Epic oyunları siyah ekranda kalıyor

ShitShotTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar, Epic'ten oyunu indiriyorum. Açıyorum siyah ekran ama ses geliyor. 3 oyun indirdim 2 tanesi böyle oldu. Diğerinde ara sahneler siyah ekrandı ama ondan da alt yazı ve ses geliyordu. Bu olay sadece Epic 'ten yüklerken oluyor. Ne olur yardım edin.
Rx 590
Ryzen 5 2600
16 gb ram
Launcher da problem yok. Oyuna girdiğimde oluyor bunlar.

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Kütüphanede oyunun altındaki 3 noktadan dosyaların bütünlüğünü doğrulayıp tekrar dener misiniz?

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Eğer oyunların boyutu çok büyük değilse kaldırıp tekrar yükleyerek deneyebilirsiniz.

ShitShotTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer oyunların boyutu çok büyük değilse kaldırıp tekrar yükleyerek deneyebilirsiniz.
3 oyun yükledim. Üstte de belirttim. Sadece Epic' ten oluyor. Başka bir çözüm gelmiyor mu aklınıza? Epic 'i yükleyip silsem işe yarar mı?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Epic e gelen oyunlarda böyle sıkıntılar çok oluyor biraz bekle güncellemeyle düzeltiliyor Hitman geldiğinde save alamıyordun mesala

ShitShotTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Epic e gelen oyunlarda böyle sıkıntılar çok oluyor biraz bekle güncellemeyle düzeltiliyor Hitman geldiğinde save alamıyordun mesala
Ben bu oyunların optimizasyondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda Red dead Redemtion 2 almayı düşünüyordum. Sizce aynı sıkıntıyı yaşar miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alien Isolation deniyorum. Bu da siyah ekran verirse Epic Games bozuk herhalde.