Epox anakart driver sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan svksy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

svksy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Okulda bulunan Epox EP-8KMM3İ model anakarta ait audio ve video sürücü programlarını hiç bir yerde bulamadım. Sanırım şirket iflas etmiş ve destek sitesine giriş yapılamıyor. Elinde ilgili sürücüler olan ya da ulaşabilen varsa bir de yardım ederse çok sevinirim.

svksy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İlginize teşekkür ederim. Fakat verdiğiniz link Driver Updater isimli bir programa ait ve bu programla da sonuca ulaşılamıyor.

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşım resimli olarak anlatmayı tercih ettim. Umarım yardımcı olabilirim.

Önceki mesajımda verdiğim linke giriyorum.

oglkr6.jpg

DRIVER a tıklıyorum..

sfsfsedrwe.jpg

Alttaki Know the driver you need? altındaki seçeneklerden seçiyorum. (Sanırım sen sadece üstteki seçenekleri denemişsin.)

retdfguj.jpg

Hemen altındaki OK a bastığımda;

qtyrtuyjku.jpg

Bana download linkini veriyor ve indiriyorum.

svksy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sevgili arkadaşım,
Bahsettiğin siteyi ve driver linklerini defalarca denedim.Sorun şu ki:
Resimle anlatım yaparken final adımına kadar gelip bırakmışsınız.Bu adımdan sonra explorer ile sayfa hiç açılmıyor, firefox ve chrome ile şifre istiyor. Ürünümü siteye kaydettirip id ve password almama rağmen girişi kabul etmiyor.

svksy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ses sorunu Realtek sürücü ile çözüldü.Ama video sürücüsüne ulaşamadım. Teşekür ederim.

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Epox sitesini inceledim suruculeri indirirken (eger herhangi bir indirme yoneticisi program kullanmiyorsaniz) sizden ftp kullanici adi ve sifresi isteyecektir.Bu nedenle indirememe sorunu yasamissiniz. Indirme islemini su sekilde yaparsaniz suruculeriniz sorunsuzca kurulacaktir:

-Filezilla Client programini indirin ve kurun ( FileZilla - The free FTP solution )
-Programi acin ve Sunucu: 72.245.251.214 , Kullanici adi: epoxsupport , Parola: epoxsupport olarak girin ve ftp'ye baglanin
-Baglandiginizda sag bolmeden anakartinizin modelini secin ve indirin

nomarch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
büyüksünüz hemen kurdum hemende çektim driverları ama yvaş sanki bu karşı sunucandanmı kaynaklıdır acaba...?teşekkkürler tekrar.