erfolglos_eirene
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 44
Epic Games'e girdiğimde Discord Nitro'ya tıkladım ve zaten var yazdı ama ne bir e-posta geldi ne de bir uyarı mesajı sadece zaten var yazıyor.
Kaç dakika oldu?Epic Games'e girdiğimde Discord Nitro'ya tıkladım ve zaten var yazdı ama ne bir e-posta geldi ne de bir uyarı mesajı sadece zaten var yazıyor.
benim sorunum zaman değil biraz yt den baktım onlarda normal oyun alırken ki gibi siparişi onaylayın falan yazıyor ancak bende hiç öyle şeyler yazmadı direkt zaten var yazdıKaç dakika oldu?
Bana ortalama 30 dakika içinde mesaj gelmişti.
Eğer anladığım gibi almadığınız halde alındı diye gösteriyorsa aşırı yoğunluktan dolayı hata verebiliyor olabilir. Bende de bayağı bir hata vermişti. Ara ara dene.benim sorunum zaman değil biraz yt den baktım onlarda normal oyun alırken ki gibi siparişi onaylayın falan yazıyor ancak bende hiç öyle şeyler yazmadı direkt zaten var yazdı
Gecikmeli geliyor. Bana da 2 saat sonra geldi.Epic Games'e girdiğimde Discord Nitro'ya tıkladım ve zaten var yazdı ama ne bir e-posta geldi ne de bir uyarı mesajı sadece zaten var yazıyor.