ERepublik Türkiye Olarak Acil Yardımınıza İhtiyacımız Var

massecre2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merabalar arkadaşlar siyasi tabanlı bir web oyundur.
Milletvekilleri, Başkanlıklar , Yasa çıkartma , Ülkere savaş verme kararı gibi bir çok özelliği olan bir oyundur.

Gördüğünüz üzere ülkemiz işgal altındadır.
Her ne kadarda online bi oyun olsa bir görev olarak üstüme düşeni yapmak istiyorum.
Bulgarlar farklı sitelere link vererek çok fazla oyuncu getirdiler oyuna.
Bizde fena sayılmayız ama cok fazlada multi (2. Hesapları var)

Kayıt olmak isterseniz :
Tıkla

İşte işgal altında olan ülkemiz:

harita.jpeg

Maalesef durumumuz bu.
Yeni oyunculara ihtiyacımız var.

3991incie3970047.jpg

İlk önce Kayıt Aşaması Yukarıdaki gibi türkçe yapabiliriz oyunumuzu

1518incij7956139.jpg

Daha sonra Kayıt ol sekmesinden devam ediyoruz.

Yeni savaş modülü : Tıkla

Oyundaki Kısaltmalar : Tıkla

Oyundaki Kaynaklar neyi nerden bulabiliriz vs: Tıkla

Görevler : Tıkla

SSS Sıkça Sorulan Sorular : Tıkla

En kapsamlı oyuncu rehberi : Tıkla

Arkadaşlar mu lara girdiğiniz zaman chat kanallarında ekmek ve tanklarınızı bedava vermektedir.

dewrim30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kayıt oldum kardeşim .
Bana biraz yardımcı olabilirsen sevinirim.

massecre2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özele mesaj attım dostum msn ekle yardımcı olayım

Kayıt olduysan eğer kingsagelxl@hotmail.com
adresınden msn ı ekle
ekmek tank ne lazımsa atayım

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bana 2 tane kepekle ekmek yollasana.
Veresiye defterine yaz sonra öder bizim çocuk.

:D

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Oha l*n oyunda olsa haritayı görünce içim tuhaf oldu :S

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Valla kim ne derse desin şu tarz şeyler hiç umrumda değil isterlerse bütün ülkeyi ele geçirsinler gerçek hayatta bu ülke için hiçbirşey yapamıyorsak sanalda birşeyler yapmamız hiçbirşey ifade etmez anca kendimizi avuturuz tıpkı güçlü ordu güçlü Türkiye sloganları ile gaza gelip eğitimli askerlerin 1 grup dağda yetişmiş yabani domuz sebebi ile şehit düşmesi gibi..

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Su sanali birakin da biraz gercek hayattaki ulkeniz icin birseyler yapin. Klavye basindan kalkip biraz kitap okuyun. Ulkeyi iyi yerlere getirmek icin neler yapabiliriz diye kafa patlatin. Bu ulkenin bilincli genclere ihtiyaci var, sanal kahramanlara degil.

massecre2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=83278]samilcan[/MENTION] [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION]

Benım reel hayatta yaptıklarımı nereden bilebilirsiniz ?
Bana diyen insanlar forumdan ayrılmıyorlar.
Emin olun hem reelde hem sanalda gerekeni yapıyorum ben
Üye olmuyacaksanız fazla söze hacet yok . !

aziz34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kadar şeyi kim okuyacak dersen özet en altta :)

bence boşuna başlamayın oyuna. ben başladım pişmanım bırakamıyorum da :P. ama çok aktif değilim öyle. ye iç çalış savaş. arada bakarım öyle. gün içinde aklıma geldikçe savaşlar ne alemde, kim ne yapmış diye. oyunun sosyal yönü gelişmiş ama. çeşitli gruplar. irc üzernden veya oyun içerisinde konuşma sohbet mümkün. zaten genelde böyle arkadaş grubu oluşturan kişiler daha çok bağlanıyor ve uzun süre oynayabiliyor. sadece iki tık ile bellli bir süre sonra sıkılıyorsun. oyunda çeşitli modüller var istyen istediği ile ilgilenebiliyor. savaş,ekonomi,siyasi,medya...

oyundaki türkiye bildiğimiz gerçek hayttaki türkiye. siyasi yapı ve insan profili gerçek hayattaki gibi. fakeler, oy satın almalar, gizli kapaklı işler, çamur at izi kalsınlar, beceriksiz siyasetçiler, saçma sapan bir dış politika, dost kazanmak yerine kolayca düşman kzanan bi yapı, kendi adamını başa getirenler, siyasi olarak bir yerlere gelince ya da görev alınca bir yerleri kalkanlar, kendini bir şey zannedenler, egosunu tatmin edenler, istediği adam başkan olmayınca savaşlarda vurmayanlar, başkana ya da birilerine kızıp hemen ülkenin savaşlarında karşıdan vuranlar, karşıdan vurdu diye adamı vatan haini ilan edenler, kendisini polat alemdar zannedenler, sanki gerçekmiş gibi vatan millet skarya edebiyatı yapanlar, pikselleri kutsallaştıranlar, gruplaşmalar, kavgalarve en önemlisi Fortumlar. ne fortumu kanalizasyon borusu. sosyolojik incelemelerde bulunacak olan varsa girsin oynasın:D. dediğim gibi gerçek türkiyenin sanal ve mini kopyası ne ararsan var. galatasaray fenerbahçe gibi futbol gruplarının yanında değişik gruplar var tabi inci de var :D

ekonomik modül ben başladığımda güzeldi biraz. en azından bu kadar gerçek para ile altın alma ihtiyacı yoktu. şimdi herşey altın oldu nerdeyse.

savaş modülü biraz daha iyi gibi eskiye oranla. eskiden yeni oyuncunun hiç bir katkısı yoktu. eski oyuncular almış başını gitmiş. çok güçlenmişler. yeni oyuncu sinek vızıltısı gibiydi. ama şimdi ayırdılar bunları. level'a göre herkes kendi bölümünde savaşıyor. ve savaşa etki ediyor.

eğer aklı başında birisi iseniz girip oynayabilirsiniz. internette bir iki zaman geçirmiş olursunuz.
sanal ile gerçeği ayırt edemiyorsanız, bunun bir oyun olduğunu unutup yukarıdaki saydıklarım gibi olacaksanız hiç başlamayın.

ben de kısa bir şey yazacaktım. destan yazmışım. daha çok yazacak şey var ama neyse.

özet : boş verin gitsin hiç başlamayın :D