Erdoğan İslam Dünyasının Yeni Lideridir

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
ivg7wy.jpg

Erdoğan İslam dünyasının lideri

Kaddafi öyle bir konuştu ki dünya ajansları açıklamayı flaş geçti. Kaddafi, Erdoğan'ı İslam dünyasının yeni lideri ilan etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Libya ziyareti sırasında, Türkiye'nin dış politikasının, bütün Libya lider ve yetkilileri tarafından takdir edildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Libya yetkilileriyle yapılan görüşmelerde, Başbakan Erdoğan'ın, Davos'ta, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e yönelik tavrı takdir edildi ve Türkiye'nin dış politikası, takip ettiği çizgi memnuniyetle karşılandı.

Görüşmelerde, terörle mücadele, ekonomik anlamdaki gelişmeler de ele alındı.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Libya Lideri Albay Muammer Kaddafi'ye Cumhurbaşkanı Gül'ün selamı iletildi ve Kaddafi Türkiye'ye davet edildi.

Kaddafi'nin Erdoğan onuruna verdiği yemekte, Mali Dışişleri Bakanı'nın, Başbakan Erdoğan'ı ''İslam aleminin lideri'' olarak gördüklerini ifade ettiği öğrenildi.

Kaynak:

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
ATAMIZ dünya lideri, Başbakanımızda islam lideri. :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Libya ile vize uygulaması da kalktı bu arada. Bunlar gerçekten güzel gelişmeler

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
ATAMIZ dünya lideri, başbakanımızda islam lideri. :)

Nİye Karşılaştırma ihtiyacı hissediyosun

BUgün dünyanın neresinde var Geçmişte yaşamış birisini habire her şeye alet etmek siyaset malzemesi yapmak

BIrakında ebedi dünyada rahat uyusun

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Vize uygulamasının kalkması güzel bir uygulama, Sn ; Erdoğan'ın İslam dünyasının lideri olarak öne sürülmesi sevindirici.

---------- saat 13:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:01 eklenmişti ----------

ATAMIZ dünya lideri, Başbakanımızda islam lideri.

Anlam veremiyorum yorum dediğiniz bu kadarmı yanlış anlaşılır. Tamamen iyi niyetle yazılmış hiçbir art niyet olmayan bir yorum.

Lütfen rica ediyorum ortamı karıştıracak yorum yapmayınız.

XLone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Demokratik, laik sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizin İslam Dünyası'na liderlik edebilecek düzeyde ve tüm İslam coğrafyasında örnek bir ülke konumunda olması hepimize mutluluk verebilmelidir.

cemolokko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
xlone evet devletimiz buna liderlik edebilir bahsettiğiniz kurumlarla ve siyaset geleneğiyle bir örnektir,ama bugün ülkemizin başındaki başbakanımızın bu değerlerle nekadar barışık olduğu ise malesef en büyük tartışmalara konudur oyüzden zaten türkiye nereye gidiyor diye soruluyor...Bu dediklerime rağmen bence de olumlu bir gelişme umarım daha güzel adımlar görürüz...Tabi bu sadece vize anlaşması başka 7-8tane daha anlaşma imzalanmış ülkemizin çıkarlarınadır umarım bunlar da...

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Demokratik, laik sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizin İslam Dünyası'na liderlik edebilecek düzeyde ve tüm İslam coğrafyasında örnek bir ülke konumunda olması hepimize mutluluk verebilmelidir.

+1 Katılıyorum ..

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
muhahaha :) erdoğan islam dünyasının lideriymiş. Kim söylüyor ? O daha feci ..Yıllardır halkını sefilliğe iten, asalak gibi onları sömüren beyinsiz Kaddafi. Onun sözlerine bu forumda önem verenler var ya bu dahada vahim..

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
İran'daki gibi dini lider seçerler belki yakında...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bütün müslüman ülkelerce Takdir alıyor Erdoğan çünkü Yönetim şekli ve gerektiğinde verdiği tavırlar Herkesin beyenisini topluyor Türkiye yıllarıdır hiç bu kadar Dışarıya karşı aktif olmamıştı Erbakan'ı çadırında karşılamaya bile gelmeyen kaddafi çadırında erbakana Türkiye hakkında demediğini bırakmadı ama Bunu Tayyip erdoğana yapamaz Ve Erdoğan zaten bunu yaptırmaz bir kez daha Başbakanımızı takdir ediyorum...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
poff bide bu mu cıktı islem dünyası tarafından dışlamış bir ülkeyiz bunu kabullenelim avrupa birliği sadece hristiyanları alıyor islam birliği oda sadece arapları alıyor ortada kaldık tek cagre bize Türk birliği kurmak :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
3 Mart 1924 Halifeliğin Kaldırılması.

Halifeliğin Kaldırılması

ARTIK YETER
halifeliğe bende karşıyım ama hele böyle bir dünyada islam karşıtlarının çoğalması, müslümanların öldürümesi, masum çocukların ve sivillerin öldürülmesine kimse ses çıkarmıyor neden çıkarmıyor siyonist israilin dediği oluyor, tüm dünyayı karşısına almış benim dediği olacak diyor, peki bunlar ile nasıl bir mücadele verebiliriz aklını kullarak, korkunu yenerek siyonistlerede, emperyalist güçlere karşı türkün gücünü göstererek bunu yapmasıdır, halifelik zamanınd topla, tüfekle savaş mücadelesi verilirdi, başbakan ise zekası ile, cesareti ile mücadelesi ile kaf tutuyor benim dediğim olacak diyor, şimdi ne demek istediğimi anladınmı aslında ben orda ynlış söyledim islam demiyelimde barışın demokrasinin lideri diye nitelendirmek gerekir, ATATÜRKÜ söylememe gerek yok dünyanın lideridir, fikirleriyle, anlayşıyla, cesareti ile göz kamaştıran bir liderimiz.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
halifeliğe bende karşıyım ama hele böyle bir dünyada islam karşıtlarının çoğalması, müslümanların öldürümesi, masum çocukların ve sivillerin öldürülmesine kimse ses çıkarmıyor neden çıkarmıyor siyonist israilin dediği oluyor, tüm dünyayı karşısına almış benim dediği olacak diyor, peki bunlar ile nasıl bir mücadele verebiliriz aklını kullarak, korkunu yenerek siyonistlerede, emperyalist güçlere karşı türkün gücünü göstererek bunu yapmasıdır, halifelik zamanınd topla, tüfekle savaş mücadelesi verilirdi, başbakan ise zekası ile, cesareti ile mücadelesi ile kaf tutuyor benim dediğim olacak diyor, şimdi ne demek istediğimi anladınmı aslında ben orda ynlış söyledim islam demiyelimde barışın demokrasinin lideri diye nitelendirmek gerekir, ATATÜRKÜ söylememe gerek yok dünyanın lideridir, fikirleriyle, anlayşıyla, cesareti ile göz kamaştıran bir liderimiz.

İslam karşıtı dedğin adamlar Başbakan'ın akıl hocalarıdır. İslamiyet gibi inanılmaz derecede üstün ve güzel dinden çıkar sağlamaya çalışan adamlardır. Başbakan'ın kimseye karşı çıktığı filan yok. Sadece kendine okutulanı, ezberletileni konuşuyor o kadar. Bknz: Zamanında şimdi ki cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün TBMM'de avrupa birliği ile ilgili yaptığı konuşma. O zaman neler diyordu şimdi neler diyor? Başbakan siyoniste emperyaliste karşı çıkıyor da ne oluyor? Ülkesindeki vatandaşlar yine aç yine yoksul. Sen onlara karşı çıkacağına elektriğe doğalgaza %60 zam yapma da adam akıllı geçinelim. Yok biz şunu yaptık yok yol döşedik yok hızlı tren.. Hepsi fat fıt. Ülke aç, işsiz. Hızlı trene binecek paran olmadıktan sonra tren olmuş olmamış neye yarar? Azıcık açın gözünüzü be kardeşim. Önce refaha ulaşalım ondan sonra emperyalist güçlere tepkimizi koyalım. Yoksa sen halk desteğini arkana almazsan bırak emperyalistlerle çatışmayı dağdaki köpeklerle çatışamazsın.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
İslam karşıtı dedğin adamlar Başbakan'ın akıl hocalarıdır. İslamiyet gibi inanılmaz derecede üstün ve güzel dinden çıkar sağlamaya çalışan adamlardır. Başbakan'ın kimseye karşı çıktığı filan yok. Sadece kendine okutulanı, ezberletileni konuşuyor o kadar. Bknz: Zamanında şimdi ki cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün TBMM'de avrupa birliği ile ilgili yaptığı konuşma. O zaman neler diyordu şimdi neler diyor? Başbakan siyoniste emperyaliste karşı çıkıyor da ne oluyor? Ülkesindeki vatandaşlar yine aç yine yoksul. Sen onlara karşı çıkacağına elektriğe doğalgaza %60 zam yapma da adam akıllı geçinelim. Yok biz şunu yaptık yok yol döşedik yok hızlı tren.. Hepsi fat fıt. Ülke aç, işsiz. Hızlı trene binecek paran olmadıktan sonra tren olmuş olmamış neye yarar? Azıcık açın gözünüzü be kardeşim. Önce refaha ulaşalım ondan sonra emperyalist güçlere tepkimizi koyalım. Yoksa sen halk desteğini arkana almazsan bırak emperyalistlerle çatışmayı dağdaki köpeklerle çatışamazsın.
siyoniste, emperylizme şimdide karşı çıkıyor, başbakanın ve cmhurbaşkanın açıklamalarını dinlemediniz galiba, bu sizin görüşünüz ben katılmıyorum size.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
uzarda uazar bu konu şimdi :Ddış mihraklarmı yönetiyo bu forumu ne:D:D

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
muhahaha :) erdoğan islam dünyasının lideriymiş. Kim söylüyor ? O daha feci ..yıllardır halkını sefilliğe iten, asalak gibi onları sömüren beyinsiz kaddafi. Onun sözlerine bu forumda önem verenler var ya bu dahada vahim..
+5465465465465465464