Erkekler ve Kızlar gelin yarışalım

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
valla ebu şeytan+cin = kadın tanımlamasına çok üzüldüm şahsen :O

niye biz kadınlar kendimizi böyle görüyoruz...bizler böyle görürsek erkeklerden ne bekliyoruz...

yapmayın kıslar kadınlar akıllıdır erkeklerde akıllı kadını sever sayar..
akıl=şeytanlık değildir kadınlarda..
her başarılı erkeğn arkasında akıllı bir kadın vardır
her sürünen erkeğin arkasında da aklını şeytanca işlere kullanan kadın vardır...

yetiştirdiğimiz erkek evlatlara hayatımızdaki erkeklere böyle şeyleri empoze etmeyelim kadınlar hakkına o.O

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
teknoloji, meslekleri de degistiriyor usulleri de. is hayatinin aile uzerine etkisini tartismaya bile gerek yok.

tuketim toplumuna donusen bizler icin gecimini saglamak zorunda olan kisilerin, aile icerisinden alacagi destek cok onemli.

ilk basta yazdigim gibi, islerin usulleri de degisti. onceden bir baskasina kendi isimi anlatirken icinde notebook olan sirt cantami gosteriyordum ve isim burda diyordum. herhangi bir yerde sabit kalmama gerek yok diye ekliyordum. simdi ise cantaya da gerek kalmadi. cep telefonu da is yapmam icin yeterli. is kosullari boyle degisiyorken, siz ekrana bakarak isinizi yaparken omzunuza degecek sicak bir el veya hic beklemediginiz zaman gelen bir kahvenin, kucucuk bir opucugun calisma hayatiniza olan etkisini dusunun artik.

seciillll ;) seni veren allah'a sukurler olsun.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Anlamadım neler oluyor burda. :) Ama şunu söyleyebilirim bayanlardan korkulur valla yeter ki canımız istesin her şeyi yaparız.
Fish sana katılıyorum canım, erkekler akıllı kadını sever çakal olanı değil.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
akil konusuna da aciklik getirmek lazim. belki de emel, akil yerine zeka kelimesini kullanmakta daha da fayda vardir.

sizin daha akilliyiz diye bahsettiginiz sey; yonetimin ve kontrolun elde edilmesi icin yapilan hesaplar ve katakulliler saniyorum.

bu konuda haklisiniz. bizden daha iyisiniz ve aklimiza gelmeyen planlari kisa zamanda yaparak uygulamaya gecirebiliyorrsunuz. zekisiniz. ama akili degilsiniz.

akil, zekayi faydali islerde kullanabilme yetenegidir. konu, faydali islere geldiginde nedense zekalariniz pek de kullanilisli olmuyor.

oysa erkekler, yapi geregi onurun hakim oldugu cozumlerden yana zekalarini kullanmak icin programlandiklarindan dolayi entrikalar konusunda elinize su dokemezler ve aileye, akrabaya, cevreye, devlete ve insanliga faydali isler yapmak icin kafa yorarlar.

haksiz miyim?

haksizsam haksizsin de de sooona zopami ye ;)

troy (siddetin esiri olmus erkek)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Troy dedi ki:
Şu cümle bence tüm tartışmayı sonlandırır...

Hem neden sürekli bir çekişme hali oluyor ki kadınlar ve erkekler arasında..?

İki tarafta biliyorki ne erkekler kadınlar olmadan nede kadınlar erkekler olmadan yapamazlar...

O zaman, uzlaşma yoluna gidilip cici cici anlaşmak varken neden sürekli ''biz daha iyiyiz!'' tartışması çıkar ki? Her iki tarafında diğerine göre hem artısı hemde eskisi mevcut... Hepimiz insanız niye kabullenmiyoruz bunu?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
mavinok.ta gibi pirlantalar varken, gelecekten umutluyum ben.

sadece tum dunyadaki insan populasyonunun kisa zaman icinde azaltilmasiyla ilgili berkin hocamla uzerinde calistigim bir proje var ama kadin erkek konusunu direkt olarak ilgilendirmiyor ;)

konuya bir baska acidan yaklasmak gerekirse; hicbir erkek annesine kotu demez, hicbir kadin da erkek kardesini sevmeden edemez. alin size kadin erkek iliskisi ;)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
mavinok.ta dedi ki:
Troy dedi ki:
Şu cümle bence tüm tartışmayı sonlandırır...

Hem neden sürekli bir çekişme hali oluyor ki kadınlar ve erkekler arasında..?

İki tarafta biliyorki ne erkekler kadınlar olmadan nede kadınlar erkekler olmadan yapamazlar...

O zaman, uzlaşma yoluna gidilip cici cici anlaşmak varken neden sürekli ''biz daha iyiyiz!'' tartışması çıkar ki? Her iki tarafında diğerine göre hem artısı hemde eskisi mevcut... Hepimiz insanız niye kabullenmiyoruz bunu?
kesinlikle katılıyorum valla ne diyim mavinokta doğruya doğru

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
emelden dedi ki:
Anlamadım neler oluyor burda. :) Ama şunu söyleyebilirim bayanlardan korkulur valla yeter ki canımız istesin her şeyi yaparız.
Fish sana katılıyorum canım, erkekler akıllı kadını sever çakal olanı değil.
şimdi bu ne demek ve ne alaka

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sefgili arkadaşım tırooooy :D

"akil konusuna da aciklik getirmek lazim. belki de emel, akil yerine zeka kelimesini kullanmakta daha da fayda vardir. " demişsin
haklısın zeka ile akıl aynı şey değil...ve malesef zeki iken bu zekayı ne tür dolap çevirmeye kullanan hemcinslerimi gördüm :O..sana üzülerek hak veriyorum... ;(

"akil, zekayi faydali islerde kullanabilme yetenegidir. konu, faydali islere geldiginde nedense zekalariniz pek de kullanilisli olmuyor." demişsin..
azcık haklısın ama genelleme yaptığın için eksiksin ^^..sen de bunu söyler ve genellersen cahil erkeklerimiz neler neler söyler düşünmek istemiyorum... o.O

"sehir efsanesi midir yoksa gercek midir bilemiyorum ama dunyada bir ulkede, sabah erkegini mutlu ve huzurlu etmek icin esinden once kalkan, oglen huzurun devami icin dua eden, gece ise bu mutlulugu artirmak icin cabalayan ve kendisini bu yonde gelistiren hatunlar varmis. bir rivayete gore bu ulke rusya, bir diger rivayete gore de polonya veya cek cumhuriyetiymis" demişsin
bu dediklerin türkiye de de var...şahsen ben böyleyim :D...burada sana katılmadığım nokta böyle kadınların kıymetini bilecek erkeklerimizin olmadığını düşünmen yerine böyle kadınlarımızın olmadığı düşünmendir ... Zzz

"haksizsam haksizsin de de sooona zopami ye" demişsin yorum yapamadım o.O

saygılarımı sunuyorum :D

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hiçbir bayanla söz savaşına girmem. vakit kaybı olur benim için..

nedense her zaman her durumda onlar haklı olur.. ben doğruyu söylesem de onlarınki her zaman doğrudur..

beyler, boşuna uğraşmayın derim ben. nasılsa onlar bildiklerinin her zaman doğru olduğuna inanıyorlar..

hayatta başarılar dilemek düşer bize...

ESDİEN

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben tartışmadan çekilerek iyi yapmışım sanırım :)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
otantic76 dedi ki:
hiçbir bayanla söz savaşına girmem. vakit kaybı olur benim için..

nedense her zaman her durumda onlar haklı olur.. ben doğruyu söylesem de onlarınki her zaman doğrudur..

beyler, boşuna uğraşmayın derim ben. nasılsa onlar bildiklerinin her zaman doğru olduğuna inanıyorlar..

hayatta başarılar dilemek düşer bize...

işteee klasik bir türk erkeği...

beyler lütfen biraz fark yaratın...

marjinal ve muhalefet değil orjinal olmaya çalışın...

fikirlerinizde davranışlarınızda düşüncelerinizde yaratıcı olun...

olun ki bir adım ileri gidebilelim...

kadınların içindeki hırçın savunmaya geçen yönleri değil size saygı duyan şefkat gösteren seven yönleri ortaya çıkaracak şekilde fikirlerinizi savunun...

yoksa asla olduğunuz yerden öteye gidemezsiniz...