berat güven
Doçent
arkadaşlar eger steamden gta 5 i indirirsek epic gamesdende hesap acarsak tekrar yüklemeize gerek kalacakmı yoksa epic games için ayrı steam için ayrımı indiricem
TEŞEKKÜR EDERİM YEDEKTE 42 HESAP KASTIM SUAN ONLARI KULLANMAK VEYA SATMAK ICIN EGER BI GUN HILE ACMAYA FALAN KARAR VERIP BAN YERSEM DİYE SAKLIYORUMyeni klasör açıp steamdeki gta 5 dosyalarını yeni açtığın klasöre kopyala daha sonrasında kurulacak yerini epic games üzerinden seç. bu kadar kısa
Eh işte sonra Türkiye neden gelişmiyor?TEŞEKKÜR EDERİM YEDEKTE 42 HESAP KASTIM SUAN ONLARI KULLANMAK VEYA SATMAK ICIN EGER BI GUN HILE ACMAYA FALAN KARAR VERIP BAN YERSEM DİYE SAKLIYORUM
Kardeş dediğini çözemedim bende arkadaşın steam hesabından oynuyorum oyunu bir daha indirmek istemiyorum ama kendi epic games hesabımdan oynamak istiyorum nasıl yapıcamyeni klasör açıp steamdeki gta 5 dosyalarını yeni açtığın klasöre kopyala daha sonrasında kurulacak yerini epic games üzerinden seç. bu kadar kısa
ALLAH RAZI OLSUN İŞE YARADIOnce indirmeyi biraz baslat atiyorum c gta5 diye klasör olusturup oraya indiriyorsun.
4 5 olunca falan indirmeyi durdur indirdiğin yerde Grand Theft Auto V diye bir dosya var onun içine arkadaşının orjinal gta 5 ini at ve indirmeye devam et. Dosya bütünlüğünü doğrulayacak ve tamam.
Eyvallah güle güle oyna.ALLAH RAZI OLSUN İŞE YARADI
Hile açmayın işte Yemin Ediyorum şu oyunlarda hile açan herkes (onlineda) becereksiz kolu olmayan.insanların oyun zevkini baltalayan.kişilerdir hatta arkalarından binlerce beddua toplarlarTEŞEKKÜR EDERİM YEDEKTE 42 HESAP KASTIM SUAN ONLARI KULLANMAK VEYA SATMAK ICIN EGER BI GUN HILE ACMAYA FALAN KARAR VERIP BAN YERSEM DİYE SAKLIYORUM
onlineda beceriksizmi oyuna yıllarımı verdim hiç hile kullanmadım 2000 saatten fazla var sadece sana yemın ederım hileyle oynayanları hileyle engellemek için alıyorum birde oyuna yeni başlayanlara az bişi para dagtıyorumHile açmayın işte Yemin Ediyorum şu oyunlarda hile açan herkes (onlineda) becereksiz kolu olmayan.insanların oyun zevkini baltalayan.kişilerdir hatta arkalarından binlerce beddua toplarlar
Kullanıcı adın neydi beraber oynayalım?onlineda beceriksizmi oyuna yıllarımı verdim hiç hile kullanmadım 2000 saatten fazla var sadece sana yemın ederım hileyle oynayanları hileyle engellemek için alıyorum birde oyuna yeni başlayanlara az bişi para dagtıyorum
Şuan hatırlamıyorum socıal cluba girip bakayım dedim hata veriyor suncularda sıkıntı var Ama galiba GoldenKerat dıKullanıcı adın neydi beraber oynayalım?
Tamam boş ver hatırlama. Sadece hiç hile kullanmadan nasıl bir profile sahip olduğumu gösterip hile kullanmamanı rica edecektim.Şuan hatırlamıyorum socıal cluba girip bakayım dedim hata veriyor suncularda sıkıntı var Ama galiba GoldenKerat dı
yaptığın şeye affedersin ama AÇ GÖZLÜLÜK diyoruz.TEŞEKKÜR EDERİM YEDEKTE 42 HESAP KASTIM SUAN ONLARI KULLANMAK VEYA SATMAK ICIN EGER BI GUN HILE ACMAYA FALAN KARAR VERIP BAN YERSEM DİYE SAKLIYORUM
sende haklısın ama oyunda bıldıgın arasıra hileyle hile acanları engelliyorum oyuna yaptıgım paraların yarsından cogu baskalarına yagdırıyorum dusuk levellilere ama haklısın ne diyeyimTamam boş ver hatırlama. Sadece hiç hile kullanmadan nasıl bir profile sahip olduğumu gösterip hile kullanmamanı rica edecektim.