Yardım Epic Games'de Zaten Var Yazıyor Ama Dc Nitro Yok

Reaksiyon puanı
44
Epic Games'e girdiğimde Discord Nitro'ya tıkladım ve zaten var yazdı ama ne bir e-posta geldi ne de bir uyarı mesajı sadece zaten var yazıyor.

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Ben de bu uyarıyı verdi. Bir kaç defa sayfayı yeniledim 2dakika sonra geldi nitrom. Arkadaşlarım da aynı sorunu yaşıyor çözümünü bulamadım.

Reaksiyon puanı
44
Kaç dakika oldu?

Bana ortalama 30 dakika içinde mesaj gelmişti.
benim sorunum zaman değil biraz yt den baktım onlarda normal oyun alırken ki gibi siparişi onaylayın falan yazıyor ancak bende hiç öyle şeyler yazmadı direkt zaten var yazdı
bir de 1 saatten fazla olmuştur

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,296
benim sorunum zaman değil biraz yt den baktım onlarda normal oyun alırken ki gibi siparişi onaylayın falan yazıyor ancak bende hiç öyle şeyler yazmadı direkt zaten var yazdı
Eğer anladığım gibi almadığınız halde alındı diye gösteriyorsa aşırı yoğunluktan dolayı hata verebiliyor olabilir. Bende de bayağı bir hata vermişti. Ara ara dene.

Nxoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
69
Arkadaşlar iyi akşamlar,

Epic games üzerinden nitroyu aldıktan sonra ortalama 20-30 dakika sonra mail olarak nitro linki geliyor.
Eger ki önceden nitro satın aldıysanız deneme süresini kullanamazsınız

fortekno

Asistan
Reaksiyon puanı
189
Bahsedilen şey Control oyununu almaya çalışırken bana da oldu, oyunu daha almamıştım sadece sayfaya tıklamıştım ve "Zaten Var" yazıyordu ama kütüphaneme baktığımda yoktu. Beş dakika sonra falan yeniden açtığımda düzelmişti, "şimdi yükle" tıkladım ve aldım.