ama :D tokat yedim hemide şlak diye ama bakınız dayak aşkı perçinliyor biz hala birlikteyiz ondan :D (: :P (K)

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
JuLiuSiuS dedi ki:
corpuscallosum dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:
emelden dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:
Yalnız çok pis bir tokat yedim onu biliyorum ama durup dururkende değildi, kendince haklı vurdu gibi  :$

Dizilerdeki gibi öylece baktın mı sende? :*

Elimi gelen tokadın üstüne koyup böyle bana vurana baktım  :^) Yavaş vurmuştu ama acayip bir ses çıkmıştı  %(
ne hissettn tam olarak çok merak ettm

Hani yağmurlar yağarya bazen
Hani gök gürler ya arkasından
Hani şimşekler çakar peşinden
İşte öyle birşey,işte öyle birşey ;D

:*  kim vurdu sana Juliiiiiiiiii :O

ben vurdum vurmam mı, ahh ahh çok güzel oluyor tokat atması  (A) :P (:

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kim vurduya gittim ben ;( Ne o çok hoşuna gitti herhalde Redcikcik :@

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
seçiL dedi ki:
emelden dedi ki:
Filmlerde dizilerde sürekli görüyoruz. Kadınlar erkeklere tokat atıyorlar ve erkekler öylece bakıyor. :D

kısmet olmadı daha tokat atmadım bakalım ne olcak kalkacak gibi duruyo elim ama :D tokat yedim hemide şlak diye ama bakınız dayak aşkı perçinliyor biz hala birlikteyiz ondan :D (: :P (K)

:D Seçil, hoş geldin sefalar getirdin de ne bu mesaj verir gibi. İyi güzel birlikte olun tabi. Aşk bazen... Cemal Sürayya'nın dizleri gibidir.

AMA SENİN

Daha nen olayım isterdin,
Onursuzunum senin!

CEMAL SÜREYYA

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
emelden dedi ki:
seçiL dedi ki:
emelden dedi ki:

:D Seçil, hoş geldin sefalar getirdin de ne bu mesaj verir gibi. İyi güzel birlikte olun tabi. Aşk bazen... Cemal Sürayya'nın dizleri gibidir.

AMA SENİN

Onursuzunum senin!

CEMAL SÜREYYA

:D bi ussteki mesajdan alıntı yapmıyoruz dalacam şimdi sana sacını başını yolacam :D
beni sana el kaldırmak zorunda bırakma :D şaka tabiki :) hoşbuldum

GOTHiC

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende yedim bir tokat.. Hayatımda bir erkekten yumrukta yemişimdir ama kızın tokatı kadar canımı başka bişiy yakmadı şimdiye kadar. Ve evet öyle filmdeki gibi MAL MAL baka kaldım. Karşılık veremem, bağıramam.. Haksız yere vurmasına rağmen.. O zaman yaptığım gibi "gider misin?" derim.. Milyonlarca defa olsa bile bu tepkimi değiştirmem.. Değiştiremem..

Yalnız arkadaşlar bir arkadaş demiş ya aşkı perçinliyor diye.. Bilmiyorum alakası varmı yokmu ama hayatımda en çok sevdiğim kızdı o tokatı atan kız..

Belkide gönül zor olanı severmiş diyolar ya.. :)

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bana 1 vurur ben ona 5 oyle oyle tokat atarız bırbırımıze :D

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kadınlara el kalkmaz. Mümkünse tekme atmalı, yetmezse soplarla dövmeli ama el kalkmamalı... o.O
Ne dedirtiyorsunuz bana akşam akşam yahu?.. %( Bayanlardan tokat yemedim; bayanlara tokat atmam da. (A)

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
red-bird dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:
red-bird dedi ki:
JuLiuSiuS dedi ki:
Kim vurduya gittim ben ;( Ne o çok hoşuna gitti herhalde Redcikcik :@

gitti tabi :*

bir juli teri için olmaz ki öyle tokat ya %(
bijuteri olmasın o :@

jotem olmasın o illada jotem ;D Tamam ya bijuteri kızma ;( Aklıma gelmişti o anda yardımcı olayım dedim redcikcik :$ Tokat gelecek şimdi yine ben susuyorum. Sanal Tokat! :#

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bencede sus hatta kes :@ bijuteriymiş |) >X< :@

bu arada şöyle sölim konuya daha açıklayıcı bir cevap vereyim;

çok tokat attım ama durup dururken değil tabi... okul yıllarımda bir arkadaşıma vurmuştum tokattan beterdi :$ tekme atmıştım feci ;( istemeden o kadar hızlı ve istemediğim bir yerine vurmuştum :( sonradan ağlamıştım çünkü oda ağlamıştı (erkekti tabi) bişi oldu sandım dı ;D

neyse tokat atınca genelde erkekler şöyle tepki veriyorlar; önce gözlerinin içine bakıyorlar, ardından ya bunu nasıl yaparsın tarzında bir bakış sergiliyorlar yada inanmıyorum sana yaa kıyamıyorum diye böyle yapıyosun dimi tarzında bir bakış sergiliyorlar ^^ ve yüzleri kızarıyor :D
çevresinde biri varsa karizmayı bozmamak için seninle konuşmuyor yada sadece gözleriyle konuşuyor vs vs vs bu böle uzar gider ;D
çok vurduğumdan değil gördüğümden anlatıyorum yanlış anlaşılmasın ;D

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
O tekme istemediğin yere gelmiş ama cevap veremediğinden yada karizmayı çizdirmemek için seninle konuşamadığından değil, hakikaten o anda konuşamadığından, acıdan kıpkırmızı olduğundan kaynaklanıyor red |) Tokatdan daha beter o bence, hayatı karardı çocuğun Allah'tan ilkokulmuş daha... |)

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yok ilk paragraf tekmeye ait
ikinci paragraf tokatlara ;D

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
canım aşkım charlotte'um (S) bana tokat atmaz ama diyelim ki attı; atan elini öperim bi tana daha koydu yine elini öperim.. gözümü morartsa da yine de elini öperim.. yaaa biz sevdik mi böyle severiz (S)

birde ona niye vurayım güç konusunda benle bir değil bi koysam yarısı boşa gider dişleri dağılır ama fiske bile atamam ben ona %(

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
seçiL dedi ki:
emelden dedi ki:
seçiL dedi ki:
emelden dedi ki:

AMA SENİN

Onursuzunum senin!

CEMAL SÜREYYA
:D bi ussteki mesajdan alıntı yapmıyoruz dalacam şimdi sana sacını başını yolacam :D
beni sana el kaldırmak zorunda bırakma :D şaka tabiki :) hoşbuldum

Yediğin tokat çok ağır geldi galiba herkese dalasın gelmiş yavaş dal derim. :D :D Şaka tabi şaka :P

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bide ben cakardım bana vursaydı hersey karsılıklı :D

Etki tepki meselesi

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
"Ahmaklar ikiye ayrılır...."ın "Kadınlar ikiye ayrılır...." versiyonunu deneriz :D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
patrick dedi ki:
"Ahmaklar ikiye ayrılır...."ın "Kadınlar ikiye ayrılır...." versiyonunu deneriz :D

Patrick :P

Nokta noktalı yorum yapma anlayan var anlamayan var. :D

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
şimdi zamanın birinde delikanlının biri beni öpmek istediği için okkkalı bir tokat yemişti...

tabii bu okkalı tabiri bana göre okkalı demek...zira arkadaş pek iri cüsseliydi ve onun tek eli benim iki elimin iriliğinden de iri olduğunu düşünürsek arkadaş pek bişi hissetmemişti zannımca attığım tokattan...

ama olsun önemli olan şiddeti değil benim mağrur duruşumdu :D

kendimle hala gurur duyuyorum aklıma geldikçe :D

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
emelden dedi ki:
patrick dedi ki:

Patrick :P

Nokta noktalı yorum yapma anlayan var anlamayan var. :D

herkes anlamıştır :} :P

fish dedi ki:
şimdi zamanın birinde delikanlının biri beni öpmek istediği için okkkalı bir tokat yemişti...

tabii bu okkalı tabiri bana göre okkalı demek...zira arkadaş pek iri cüsseliydi ve onun tek eli benim iki elimin iriliğinden de iri olduğunu düşünürsek arkadaş pek bişi hissetmemişti zannımca attığım tokattan...

ama olsun önemli olan şiddeti değil benim mağrur duruşumdu :D

kendimle hala gurur duyuyorum aklıma geldikçe :D

hmm fişş o zaman tam göz kapakları kapanıp açıldığı ana denk gelmiştir, senin yanağından öptüğünü sanmıştır :D :P

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
patrick delükanlı gözünü kırpmadan bana baktı ve puhahaaaa :D diye güldü yüzsüz :^)

belli ki hissetmemişti (A) ama ben o cool ve mağrur duruşumu hiç bozmadım ^^ :P

ama tabii ben elimi kaldırdığımda adamın gözünü kırpma anına denk gelmiş olabilirim dediğin gibi , yoksa mümkün değildi vurabilmem :S

yanaklarımdan belki ama dudaklarımdan asla vuruşuydu benimki de :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
fish dedi ki:
patrick delükanlı gözünü kırpmadan bana baktı ve puhahaaaa :D diye güldü yüzsüz :^)

belli ki hissetmemişti (A) ama ben o cool ve mağrur duruşumu hiç bozmadım ^^ :P

ama tabii ben elimi kaldırdığımda adamın gözünü kırpma anına denk gelmiş olabilirim dediğin gibi , yoksa mümkün değildi vurabilmem :S

yanaklarımdan belki ama dudaklarımdan asla vuruşuydu benimki de :D

Genelde boş bir anlarına denk geliyor öyle birşey beklemediklerinden neye uğradıklarını şaşırıyorlar ve tokatı yedikten sonra ya hiç tepki veremiyorlar bir kaç saniye veya sende olduğu gibi olayın şokuyla gülüyorlarr :D :D (en güzeli bu bence :P) veya delililenmiş bir vaziyette ellerini havaya kaldırıyorlar veeeeeeee birden sinirleri alınmış bir şekilde geri indiriyorlar ;D

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Öpmek istedi diye tokat mı atılır yahuu :D :D
Ben olsam beni öpmek istedin ayrılalım derdim. :*

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
emelden dedi ki:
Öpmek istedi diye tokat mı atılır yahuu :D :D
Ben olsam beni öpmek istedin ayrılalım derdim. :*

ortada bi ilişki yoktu ki ayrılayım :D zaten tokadı yemesindeki sebep de budur...sevgilime niye vurim bu sebeple beaaa :D kendini bilmez densizin biriydi işte :^)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Neden yakın duruyon öpecek kadar madem. :} :}

Susturamazsın beni. :*

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bide benim yerime vursaydın Fişşşş'im ;D