- Reaksiyon puanı
- 16,700
Epic Games, bugün düzenlediği kampanya ile Discord kullanıcılarına 1 aylık Nitro aboneliğini hediye ediyor. Kullanıcılar, herhangi bir ücret ödemeden hesaplarında aktif edebilirler. O halde yapmanız gerekenlere geçelim.
Bedava şekilde Discord Nitro almak için şu adımları takip edin;
1. Adım: Öncelikle
Epic Games Store’daki Discord’un sayfasına ulaşın.
2. Adım: Discord uygulamasını Epic Games kütüphanenize ekleyin.
3. Adım: Mail adresinize gelecek olan aboneliği aktif etme bağlantısına tıklayın. *E-postanın gelmesi 24 saat sürebilir.
4. Adım: Yönergeleri takip edin. Bu sırada hesabınıza ekli banka kartından, doğrulama amacıyla 18.36 TL çekilecek ancak birkaç dakika sonra geri iade edilecektir.
Epic Games’in bedava Discord Nitro kampanyası, 7 Haziran‘da sona erecek. Gönderilen kodu aktif etmek için son tarih ise 7 Temmuz. Bu günden sonra kullanılmayan tüm kodlar iptal edilecek. Son olarak kampanyadan, yalnızca son 12 ay içerisinde Nitro abonesi olmayan kullanıcıların yararlanabileceğini belirtelim.
NOT: Discord Nitro aboneliği, süre bittikten sonra da devam edecektir. Eğer sadece 1 ay denemek istiyorsanız, yenilenme tarihi gelmeden önce iptal etmeyi unutmayın.
Kaynak: Epic Games'den bedava Discord Nitro fırsatı: Nasıl alınır?
Bedava şekilde Discord Nitro almak için şu adımları takip edin;
1. Adım: Öncelikle
Epic Games Store’daki Discord’un sayfasına ulaşın.
2. Adım: Discord uygulamasını Epic Games kütüphanenize ekleyin.
3. Adım: Mail adresinize gelecek olan aboneliği aktif etme bağlantısına tıklayın. *E-postanın gelmesi 24 saat sürebilir.
4. Adım: Yönergeleri takip edin. Bu sırada hesabınıza ekli banka kartından, doğrulama amacıyla 18.36 TL çekilecek ancak birkaç dakika sonra geri iade edilecektir.
Epic Games’in bedava Discord Nitro kampanyası, 7 Haziran‘da sona erecek. Gönderilen kodu aktif etmek için son tarih ise 7 Temmuz. Bu günden sonra kullanılmayan tüm kodlar iptal edilecek. Son olarak kampanyadan, yalnızca son 12 ay içerisinde Nitro abonesi olmayan kullanıcıların yararlanabileceğini belirtelim.
NOT: Discord Nitro aboneliği, süre bittikten sonra da devam edecektir. Eğer sadece 1 ay denemek istiyorsanız, yenilenme tarihi gelmeden önce iptal etmeyi unutmayın.
Kaynak: Epic Games'den bedava Discord Nitro fırsatı: Nasıl alınır?