Yasuobilal2007
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
Adam üniversite okuyup mühendis oluyor ve işsiz kalıyor devlet değer vermiyor ağlamayın yurtdışına gidiyorlar diye ben üniversite okuyup işsiz kalmak istemiyorum BEN GELECEK İSTİYORUMBenim gözümde çocuğu ailesi eğitir yetiştirir DEVLET değil...
Ailesi iyise ve eğitimi için uğraşıyorlarsa o çocuk kendini kurtarır ve gelişiştirir. Devletin verdiği eğitim çok temel düzeyde heleki ( Fen liseleri ve iyi liseler hariç tabi. ) DİL eğitimi hele yerlerde.
Ayrıca üstte ben yeni gelen nesil senin gibi dediğimde. ( İyi ve düzgün birisi olsa kurtuluş yakın o zaman flan yazması gerekirdi. Demekki oda kendini ve yeni nesili beğenmiyor güvenimyor ve tırt olmayacağını biliyor. )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunlardan taniştiğim baya arkadaşım var aslında "dostum neden mic kullanıp düzgün sohbet etmiyoruz" diyorlar şu sıralar altyazili şekilde how i met your mother izliyorumBiraz dikkatli olman lazım ama facebook da penfriends, englis speaking gibi gruplar var onlara girip kendine hem yazışacağın hem de konuşabileceğin arkadaşlar bulabilirsin ama uyarıyorum kesinlikle kişisel bilgilerini verme yine de kimseye çok güvenme. İngilizce filmleri ingilizce altyazılı izleyebilirsin. Stage 1 den başlayarak arttıra arttıra kitaplar okuyabilirsin. Ve en büyük tavsiyem ne yap et erasmus yap orda en güzel konuşarak öğrenebilirsin. Polonya'yı öneririm Avusturya pahalı maalesef paramız çok değersiz yinede cebimizden bi miktar para çıkabiliyor.