Erdoğan'ın Gençlerle Video Konferans Buluşması dislike yağmuruna tutuldu

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Hiç sanmıyorum hocam. Çünkü başa gelirsek bize oy vermeyen memurdan, işçiden, sanatçıdan hesap soracaz diyen, kazandığı belediyede sırf kendine oy vermedi diye vatandaşı işinden atan bir muhalefet var ve benim bu muhalefete zerre güvenim yok. Hiçbir konuda. Kastım siyasiler yanlış anlaşılmasın. Muhalefetin bu köhneleşmiş fosillerden kurtarılması lazım ki hepimiz kazanalım. Çünkü muhalefet ne kadar iyiyse iktidar o kadar kaliteli olur. Ülke o kadar hızlı gelişir.
Oy vermedi diye değil bankamatik memuru diye attı o insanları. İşinin ehli ve düzgün bir insansa niye atsın.

Marco Diaz

Doçent
Reaksiyon puanı
179
Bu adam bu ülkeyi kurtardı.Kimse bilmeden konuşmasın.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
Üniversiteye girme sınırının kolay olması bir avantaj değil ki.

Bu sene yapılacak sınav gerçekten çok anlamsız oldu. Ne olursa olsun bir eğitmen tarafından verilmeyen eğitim ve tekrar olmadan bir çok öğrenci başarılı olamayacaktır. Sınava girecekler hangi konulardan sorumlu bilmiyorum ama YGS gireceğim zaman son dönemde sadece tekrar yapmıştık. Anadolu mezunuyum. Hedefimiz sınavdı. Şimdi o son dönem televizyon eğitimi mi verildi? Kaç öğrenci bundan gerçekten fayda sağladı? Sınava 3 ay kaldı biliyorsam ben gevşerim. 3 ay var gibi plan yaparım daha var vakit derim. 3 ay var dendikten 3 hafta sonra vazgeçtik deniyorsa o 1 ayda benden bir beklenti olmamalı. Sınava ne bakan ne vekil nede reis girecek. Sınava girecek öğrenci iken bir kez olsun gençlerin fikri dinlenmeliydi. 3 sayfa yazı olmuş hiç yok mu sınav tarihini savunan bir genç? Ben mi göremedim.

Neyse iyi haber salla kazan yapacaklar için taban 170. Banko bir üniversite kazanacaksınız.

Diyecek daha çok söz var. Hayatlarımızla oynanmaya devam. Sınava 13 saat kalmış. Tüm öğrencilere bol şans diliyorum. Stres yapmayın. Hakkınızda umarım hayırlısı olur.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Oy vermedi diye değil bankamatik memuru diye attı o insanları. İşinin ehli ve düzgün bir insansa niye atsın.
Ama hiçbirinin bankamatik memuru olduğunu ispatlayamadı. Söz konusu İstanbulsa Adam İstanbul'u İstanbul Merkez Patlıyor Herkese çevirdi. 10 yılda duymadığım iski kazası haberlerini sadece bu 6 ayda duydum :D Baktılar işten çıkardıklarının yerine koydukları kişiler işleri beceremiyor, sürekli bir yerleri patlatıyor işten attıklarının bir kısmını geri almak zorunda kaldılar. Böyle bir durumda var.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Ama hiçbirinin bankamatik memuru olduğunu ispatlayamadı. Söz konusu İstanbulsa Adam İstanbul'u İstanbul Merkez Patlıyor Herkese çevirdi. 10 yılda duymadığım iski kazası haberlerini sadece bu 6 ayda duydum :D Baktılar işten çıkardıklarının yerine koydukları kişiler işleri beceremiyor, sürekli bir yerleri patlatıyor işten attıklarının bir kısmını geri almak zorunda kaldılar. Böyle bir durumda var.
Konu ?'a girmesin, anlat anlat bitmeyecek şeyler var ama anlayan yok ?

Reaksiyon puanı
10,327
Hoca sakin ol ve saçmalama bazen gerçekten çok saçmalıyorsun ..

geçmiş geçmişte kaldı , gençler yani biz artık güzel bir hayat yaşamak istiyoruz.. eski adetlerini kendine sakla artık :)
Ben gayet sakinim adamım. Merak etme. Saçmaladığımı düşünmene hiç şaşırmadım. Sadece paranın sağlayabileceği sahte mutluluktan başka amacı olmayan yoksul ve yoksun birinin beni anlayabileceğini hiç düşünmemiştim zaten! :)

Ne diyorlardı sizin gibi düşünenlere?
Nihilist!
Hayat yürüyüşünde mutfak ve tuvaletten başka durağı olmayan nesil.
Siz çok yaşayın emi! :)

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770

Bu sene yapılacak sınav gerçekten çok anlamsız oldu. Ne olursa olsun bir eğitmen tarafından verilmeyen eğitim ve tekrar olmadan bir çok öğrenci başarılı olamayacaktır. Sınava girecekler hangi konulardan sorumlu bilmiyorum ama YGS gireceğim zaman son dönemde sadece tekrar yapmıştık. Anadolu mezunuyum. Hedefimiz sınavdı. Şimdi o son dönem televizyon eğitimi mi verildi? Kaç öğrenci bundan gerçekten fayda sağladı? Sınava 3 ay kaldı biliyorsam ben gevşerim. 3 ay var gibi plan yaparım daha var vakit derim. 3 ay var dendikten 3 hafta sonra vazgeçtik deniyorsa o 1 ayda benden bir beklenti olmamalı. Sınava ne bakan ne vekil nede reis girecek. Sınava girecek öğrenci iken bir kez olsun gençlerin fikri dinlenmeliydi. 3 sayfa yazı olmuş hiç yok mu sınav tarihini savunan bir genç? Ben mi göremedim.

Neyse iyi haber salla kazan yapacaklar için taban 170. Banko bir üniversite kazanacaksınız.

Diyecek daha çok söz var. Hayatlarımızla oynanmaya devam. Sınava 13 saat kalmış. Tüm öğrencilere bol şans diliyorum. Stres yapmayın. Hakkınızda umarım hayırlısı olur.
Teşekkür ederim hocam.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Ben gayet sakinim adamım. Merak etme. Saçmaladığımı düşünmene hiç şaşırmadım. Sadece paranın sağlayabileceği sahte mutluluktan başka amacı olmayan yoksul ve yoksun birinin beni anlayabileceğini hiç düşünmemiştim zaten! :)

Ne diyorlardı sizin gibi düşünenlere?
Nihilist!
Hayat yürüyüşünde mutfak ve tuvaletten başka durağı olmayan nesil.
Siz çok yaşayın emi! :)
Bu tavırda konuşuyorsan senin sakin olduğunu sanmıyorum dostum...

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
An İtibariyle 137’bin Dislike :eek::eek::eek:

Kiboline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Neyin tepkisi? Bildiğin organize trollük. Erdoğan canlı yayın yapacak, dislike atalım diye sosyal medyadan organize olan troll çetesi.
Dinlemekten ve izlemekten yoksun kitle örneği.
Adam Cumhurbaşkanı. Her gün komuşuyo zaten her gün dinliyo insanlar. Video da ne diyeceği belli.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Hoca sakin ol ve saçmalama bazen gerçekten çok saçmalıyorsun ..

geçmiş geçmişte kaldı , gençler yani biz artık güzel bir hayat yaşamak istiyoruz.. eski adetlerini kendine sakla artık :)
Fikre Katılmıyor Olabilirsin Ama Saygısızlık Yapma Gibi Bir Lüksün Yok.
Karşındaki Kişi Baban Yaşında Biri Belliki Terbiyeden Yoksun Olduğundan Saçmalama ve Saçmalıyorsun Gibi Bir Söylemi Bu Nedenden Ötürü Rahatlıkla Söyleyebiliyorsun.

Eski veya Yeni Hiçbirşeyde Güzellik Bırakmayan Siz Z Kuşağı Kalkıp Adetleri Kendine Sakla Diyebilicek Kadar Kendisiyle Çelişen Bi Kafanız Var.

İçi Boş Muhalefetine Eyvallah Ama Saygısızlığına Tahammül Edeceğimi Sanma
Saygısızlığın Konusunda Bu Kim Olursa Olsun Aynı Tepkiyi Alacağından Emin Ol.

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
Putinin ayağına kadar gitmesine göre bende Dislike atıcam şimdi ona. Sinirlerim dinmedi hala :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
troller basmış... dislike basmayı pensip olarak karşıyım...

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756

Ellerinden geleni yapacaklar mecbur bu kadar sıkıntının saçmalığın içinde sınavı kötü geçtiği için veya istediği puanı alamadığı için üzülecek kişiler de var inşallah kötü şeyler yaşanmaz

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Milli Eğitim anket yapsa siz gerçekten herkesin 1 ay sonra sınavın yapılmasını isteyeceğini flan mı sanıyorsunuz = ?

Şurda göz ucu ile yorum yazanlara baktımda hepsi belli bir siyasi gerekçe ile yazıyor sınav ile ilgili veya gençleri düşündüğü için değil.

Sınava 30 dk eklemek 2. dönem konularını çıkarmak varken Temmuz sıcağında insanların stresini arttırıp sınavı uzatmaktan bence iyi oldu bu iş. Öğrenciler arasında oylama yapılsa yüzde 80-85'ininde bu şekilde isteyeceğini düşünüyorum.

Hepimiz sınavlara girdik ve konudan çok dakika yetmez öğrenciye. Zaten iyi kaliteli ve çalışkan öğrenci 2-3 ay önceden konuları bitirir genel tekrar ve deneme çözmeye başlar. Burada lagaluga yapan ve ağlayan öğprencilerin çoğu zaten kitap yüzü açmamış olanlar. ( Sorsan hepsi abi bu hükümet yüzünden oldu diyecek sınavdan sonra. Ankara Hukuk kazanacaktı sırf sınav 1 ay öne çekilince Erzurum Tarih oldu diyecektir :) )

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ağlamak serbest. Herkes özgür. Sokağa çıkıp protesto etseler. Fetöcü, darbeci, vatan haini olurlardı. Beğenmeme atmak bile suç olmuş.
Kimsenin kimseyi sayıp sevmeye mecburiyeti yok alışacaksınız. İstemeseniz de alışacaksınız.
Hakaret eden de yok ortalıkta.

Son düzenleyen moderatör: