berke0007777
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 654
Arkadaşlar pcyi kapatıp açtıktan sonra yine aynı yerden devam eder mi?
Aynı oyunu steamdan almak istemiyorum.İndirmeyi elinizle durdurup kapatın. Fakat yine de devam etmediğini söyleyenler var. Biraz şans işi sanırım.
Şimdi 100 mb indiririm kapatıp açtığımda kaldığı yerden devam eder ama gece 20gb yüklenir sabah kapatıp açarım sıfırlanır.Son zamanlarda hiç yaşamıyorum bu olayı deneyin ama biraz şans lazım.
Evet o durum bazen oluyorŞimdi 100 mb indiririm kapatıp açtığımda kaldığı yerden devam eder ama gece 20gb yüklenir sabah kapatıp açarım sıfırlanır.Güvenen kimse yok bu epic games launcher'ine.
Ben Gta 5 indirirken indirmeyi durdurup daha sonra bilgisayarı açınca kaldığı yerden devam etti.Arkadaşlar pcyi kapatıp açtıktan sonra yine aynı yerden devam eder mi?
İnşallah olur hocam, tek seferde yükleyecek kadar sağlam internetim yok.Ben Gta 5 indirirken indirmeyi durdurup daha sonra bilgisayarı açınca kaldığı yerden devam etti.
Şimdi ilk olarak epicteki indirmeyi durdurup sonra pcyi mi kapattın? Nasıl yaptın yani?Ben kaç kez durdurup programı kapattım sonrada PC`yi.
Açtığımda aynı yerden devam ediyordu.