epic games hesabından steamden ındırdıgım gta 5 e girebilirmiyim

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
arkadaşlar eger steamden gta 5 i indirirsek epic gamesdende hesap acarsak tekrar yüklemeize gerek kalacakmı yoksa epic games için ayrı steam için ayrımı indiricem

KillerFear

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Epic'ten biraz indir sonra durdur...
Ve gta v dosyasina steamdekileri ekle.

HyperArtz61

Asistan
Reaksiyon puanı
50
yeni klasör açıp steamdeki gta 5 dosyalarını yeni açtığın klasöre kopyala daha sonrasında kurulacak yerini epic games üzerinden seç. bu kadar kısa :)

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
yeni klasör açıp steamdeki gta 5 dosyalarını yeni açtığın klasöre kopyala daha sonrasında kurulacak yerini epic games üzerinden seç. bu kadar kısa :)
TEŞEKKÜR EDERİM YEDEKTE 42 HESAP KASTIM SUAN ONLARI KULLANMAK VEYA SATMAK ICIN EGER BI GUN HILE ACMAYA FALAN KARAR VERIP BAN YERSEM DİYE SAKLIYORUM

41korfezli41

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Kardeş dediğini çözemedim bende arkadaşın steam hesabından oynuyorum oyunu bir daha indirmek istemiyorum ama kendi epic games hesabımdan oynamak istiyorum nasıl yapıcam

KillerFear

Asistan
Reaksiyon puanı
223
Once indirmeyi biraz baslat atiyorum c gta5 diye klasör olusturup oraya indiriyorsun.
4 5 olunca falan indirmeyi durdur indirdiğin yerde Grand Theft Auto V diye bir dosya var onun içine arkadaşının orjinal gta 5 ini at ve indirmeye devam et. Dosya bütünlüğünü doğrulayacak ve tamam.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Once indirmeyi biraz baslat atiyorum c gta5 diye klasör olusturup oraya indiriyorsun.
4 5 olunca falan indirmeyi durdur indirdiğin yerde Grand Theft Auto V diye bir dosya var onun içine arkadaşının orjinal gta 5 ini at ve indirmeye devam et. Dosya bütünlüğünü doğrulayacak ve tamam.
ALLAH RAZI OLSUN İŞE YARADI

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,360
TEŞEKKÜR EDERİM YEDEKTE 42 HESAP KASTIM SUAN ONLARI KULLANMAK VEYA SATMAK ICIN EGER BI GUN HILE ACMAYA FALAN KARAR VERIP BAN YERSEM DİYE SAKLIYORUM
Hile açmayın işte Yemin Ediyorum şu oyunlarda hile açan herkes (onlineda) becereksiz kolu olmayan.insanların oyun zevkini baltalayan.kişilerdir hatta arkalarından binlerce beddua toplarlar

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Hile açmayın işte Yemin Ediyorum şu oyunlarda hile açan herkes (onlineda) becereksiz kolu olmayan.insanların oyun zevkini baltalayan.kişilerdir hatta arkalarından binlerce beddua toplarlar
onlineda beceriksizmi oyuna yıllarımı verdim hiç hile kullanmadım 2000 saatten fazla var sadece sana yemın ederım hileyle oynayanları hileyle engellemek için alıyorum birde oyuna yeni başlayanlara az bişi para dagtıyorum

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
513
onlineda beceriksizmi oyuna yıllarımı verdim hiç hile kullanmadım 2000 saatten fazla var sadece sana yemın ederım hileyle oynayanları hileyle engellemek için alıyorum birde oyuna yeni başlayanlara az bişi para dagtıyorum
Kullanıcı adın neydi beraber oynayalım?

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
513
Şuan hatırlamıyorum socıal cluba girip bakayım dedim hata veriyor suncularda sıkıntı var Ama galiba GoldenKerat dı
Tamam boş ver hatırlama. Sadece hiç hile kullanmadan nasıl bir profile sahip olduğumu gösterip hile kullanmamanı rica edecektim.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Tamam boş ver hatırlama. Sadece hiç hile kullanmadan nasıl bir profile sahip olduğumu gösterip hile kullanmamanı rica edecektim.
sende haklısın ama oyunda bıldıgın arasıra hileyle hile acanları engelliyorum oyuna yaptıgım paraların yarsından cogu baskalarına yagdırıyorum dusuk levellilere ama haklısın ne diyeyim