Erasmus Friend Finder - Facebook Application

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Merhaba sevgili dostlar , yine ben.. :flowers:

Bugün sizlere başladığım yeni bir çalışmadan söz etmek istiyorum.,

Yeni başladığım bir facebook uygulaması.

Adından da anlayacağınız üzere erasmus öğrencilerine hitap eden bir uygulama aslında bu.

Amacını açıklamaya çalışayım.Erasmus başvuru sürecinde öğrenciler ne yapacaklarını bilemezler sağa sola sorup soruştururlar , forumlar siteler.. vs..

Bişeyler öğrenebilmek için arştırıp dururlar.

Facebookda da bu konu hakkında birkaç sayfa var.

Ancak ben düşündüm ki hem erasmus öğrencilerinin hem de adaylarının aynı yerde bulunduğu bir platform olsa , birbirleriyle iletişime geçebilseler , soru sormak isteyen sorusunu sorsa , yardımcı olmak isteyen de yardımcı olsa..

Bunun üzerine oturup bişeyler yapmaya çalıştım.uygulama da iki kısım bulunmakta.Birinci kısımda erasmus öğrencileri giriş yapıp kayıt oluyor.İkinci kısımda ise adaylar giriş yapıp kayıt oluyor.erasmus öğrencilerine adayların listesi gözüküyor , adaylara da erasmus öğrencilerin listesi..

Birbirlerinin profillerini ziyaret edebiliyorlar.Böylece birbirlerine mesaj gönderip , birbirlerini arkadaş olarak da ekleyebiliyorlar.(tabi normal facebook eklemesi gibi karşıdaki kişinin kabul etmesi gerekiyor.)

Velasılkelam bu tarz birşey işte.tabi tek hesap açabiliyorsunuz.ya erasmus öğrencisi ya da adayı..

Sizlerden ricam , uygulamanın facebookda görünebilmesi için sanırım sayfanın en az 5 kişi tarafından beğenilmesi gerekiyormuş.

Eğer bir el atıp sayfasını beğenirseniz minnettar olurum dostlar.. :)
İsterseniz sizde katılabilirsiniz.

Sayfayı beğenmek için tıklayın.

Uygulamaya gitmek için tıklayın.

teşekkürler , sağolun varolun dostlar.. :flowers:

Birkaç da caps ekleyeyim ; :)

Giriş sayfası

b.png

Arkadaş listesi sayfası

a.png

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Beğendim ortaam :) İnşallah amacına ulaşan güzel bi uygulama olur :)