Erdoğan Askerle Sipere Girdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Gidince ne oluyormuş? Tamamen gösteri bunlar... Ülkenin bunlara karnı tok Recep Bey!..

okadar çok biliyorsan buyur sen yap merve hanım böyle klavye delikanlılığı ile yapılacak şeyler değil bunlar sana bilet parasını bile ben karşılayacak şekilde oraya git desem herhalde korkudan ne yapacağını bilemezsin okadar basit değil bu işler. Saçma sapan yorumlar yapıpta kendinizi daha fazla küçük düşürmeyiniz.

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
İyi yapmış oraları biraz görsün de aklı başına gelsin....

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Fikrimizi söyleyince yandaşlar çekemiyor bizi. :) Siz bunlara kanıyorsunuzdur ama benim böyle hareketlere karnım yok. Aynısını Kemal Kılıçdaroğlu da yapsa, Devlet Bahçeli de yapsa aynı tepkiyi verirdim.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Fikrimizi söyleyince yandaşlar çekemiyor bizi. :) Siz bunlara kanıyorsunuzdur ama benim böyle hareketlere karnım yok. Aynısını Kemal Kılıçdaroğlu da yapsa, Devlet Bahçeli de yapsa aynı tepkiyi verirdim.

Ben asla onun yandaşı falan değilim.Kılıçdaroğlu da gitse Bahçeli de gitse tebrik etmek lazım.Oradaki askerler için nasıl bir moral kaynağı olduğunu bilmiyorsunuz.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
diğer politikacılar niye gitmedi diyenler olmuş
araştırın bakalım
oraya başbakan ve genelkurmay başkanı ile birlikte giden tek gazeteci kim?

buyrun kıvırın , pardon yorumlayın

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
diğer politikacılar niye gitmedi diyenler olmuş
araştırın bakalım
oraya başbakan ve genelkurmay başkanı ile birlikte giden tek gazeteci kim?

buyrun kıvırın , pardon yorumlayın

Ne alakası var ? Gazeteci ile politikacının ?

Daha şehit cenazeleri toprağa verilmeden miting alanına koşanlardan bu ülke utanıyor

Elçiler bile geliyor ama ne hikmetse akıl verenler orada yok

aşağıdaki link aydınlatır umarım seni

http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/156145-15-buyukelci-var-ama-onlar-yok.html

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
xerox3435

Devlet, hükümet, muhalefet kavramlarını iyi öğrenmem gerekiyor.

Ayrıca belirtmek gerekiyor ki; hükümet kanatından kimse halka açık törenlere katılamıyor.
Yine belirtmek gerekiyor ki; büyükelçilerin orada bulunma amaçları farklıdır.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
xerox3435

Devlet, hükümet, muhalefet kavramlarını iyi öğrenmem gerekiyor.

Ayrıca belirtmek gerekiyor ki; hükümet kanatından kimse halka açık törenlere katılamıyor.
Yine belirtmek gerekiyor ki; büyükelçilerin orada bulunma amaçları farklıdır.

işte bu.
size göre doğru işler yapıldıgında onlar devletler;
yanlış işler yaptıklarında hukumetler.
yanı ne yapsalar sıze dogru gelmez. devletlerse tabi yapacakalardır mecburdurlar. hukumetseler zaten her işleri yanlıstır,
aydın olan sizsinizdir..

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Muhalefetten kim gitti kim gitmedi meseleni bi kenara birakalim hadi. Peki boyle kritik bir ortamda milleti toplayip miting yaparak bu sorunlarin cozumleri bizde demekte neyin nesi oluyor?

11 tane fidan gibi delinkanli sehit dusmus sen miting yapip biz gelince duzelticez diyorsun. Bu ne bicim bi anlayis ne bicim bir mantiktir. Boyle ortamlarda bari firsatciligi birakin kardesim. Umarim millet de bunun farkindadir.

Basbakan benim babamin oglu degil, bana maddi bir menfaati de yok. Hic bir sekilde cikarimda yok. Tek cikarim varsa oda ulkemin cikaridir. Ya elinizi vicdaniniza bir koyun, bir kere de destek cikin su adama. Bir kere. Nedir bu dusmanlik. Elestirecekseniz elestirin, yanlislarini soyleyin ama kritik donemlerde bari destek cikin. Bu bu kadar mi zor? Oyle yapmayinca da iste ister istemez bu islerin altinda baska seyler ariyor insan, hakli olarak...

Soyle bakinca tum muhalefet partileri ortak hareket ediyormus gibi bir tablo var. Bu arada ben yoneticilerden bahsediyorum, tabanlara bi sozum yok. Yanlis anlasilmasin...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konu siyasete döndüğü için kilitlendi!

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konu siyasete döndüğü için kilitlendi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...