- Reaksiyon puanı
- 2,930
89 xd74 bin dislike olmuş?
89 xd74 bin dislike olmuş?
Normalde zaten haziranda sınava girecektin, pandemi nedeniyle 1 ay ötelendi. Sonra baktılar başka sıkıntılar çıkacak, en basiti temmuz sıcağında 17-18 yaşında gençleri sınav yapmak istemediler geri eski tarihine çektiler. Üstüne yarım dönemlik konuyu sınavdan çıkardılar, barajı da düşürdüler. Geçen sene 10 konudan sorumluysan bu sene 7 konudan sorumlusun. Ayrıca o öğrencilerin yüzde 90'ının ders çalışmak için benden çok daha iyi ev ortamı var. Tabi öğrenci milletinin rahat bi yüzde 70'i soytarılık peşinde olduğu için bu seneye özel sınav barajını kaldırsa hükümet gene bir kulp bulurlar. En basiti madem barajı kaldıracaktınız biz boşuna mı çalıştık, derler.Karşıdan konuşmak o kadar kolay ki Aynılarını yaşamanız dileğiyle.
Başardınız!74 bin dislike olmuş?
Kime ne anlatıyorsunuz? Boşuna yorulmayın.Normalde zaten haziranda sınava girecektin, pandemi nedeniyle 1 ay ötelendi. Sonra baktılar başka sıkıntılar çıkacak, en basiti temmuz sıcağında 17-18 yaşında gençleri sınav yapmak istemediler geri eski tarihine çektiler. Üstüne yarım dönemlik konuyu sınavdan çıkardılar, barajı da düşürdüler. Geçen sene 10 konudan sorumluysan bu sene 7 konudan sorumlusun. Ayrıca o öğrencilerin yüzde 90'ının ders çalışmak için benden çok daha iyi ev ortamı var. Tabi öğrenci milletinin rahat bi yüzde 70'i soytarılık peşinde olduğu için bu seneye özel sınav barajını kaldırsa hükümet gene bir kulp bulurlar. En basiti madem barajı kaldıracaktınız biz boşuna mı çalıştık, derler.
O dislike atanların büyük çoğunluğunun 5 dk tahammül edip bu adam ne diyor, diye dinlemediklerine adım gibi eminim. Çoğu muhalefetin dolduruşuyla hareket ediyor.
İnsanlar tepkisini gösterince de troll ilan ediliyo vay arkadaşFareyi dislike butonuna getirip el tetikte bekleyen o kadar troll varmış demek. Yayın başlar başlamaz tetiğe basmışlar. Dinlemeye izlemeye bile tahammülleri yok.
Neyin tepkisi? Bildiğin organize trollük. Erdoğan canlı yayın yapacak, dislike atalım diye sosyal medyadan organize olan troll çetesi.İnsanlar tepkisini gösterince de troll ilan ediliyo vay arkadaş
Burada tepki gösterilmiş siz neyin zaferini kutladınız? Ayrıca bu öğrencilere oy hakkı tanıdı derken?Başardınız!
Kurtardınız vatanı...
Sevinebilirsiniz.
Lakin...
Hiçbir zaman ve hiçbir devirde bu günkü kadar kolay ve beleş bir eğitim görülmedi. Kıyafet zorunluluğunu bile kıpkızıl düşman olduğunuz bu adam kaldırdı. Benim gençlik yıllarımda öğrenci kimdi ki?! Bir taraftan devlet, bir taraftan ebeveyn, kodu mu oturdu valla!
Bu düşman olduğunuz adam onlara oy hakkından tut, bi dünya dolusu imkanlar getirdi. Özgüvenini kazandırdı. Neymiş efendim, sınavı bir ay öne almışmış da... Mış mış da... Bilmem daha neler. Belli ki birilerinin amaçlarına hizmet etmede, daha doğrusu kullanılmada çok mahirler. Kendi iradeleri ile değil, birilerinin dürtmesiyle "Dislike" yarışına girdikleri anlaşılıyor. Aklıyla, mantığıyla, kendi hür iradesiyle değil, içinde benliklerini yitirdikleri ve adeta foseptik çukuruna dönen sosyal medya denen kanallarda içindeki ışıkları söndürülen ve bir robota döndürülen bireylerden değil, kalabalıklardan da ancak bu beklenebilirdi.
Zaferiniz kutlu olsun.
21'den 18'e indirdi, yetmez mi? Gerçi ben bunu ilköğretimliler için değil, genelde genç nesil için yazdıydım. Ha zafer derken, rakamlar veriyorsunuz ya, sevincinizden taklalar atar gibi.... Onun için.Burada tepki gösterilmiş siz neyin zaferini kutladınız? Ayrıca bu öğrencilere oy hakkı tanıdı derken?
Ama yok gençler soytarı gençler şöyle gençler böyle(!)Sınavın erken tarihe alınması stres faktörü değil turizmdir. Yani aklı başında hiç bir insan bunun stres kaynaklı olduğunu söyleyemez. Bu iş tek bir kişiye yaradı turizm bakanına Neyse artık bu sene otelleri tıklım tıklım dolar.
Aynen öyleYani trollüğe trollük ile karşılık verilir. Yani kısasa kısas.
Sen o zaman konusunu açtığın her haber için sevinç taklaları atıyorsun seyyah amca bu stresi gençler çekiyor daha bu yaşta görmedikleri şey kalmadı bence bırak onlar göstersin tepkisini21'den 18'e indirdi, yetmez mi? Gerçi ben bunu ilköğretimliler için değil, genelde genç nesil için yazdıydım. Ha zafer derken, rakamlar veriyorsunuz ya, sevincinizden taklalar atar gibi.... Onun için.
21'den 18'e indirdi, yetmez mi? Gerçi ben bunu ilköğretimliler için değil, genelde genç nesil için yazdıydım. Ha zafer derken, rakamlar veriyorsunuz ya, sevincinizden taklalar atar gibi.... Onun için.
Daha sonra 18’den 25’e falan yükseltebilir21'den 18'e indirdi, yetmez mi? Gerçi ben bunu ilköğretimliler için değil, genelde genç nesil için yazdıydım. Ha zafer derken, rakamlar veriyorsunuz ya, sevincinizden taklalar atar gibi.... Onun için.
Hiçbir şeyden haberiniz yok burada boş boş konuşuyorsunuz. Bakın benim dershanem tam 2,5-3 aydan beri kapalı orada öğreneceğimiz şeyleri kendimiz evde yapmaya çalıştık. Sizin o "iyi ev ortamı" dediğiniz ortam bizlere cehennem gibi geliyor. Sürekli evdeydik ve "acaba korona olur da bir yıl daha kalır mıyız" diye düşünmediğimiz bir günümüz bile geçmedi. O verdikleri serbestliklerde bile dışarıya adımımızı atmadık. Yine sadece meseleye siyasi olarak baktığınız için 2. dönemin tüm konularının kalktığını sanıyorsunuz. Bu sadece matematik ve coğrafya için geçerli. Ne tarihte ne de edebiyatta konular kalkmadı. Edebiyattan dalga geçermiş gibi sadece cumhuriyet dönemi edebiyatının halk şiirin kaldırdılar. Buradan da zaten bir tane bile soru gelmiyor. Tarihten de sadece 2. Dünya Savaşı ve sonrası kalktı ki zaten aytde konu ağırlığı Osmanlı, Türk ve İslam tarihinden geliyor. Coğrafyadan da zaten en basit ezberlik ve en yapılabilir konular kaldırıldı ve zorları bize kaldı. Yani anlayacağınız konu kalkma olayı matematik hariç üfürükten. Ayrıca bazı başlıklar kalktı denilip konu içerikleri kaldı.Normalde zaten haziranda sınava girecektin, pandemi nedeniyle 1 ay ötelendi. Sonra baktılar başka sıkıntılar çıkacak, en basiti temmuz sıcağında 17-18 yaşında gençleri sınav yapmak istemediler geri eski tarihine çektiler. Üstüne yarım dönemlik konuyu sınavdan çıkardılar, barajı da düşürdüler. Geçen sene 10 konudan sorumluysan bu sene 7 konudan sorumlusun. Ayrıca o öğrencilerin yüzde 90'ının ders çalışmak için benden çok daha iyi ev ortamı var. Tabi öğrenci milletinin rahat bi yüzde 70'i soytarılık peşinde olduğu için bu seneye özel sınav barajını kaldırsa hükümet gene bir kulp bulurlar. En basiti madem barajı kaldıracaktınız biz boşuna mı çalıştık, derler.
O dislike atanların büyük çoğunluğunun 5 dk tahammül edip bu adam ne diyor, diye dinlemediklerine adım gibi eminim.
Bu arada 1995 yılında oy kullanma yaşı 18'e indirildi?21'den 18'e indirdi, yetmez mi? Gerçi ben bunu ilköğretimliler için değil, genelde genç nesil için yazdıydım. Ha zafer derken, rakamlar veriyorsunuz ya, sevincinizden taklalar atar gibi.... Onun için.
Ülkenin en büyük sorunu bu maalesef. Sınava girecek olan sizsiniz o stresi kaygıyı yaşayan sizsiniz ve siz bunu istemediğinizi bas bas bağırıyorsunuz. Bunu anlamak ve anlayış göstermek çok mu zor ciddenHiçbir şeyden haberiniz yok burada boş boş konuşuyorsunuz. Bakın benim dershanem tam 2,5-3 aydan beri kapalı orada öğreneceğimiz şeyleri kendimiz evde yapmaya çalıştık. Sizin o "iyi ev ortamı" dediğiniz ortam bizlere cehennem gibi geliyor. Sürekli evdeydik ve "acaba korona olur da bir yıl daha kalır mıyız" diye düşünmediğimiz bir günümüz bile geçmedi. O verdikleri serbestliklerde bile dışarıya adımımızı atmadık. Yine sadece meseleye siyasi olarak baktığınız için 2. dönemin tüm konularının kalktığını sanıyorsunuz. Bu sadece matematik ve coğrafya için geçerli. Ne tarihte ne de edebiyatta konular kalkmadı. Edebiyattan dalga geçermiş gibi sadece cumhuriyet dönemi edebiyatının halk şiirin kaldırdılar. Buradan da zaten bir tane bile soru gelmiyor. Tarihten de sadece 2. Dünya Savaşı ve sonrası kalktı ki zaten aytde konu ağırlığı Osmanlı, Türk ve İslam tarihinden geliyor. Coğrafyadan da zaten en basit ezberlik ve en yapılabilir konular kaldırıldı ve zorları bize kaldı. Yani anlayacağınız konu kalkma olayı matematik hariç üfürükten. Ayrıca bazı başlıklar kalktı denilip konu içerikleri kaldı.
Bunun üzerinde çıkacak konuları onlarca sayfalık öğrencilerin anlayamayacağı bir şekilde yayımladılar.
Bu sayfadan bilgi edinen her kafadan da ayrı ses çıktı bazısına bakıyorsun o konu yok bazısına bakıyorsun o konu var. Üzerine 30 dk verdiler de "bu adam acaba bu konuyu biliyor mu ki yapacak" demediler. Hadi ben konularımı bitirdim ama anası babası hatta kendisi korona olmuş, yakınını kaybetmiş insanları düşünmediler. Baraj baraj deyip duruyorsunuz da iş imkanı var mı ki daha çok insan üniversiteye girip mezun olsun. Bu işi de siyaseti karıştırmayın kimsenin bizi düşündüğü filan yok. Koronalı çocukları bile hasta hasta sınava soktular bu ülkede siz hala neyden bahsediyorsunuz ?
O yüzden buradan çok bilmiş bilmiş konuşup bizlerin canını sıkmayın ve rica edicem karşı cevapta yazmayın.
Anlatamıyoruz işte onlarca kez tt oldu etiket ama biz sesimiz çıkardıkça sus payı verir gibi sözde imkanlar tanıdılar. Konuya kendi açımdan bakarsam benim için bir problem yok ben daha mayıs ortasında zaten konularımı bitirdim ve geçen haftaya kadar deneme çözdüm. Ama sadece kendimi düşünüp bencillik yapamam sınava girecek onlarca insanı da düşünmem lazım ki bu süreçte arkadaşlarımızdan veya ailelerinden korona olan vardı. Benim burada duyduğum en büyük rahatsızlık meseleye siyasal yaklaşılması ya ben daha bu yaşımda partizanlık mı yapacağım banane partilerden ben okuluma bakıyorum ki milyonlarda aynı şekilde. Biz sadece bunu da düşünmüyoruz sınav sonrasını, kyk yurdu çıkacak mı burs verecekler mi diye de düşünüyoruz.Bu dönemde bazıları "oy vermem" cart curt diye söylemlerde bulundular bunlara bakıp hepimize tonla laf söylüyorlar. Genelleme yapıp partizanlık yapacaklarına bizleri düşünseler belki sesimizi daha iyi duyurabilirdik. İleride kendi evlatlarının başlarına böyle şeyler gelirse o zaman göreceğim ben onları.Ülkenin en büyük sorunu bu maalesef. Sınava girecek olan sizsiniz o stresi kaygıyı yaşayan sizsiniz ve siz bunu istemediğinizi bas bas bağırıyorsunuz. Bunu anlamak ve anlayış göstermek çok mu zor cidden
Siyaseti karıştırma niyetim yoktu. Bildiğim kadarıyla içeriğini söyledim. Eksik biliyormuşuz düzelttiniz. Ondan yana bir sıkıntı yok. Onunla ilgili bir şey demeyecem. Allahx sınavı y sınavı farketmez, sınava girecek herkesin yardımcısı olsun. Sadece ev ortamıyla ilgili söyleyecem. Çeşitli sınavlara hazırlanan bir çok tanıdığım var ve hepsinin ev ortamı sınava çalışabilme açısından benimkinden çok daha iyi. Ben ders çalışabilmek için sürekli anamla kavga etmek zorundayım. Korona olsun olmasın.Hiçbir şeyden haberiniz yok burada boş boş konuşuyorsunuz. Bakın benim dershanem tam 2,5-3 aydan beri kapalı orada öğreneceğimiz şeyleri kendimiz evde yapmaya çalıştık. Sizin o "iyi ev ortamı" dediğiniz ortam bizlere cehennem gibi geliyor. Sürekli evdeydik ve "acaba korona olur da bir yıl daha kalır mıyız" diye düşünmediğimiz bir günümüz bile geçmedi. O verdikleri serbestliklerde bile dışarıya adımımızı atmadık. Yine sadece meseleye siyasi olarak baktığınız için 2. dönemin tüm konularının kalktığını sanıyorsunuz. Bu sadece matematik ve coğrafya için geçerli. Ne tarihte ne de edebiyatta konular kalkmadı. Edebiyattan dalga geçermiş gibi sadece cumhuriyet dönemi edebiyatının halk şiirin kaldırdılar. Buradan da zaten bir tane bile soru gelmiyor. Tarihten de sadece 2. Dünya Savaşı ve sonrası kalktı ki zaten aytde konu ağırlığı Osmanlı, Türk ve İslam tarihinden geliyor. Coğrafyadan da zaten en basit ezberlik ve en yapılabilir konular kaldırıldı ve zorları bize kaldı. Yani anlayacağınız konu kalkma olayı matematik hariç üfürükten. Ayrıca bazı başlıklar kalktı denilip konu içerikleri kalktı.
Bunun üzerinde çıkacak konuları onlarca sayfalık öğrencilerin anlayamayacağı bir şekilde yayımladılar.
Bu sayfadan bilgi edinen her kafadan da ayrı ses çıktı bazısına bakıyorsun o konu yok bazısına bakıyorsun o konu var. Üzerine 30 dk verdiler de "bu adam acaba bu konuyu biliyor mu ki yapacak" demediler. Hadi ben konularımı bitirdim ama anası babası hatta kendisi korona olmuş, yakınını kaybetmiş insanları düşünmediler. Baraj baraj deyip duruyorsunuz da iş imkanı var mı ki daha çok insan üniversiteye girip mezun olsun. Bu işi de siyaseti karıştırmayın kimsenin bizi düşündüğü filan yok. Koronalı çocukları bile hasta hasta sınava soktular bu ülkede siz hala neyden bahsediyorsunuz ?
O yüzden buradan çok bilmiş bilmiş konuşup bizlerin canını sıkmayın ve rica edicem karşı cevapta yazmayın.
Seçilme hakkı oy kullanma değil. Seçilme yaşını 18'e indiren Erdoğandır.Bu arada 1995 yılında oy kullanma yaşı 18'e indirildi?
2020 YKS Kaldırılan Matematik Konuları
Limit
Tüm konuları
Türev
Tüm konuları
İntegral
Tüm konuları
Çemberin Analitik İncelenmesi
2020 YKS Kaldırılan Geometri Konuları
Çemberin Analitiği
2020 YKS Kaldırılan Biyoloji Konuları
Canlılarda Enerji Dönüşümleri (sadece ilk kısımlara çalış)
Bitki Biyolojisi
Canlılar ve Çevre
Hücresel Solunum
Bitkilerin Yapısı
Bitkilerde Madde Taşınması
Bitkilerde Eşeyli Üreme
Canlılar ve Çevre
2020 YKS Kaldırılan Kimya Konuları
Karbon Kimyasına Giriş (son kısımlar yok sadece)
Organik Bileşikler
Enerji Kaynakları ve Bilimsel Gelişmeler
LEWİS FORMÜLLERİ HİBRİTLEŞME –MOLEKÜL GEOMETRİSİ
HİDROKARBONLAR
HİDROKARBONLAR FONKSİYONEL GRUPLAR
ALKOLLER
ETERLER
KARBONİL BİLEŞİKLERİ
KARBOKSİLİK ASİTLER ESTERLER
FOSİL YAKITLAR
ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI
2020 YKS Kaldırılan Fizik Konuları
Dalga Mekaniği (son kısımları yok sadece)
Atom Fiziğine Giriş ve Radyoaktivite
Modern Fizik
Modern Fiziğin Teknolojideki Uygulamaları
✘ Atom Modelleri
✘ Büyük Patlama ve Parçacık Fiziği
✘ Radyoaktivite
✘ Özel Görelilik
✘ Kara Cisim Işıması
✘ Fotoelektrik Olay ve Compton Olayı
✘ Modern Fiziğin Teknolojideki Uygulamaları
2020 YKS Kaldırılan Edebiyat Konuları
Dünya edebiyatında 20. yüzyılda yazılmış bir roman örneğinin incelenmesi
Cumhuriyet Dönemi’nde ve dünya edebiyatında deneme
Söylev
Dikkat: Yıllık planda yukarıdaki konular 12. sınıf ikinci dönem göründüğü için 2020 AYT edebiyattan kaldırılmış olarak görünmektedir ancak Cumhuriyet Dönemi edebiyatı 9. 10. ve 11. sınıfta da görüldüğü için bu konulara çalışmanız faydanıza olacaktır.
2020 YKS Kaldırılan Tarih Konuları
İnkılap ve Atatürkçülük dersi kaldırılan konular
İKİ SAVAŞ ARASINDAKI DÖNEMDE TÜRKİYE VE DÜNYA
II.DÜNYA SAVAŞI SÜRECİNDE TÜRKİYE VE DÜNYA
II.DÜNYA SAVAŞI SONRASINDA TÜRKİYE VE DÜNYA
TOPLUMSAL DEVRİM ÇAĞINDA DÜNYA VE TÜRKİYE
21.YÜZYILIN EŞİĞİNDE TÜRKİYE VE DÜNYA
2020 YKS Kaldırılan Coğrafya Konuları
Haftada 2 Saat Coğrafya Görenler için
Küresel Ortam: Bölgeler ve Ülkeler
Çevre ve Toplum
Haftada 4 Saat Coğrafya Görenler için
Beşerî Sistemler (son kısımları yok)
Küresel Ortam: Bölgeler ve Ülkeler
Çevre ve Toplum
Dünya Ticaret Ağlarının Küresel Ekonomiye Etkisi
Türkiye’nin İç ve Dış Ticareti
Türkiye’yi Sembolize Eden Doğal ve Kültürel Değerler
Türkiye’nin Turizm Potansiyeli ve Politikaları
Kıtaların, Okyanusların ve Ülkelerin Konumunun Küresel ve Bölgesel Önemi
Tarihsel Süreçte Türkiye’nin Jeopolitiği
Türk Kültür Bölgeleri ile Türkiye İlişkisi
Gelişmişlik Seviyelerine Göre Ülkeler
Gelişmiş ve Gelişmekte Olan Ülkelerin Ekonomik Özellikleri
Ülkelerin Doğal Kaynak Potansiyelinin Küresel ve Bölgesel İlişkilerine Etkisi
Enerji Taşımacılığı
Ülkeler Arasında Sorun Oluşturan Mekânsal Unsurlar ve Sıcak Çatışma Bölgeleri
Doğal Çevrenin Sınırlılığı ve Sürdürülebilirlik
Ortak Doğal ve Kültürel Mirasın Korunması
Çevre Sorunlarının Önlenmesine Yönelik Politikalar
2020 YKS Kaldırılan İngilizce Konuları
Psychology,
Favors,
News Stories,
Alternative Energy,
Technology,
Manners
2020 YKS Kaldırılan Din Kültürü Konuları
Kur’an’dan Mesajlar: Nisâ Suresi 69. Ayet,
Tasavvufi Düşüncenin Oluşumu,
Tasavvufi Düşüncenin Ahlaki Boyutu,
Kur’an’dan Mesajlar: Hucurât Suresi 10. Ayet, Dinî Meselelerin Çözümünde Temel İlke Ve Yöntemler,
İktisadi Hayatla İlgili Meseleler,
Gıda Maddeleri Ve Bağımlılıkla İlgili Meseleler,
Sağlık Ve Tıpla İlgili Meseleler,
Kur’an’dan Mesajlar:En’âm Suresi 151-152. Ayetler,
Hinduizm, Budizm, Konfüçyanizm, Taoizm, Kültürümüzde Etkin Olan Tasavvufi Yorumlar:
– Yesevilik
– Kadirilik
– Rifailik
– Mevlevilik
– Nakşibendilik
– Alevilik-Bektaşilik
Barajı düşüreceklerine keşke kontenjanları artırıp, puanları düşürselerdi. 170 alan adam üniversiteye gidecek şaka gibi. Koca sene oturmuş sınavda 25 net yapacak olan kişi üniversiteye gidiyor.Anlatamıyoruz işte onlarca kez tt oldu etiket ama biz sesimiz çıkardıkça sus payı verir gibi sözde imkanlar tanıdılar. Konuya kendi açımdan bakarsam benim için bir problem yok ben daha mayıs ortasında zaten konularımı bitirdim ve geçen haftaya kadar deneme çözdüm. Ama sadece kendimi düşünüp bencillik yapamam sınava girecek onlarca insanı da düşünmem lazım ki bu süreçte arkadaşlarımızdan veya ailelerinden korona olan vardı. Benim burada duyduğum en büyük rahatsızlık meseleye siyasal yaklaşılması ya ben daha bu yaşımda partizanlık mı yapacağım banane partilerden ben okuluma bakıyorum ki milyonlarda aynı şekilde. Biz sadece bunu da düşünmüyoruz sınav sonrasını, kyk yurdu çıkacak mı burs verecekler mi diye de düşünüyoruz.Bu dönemde bazıları "oy vermem" cart curt diye söylemlerde bulundular bunlara bakıp hepimize tonla laf söylüyorlar. Genelleme yapıp partizanlık yapacaklarına bizleri düşünseler belki sesimizi daha iyi duyurabilirdik. İleride kendi evlatlarının başlarına böyle şeyler gelirse o zaman göreceğim ben onları.
Rica ediyorum akla karayı birbirinden.
Bunun yanında dershaneler ne bir destek sağladı ne bir şey yaptı binlerce lira para havaya uçtu gittiğimiz yarım dönem bile değildi. Keşke bunlara da el atsalardı.Barajı düşüreceklerine keşke kontenjanları artırıp, puanları düşürselerdi. 170 alan adam üniversiteye gidecek şaka gibi. Koca sene oturmuş sınavda 25 net yapacak olan kişi üniversiteye gidiyor.
Seyyah amca zaten seçilme hakkını verdi demedi oy hakkını verdi diyor onu düzelttim ben seçilme hakkı değil konuMesaj otomatik birleştirildi:
Seçilme hakkı oy kullanma değil. Seçilme yaşını 18'e indiren Erdoğandır.
Bilgi amaçlı yazıyorum tartışma değil. Çıkarılan konular şunlarmış;
Eskiden yaptıkları hataların hiçbirini yapamayacaklarını biliyorlar. O yüzden bence bugün iktidara tekrar geçseler şuanki yönetmden daha iyi yönetebilirler ülkeyi. Eski hatalarını yapmaları demek belki onlara bi 20 sene daha iktidarı kaybettirecek demek.Ah Ah... Gelenin gideni mumla aratacağını insan anca yaşadıkça anlıyor. Sevgili Z kuşağımız geçmişte yaşadıklarımızı az birazcık bilseydi keşke.
Twitterda sahte millyetçilik kasanlara ben de bu tepkiyi veriyorumBaşkomutan 1. Başkan Recep Tayyip Erdoğan yayın açtığında dislikeci troll tayfa;
Hiç sanmıyorum hocam. Çünkü başa gelirsek bize oy vermeyen memurdan, işçiden, sanatçıdan hesap soracaz diyen, kazandığı belediyede sırf kendine oy vermedi diye vatandaşı işinden atan bir muhalefet var ve benim bu muhalefete zerre güvenim yok. Hiçbir konuda. Kastım siyasiler yanlış anlaşılmasın. Muhalefetin bu köhneleşmiş fosillerden kurtarılması lazım ki hepimiz kazanalım. Çünkü muhalefet ne kadar iyiyse iktidar o kadar kaliteli olur. Ülke o kadar hızlı gelişir.Eskiden yaptıkları hataların hiçbirini yapamayacaklarını biliyorlar. O yüzden bence bugün iktidara tekrar geçseler şuanki yönetmden daha iyi yönetebilirler ülkeyi. Eski hatalarını yapmaları demek belki onlara bi 20 sene daha iktidarı kaybettirecek demek.