YellowRed
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 27

Galatasaray Medical Park Medya Günü Düzenlendi
Galatasaray Medical Park, Eurocup Son 16 birinci haftasında Unics Kazan ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü ve çalışmalar öncesi Abdi İpekçi Spor Salonu'nda medya günü etkinliği düzenlendi.
Antrenman öncesi basın mensupları için öğle yemeği verildi. Medya çalışanları yemek sonrası başta koç Ergin Ataman olmak üzere oyuncularımızla röportaj yapma ve fotoğraf çekme fırsatı buldu. Etkinlikler antrenmanın ilk yarım saatinde görüntü alınmasıyla sonlandı.
Görüşlerine başvurduğumuz takım kaptanı David Hawkins "Kazan maçı zor geçecek. Top 16'ya galibiyet ile başlamamız çok önemli. Özellikle evimizde kazanmak zorundayız. Taraftarımızın maça gelmesine ve bize destek olmalarına ihtiyacımız var. Bize itici güç olacaklarına inanıyorum. Zor bir maç olacağı için onlardan gelecek ekstra enerji bize yardımcı olacaktır. Carlos Arroyo harika bir transfer. Çok tecrübeli bir oyuncu, kesinlikle ciddi katkı verecektir. Sezon başından bu yana iyi ve kötü maçlarımız oldu ve şu an için en iyi olmanızın bir değeri yok, kritik nokta sezon sonunda en iyi takım olmanız" dedi.
Yeni transfer Carlos Arroyo da "Zor bir karardı ama ben kolaylıkla verdim diyebilirim. Hawkins, Dudley ve koç Ataman'ın olduğu bir kulübün parçası olmak kararımda etkili oldu. Umuyorum takıma çabuk adapte olurum. Oyuncular, koç ve sistem çok tanıdık, anlaşılması kolay bir sistem ancak dikkatli olmak zorundasınız ama geçen sene de uyguladığımız için anlaması ve sahaya yansıtması kolay olacak diye umuyorum. Unics Kazan maçında altıncı adama, taraftara ihtiyacımız var. Onların desteği gerekiyor, bunun nasıl yapılması gerektiğini biliyorlar" şeklinde konuştu.

Galatasaray.org