Erkekler âşık olur mu?

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
erkeğin sevgisi aşkı bence kadınınkinden daha güzel

ben sevgilimin bana aşık olduğu kadar ona aşık olduğumu sanmıyorum

kadınlar daha bi doyumsuz daha bi şıpsevdi sanki. sanki her an sevdği aşık olduğu erkeği bırakacak gibi.

bence erkek daha güzel aşık oluyor aşık olduğunu çok seviyor çok sayıyor ona çok güveniyor ve kollarının altına alıp onu koruyor

(tamamen kendi fikrim)

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
Bizler de sonuçta sosyal varlıklarız aşık oluyoruz elbette ama dozajı değişiyor tabii

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1

kadınlar daha bi doyumsuz daha bi şıpsevdi sanki. sanki her an sevdği aşık olduğu erkeği bırakacak gibi.

bence erkek daha güzel aşık oluyor aşık olduğunu çok seviyor çok sayıyor ona çok güveniyor ve kollarının altına alıp onu koruyor

(tamamen kendi fikrim)
Bence de

paladin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne takıntılı kadınlarmışsınız siz ya. yeter artık be. erkekler kadar başınıza taş düşsün. erkekler aşık olur muymuş, erkekler söyle olmalıymış, erkekler böyle olmalıymış. erkekler şu kriterlere uygun olmalıymışta o zaman gerçekten aşık olurlarmış ve buna benzer aynı içerikli bütün yazılar...

peki kadınlar gerçekten aşık oluyor mu? erkeklerin her hareketinde her yaptığı şeyde bir kusur arayan kadınlar, kendilerinin erkeklerin kriterlerine uyup uymadıklarını kontrol etmek için hiç kendilerine bakıyorlar mı? yani sen sürekli bir kusur buluyorsunda bakalım sen ne kadar kusurlusun? onu bir öğrenelim önce. dediğim gibi bu kusur bulucu evde kalmış, hayatına girmiş çoğu erkekten tekmeyi yemiş ve bunun acısını böyle köşe yazıları yazıp, bütün erkeklerden kendince intikam alırcasına çıkartmaya çalışan acınası kadınlar bir "erkekler aşık oluyor mu acaba_?" gibisinden şeyler zırvalıyorlar, sonra millette bunun üstüne sayfalar dolusu yorum yapıyor. anlamıyorum, anlam veremiyorum.

ha bi de şöyle bir şey var. bu düşünsel yapıdaki yani yazının şu içeriğine olduğu gibi hak veren kadınlara aynı üslupla cevap veriyorsun o zaman iyice sapıtıyorlar. iyide sen bir şey söylüyorsunda, karşındakininde vereceği cevabı bi kaldırabilme cesaretine sahip ol di mi? yani bu yazıyı yazan yazara bir erkek tarafından "kadınlarda şu zamanda erkeklerin parası, arabası, işi, evi veya toplumdaki statüsü için ve sadece kendi rafahını arttırmak amaçlı erkeklerle ilişkide bulunuyorlar. sonrada işleri bitince başka erkeğe geçiyorlar." dediğinde ve bunun ardından "kadınlar erkeğin bu özelliklerine bakarak onlarla birlikte oluyor, o zaman kadınlar gerçekten aşık oluyorlar mı yoksa erkeğin bu özelliklerine mi aşık oluyorlar?" diye bir şey sorduğunda bu yazarımızın cevabı büyük ihtimalle karşısında kendisine bu soruyu soran erkeği en düşük ihtimalle kabalıkla suçlamak olacaktır. bakın en düşük ihtimalle diyorum. yani bu şuçlamaların ucu açık. ee ne oldu şimdi? sen sorarken iyiydi de ben sorunca mı kötü oldumda beni suçlamaya başladın hemen? olayın karşı tarafını düşünüp, iki dakika tutarlı olda insan yerine koyalım biz de seni.

sonuç olarak geçin bunları hanımlar. yani bu yazarın yazdığı yazının içeriğine hak veren kadınlardan bahsediyorum. kadın-erkek, herkes aşkını kendince yaşıyor. birileri kendi deneyimlerinden yola çıkarak salakça genellemere gidiyor, sizde onları alkışlıyorsunuz, hak veriyorsunuz. kendi deneyimleriniz de de böyle şeylerle karşılaşmış olsanız bile bunun gibi genellemelere gitmeyin. çünkü baz aldığınız kişi tek bir insan. ha illaki ben bu yazıya hak veriyorum diyorsanız ki mutlaka içiniz de vardır, unutmayın ki etraf "kadınlar gerçekten aşık oluyor mu?" sorusunu erkeklere sordurtan sayısız kadınla dolu. bunu da göz önünde bulundurup olaylara bir de karşı taraftan bakın. o zaman bu yazılanların çizilenlerin ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksınız.

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
erkeğin sevgisi aşkı bence kadınınkinden daha güzel..
(tamamen kendi fikrim)

Dilek Önderler, Güler Kazmacı'lar değil Corpus'tur bundan sonra alemin bir numaralı bayan yazarı..
Tebrikler, teşekkürler müstakbel doktoriye..
Bunları biz desek suçlu olurduk..
Eyvallah kendiyle barışık ve feminist telaş taşımayan cümleler için.. :icon_:

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
uan aşık oluyoz da ne oluyo karşılık mı bulduk bu yaşımıza kadar :S

aşığım ama platonik . . .

hep böyle yaa :S

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Dilek Önderler, Güler Kazmacı'lar değil Corpus'tur bundan sonra alemin bir numaralı bayan yazarı..
Tebrikler, teşekkürler müstakbel doktoriye..
Bunları biz desek suçlu olurduk..
Eyvallah kendiyle barışık ve feminist telaş taşımayan cümleler için.. :icon_:

ne demek majesty bey...

asıl sana teşekkürler...

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1

(tamamen kendi fikrim)
kelimesi kelimesine katılıyorum. bu bayanların doyumsuzluğu biz erkekleri mahfediyor. bayanlar siz ne istiyorsunuz. bizim ömrümüzü yediniz bitirdiniz. bizden de çok yaşıyorsunuz.
bir de bir lütufta bulunurken karşılık beklemeyin. erkeklere yolunacak kaz gözüyle bakmayın. bütün erkekler birbirine benzemez. futbolumuza da karışmayın:)

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
* erkekler çoğu zaman aşık olduklarını zannederler
hatta kendilerini o kadar aşık sanırlar ki
hiç o kadar olmadığı halde çok aşık gibi görünüp
karşı tarafıda inandırırlar...
ama gereken zaman geçip bazı!!! şeyler yaşandıktan sonra anlarlar ki aşık olunucak daha çok kadın var...

*ama gün gelir tüm zamanlar içinde aşık olduklarından daha iyi olduğuna inandığın birisi çıkar karşına işte o zaman evlenirsin.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7

(tamamen kendi fikrim)

Teksin doktor :happy: Bu kadar güzel açıklanabilirdi yani, ellerine sağlık. :happy:

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
bence oluyolar da ama çoğu zaman napıcaklarını bilmiyolar doğru zamanı bulamıyolar ama sanırım bağlanınca da tam bağlanıyolar :)

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu kadınların ne çok şikayeti var erkeklerden