mavinok.ta
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 13
Çok teşekkür ederim... :$
Şu cümle bence tüm tartışmayı sonlandırır...Troy dedi ki:seciillllseni veren allah'a sukurler olsun.
kesinlikle katılıyorum valla ne diyim mavinokta doğruya doğrumavinok.ta dedi ki:Şu cümle bence tüm tartışmayı sonlandırır...Troy dedi ki:seciillllseni veren allah'a sukurler olsun.
Hem neden sürekli bir çekişme hali oluyor ki kadınlar ve erkekler arasında..?
İki tarafta biliyorki ne erkekler kadınlar olmadan nede kadınlar erkekler olmadan yapamazlar...
O zaman, uzlaşma yoluna gidilip cici cici anlaşmak varken neden sürekli ''biz daha iyiyiz!'' tartışması çıkar ki? Her iki tarafında diğerine göre hem artısı hemde eskisi mevcut... Hepimiz insanız niye kabullenmiyoruz bunu?
şimdi bu ne demek ve ne alakaemelden dedi ki:Anlamadım neler oluyor burda.Ama şunu söyleyebilirim bayanlardan korkulur valla yeter ki canımız istesin her şeyi yaparız.
Fish sana katılıyorum canım, erkekler akıllı kadını sever çakal olanı değil.
otantic76 dedi ki:hiçbir bayanla söz savaşına girmem. vakit kaybı olur benim için..
nedense her zaman her durumda onlar haklı olur.. ben doğruyu söylesem de onlarınki her zaman doğrudur..
beyler, boşuna uğraşmayın derim ben. nasılsa onlar bildiklerinin her zaman doğru olduğuna inanıyorlar..
hayatta başarılar dilemek düşer bize...
peynirr dedi ki:sankim konu almıs basını gitmiş :*
fish dedi ki:peynirr dedi ki:sankim konu almıs basını gitmiş :*
beylerin sayesinden canım...
sağolsunlar karıştırdılar konuyu gene![]()