Rehber Epic Games’den bedava Discord Nitro fırsatı: Nasıl alınır?

Bu konuyu okuyanlar

Nixc0r

Forumgezer
Emektar
Katılım
24 Şubat 2020
Mesajlar
5,959
Çözümler
12
Reaksiyon puanı
15,293
Puanları
113
Yaş
17
Epic Games, bugün düzenlediği kampanya ile Discord kullanıcılarına 1 aylık Nitro aboneliğini hediye ediyor. Kullanıcılar, herhangi bir ücret ödemeden hesaplarında aktif edebilirler. O halde yapmanız gerekenlere geçelim.

Bedava şekilde Discord Nitro almak için şu adımları takip edin;

1. Adım: Öncelikle
Epic Games Store’daki Discord’un sayfasına ulaşın.
2. Adım: Discord uygulamasını Epic Games kütüphanenize ekleyin.
3. Adım: Mail adresinize gelecek olan aboneliği aktif etme bağlantısına tıklayın. *E-postanın gelmesi 24 saat sürebilir.
4. Adım: Yönergeleri takip edin. Bu sırada hesabınıza ekli banka kartından, doğrulama amacıyla 18.36 TL çekilecek ancak birkaç dakika sonra geri iade edilecektir.
Epic Games’in bedava Discord Nitro kampanyası, 7 Haziran‘da sona erecek. Gönderilen kodu aktif etmek için son tarih ise 7 Temmuz. Bu günden sonra kullanılmayan tüm kodlar iptal edilecek. Son olarak kampanyadan, yalnızca son 12 ay içerisinde Nitro abonesi olmayan kullanıcıların yararlanabileceğini belirtelim.


NOT: Discord Nitro aboneliği, süre bittikten sonra da devam edecektir. Eğer sadece 1 ay denemek istiyorsanız, yenilenme tarihi gelmeden önce iptal etmeyi unutmayın.

Kaynak: Epic Games'den bedava Discord Nitro fırsatı: Nasıl alınır?
 

Martin Archimbaud

Moderatör
Moderatör
Katılım
13 Ağustos 2019
Mesajlar
3,313
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
3,487
Puanları
113
Profilinizi geliştirebiliyor, haraketli çıkarmalar, emojiler, profil fotoğrafları kullanabiliyorsunuz. Discord premium gibi düşünebilirsiniz.
Nitro'nun en iyi özelliği kesinlikle 1080p 60fps yayın yapmak. Bunun eksikliğini çok çekiyorum.
 
Üst