Korpe
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 16
Bol bol su için! Her şeyi unutun ama su içmeyi sakın unutmayın. Bu, hem yağların birikmesini engeller hem de cildinizin nemlendirir.
Benim pramitler hakkında 3 fikrim var.Kahire'de bulunan Keops piramidi nin 12 ton ağırlığında iki buçuk milyon bloktan oluştuğunu, günde on blok yerleştirilmesi halinde yapımının 664 yıl süreceğini..
Piramidin üstünden geçen meridyenin karaları ve denizleri tam eşit iki parçaya böldüğünü ve piramidin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasında bulunduğunu..
Yüksekliğinin (164 mt) bir milyarla çarpımının güneşle dünyamız arasındaki uzaklığını verdiğini..
Taban alanının, yüksekliğinin iki katına bölünmesinin pi sayısını verdiğini..
Piramitlerin içerisinde ultrasound, radar, sonar gibi cihazların çalışmadığını..
Kesik, yanık, sıyrık ve yaraların piramidin içinde daha çabuk iyileştiğini..
Piramidin içinin yazın soğuk, kışın sıcak olduğunu,
Piramit kimin adına yapıldıysa onun bulunduğu odaya yılda 2 kez güneş girdiğini ve bu günlerin doğduğu ve tahta çıktığı günler olduğunu biyormuydunuz..
Abi kesin uzaylılar yaptı ya biliyorum hissediyorumnasıl yapmışlar demi? elektirik işini nasıl yaptıklarını merak edenler de olabilir.
o zamanki lider,kral,prens vs. demekki baya sağlam adamlar mış (inanaç)
işte bizim problemimizde burada belki de herşeyin sebebi budur. SAYGI saygı ve sevgilerimle ...Kardeşim , ben inanmiyorum uzaylılara ama görüşüne saygım var
Benim pramitler hakkında 3 fikrim var.
1. Uzaylılar yaptı üstünde durmaya pek gerek yok gayet açık ve net
2. Bildiğim kadarıyla insan ırkı sürekli küçülen bir fizyolojik yapıya sahip. Yani o zamanlarda insanların dev olması mümkün gibi görünüyor. Nereden öğrendim hatırlamıyorum ama bulunan kalıntılarda eski çağdaki insanların avucuna sığacak boydaymışız. Bu fikride çürütücek 2 fikrim var
2.1. Yapan insanlar dev insanlar ise neden kapılar, girişler bu kadar küçük.
2.2. Yapan insanlar dev insanlar ise bu kadar kullanışlı bir pramiti yapacak bilgi ve beceri nereden öğrendiler. Bunların hepsinin tesadüf olabileceğini zannetmiyorum. (bu soru bizi uzaylılara yöneltiyor çık bakalım işin içinden çıkabiliyorsan).
3. bu fikir ise bize hep söylenilen mantık. Yüzlerce belki de binlerce insan köle harıl harıl çalışarak yaptı.
3.1. Zaten piramitlerin etraflarında köle işçilerin mezarlıklarını buldular ki bunlar normal insan boyutlarında. o zaman 2. fikir çürüdü.
3.2. Vay arkadaş demekki leonardo da vinciler, mustafa kemal atatürkler, albert einsteinlar, aklınıza gelen bütün dahiler dünyaya 2-3 kere gelmişler (Bence)
bak bu çok enteresan
http://www.youtube.com/watch?v=IWL243nEiU4
geçenlerde haberlerde görmüştüm. anadoluda bir şehrimizde roma döneminden kalma kanalizasyon sistemi çıkmıştı. günümüzde istanbulun bile bazı kenar semtlerinde hala foseptik mevcut
bir de ingilizce düblaj yapmışlar. sonunda adnan oktar çıkıyor. kafayı çok bilgiden kırdığı kesin bu adamın. ama videodaki yorumlar milyon olmuş
http://www.youtube.com/watch?v=DHrSulXPYu4
30 Mart 1958 günü Ankara'daki Mülkiye kupası final maçı GS:1 FB:1 sonucuyla bitmiştir ve kupa ortadan ikiye ayrılmıştır.
ankarada oynanan bu maç tarihte ilk defa rastlanan bir olaya sahne oldu. maç, şirzat dağcı ve metin oktayın karşılıklı golleriyle 1-1 sonuçlandı. beraberlik sonrasında takımlara maçın uzaması ya da tekrarlanması teklif edildi, ancak kaptanlar turgay ve naci dostça biten mücadelenin sonunda, kupanın ikiye bölünerek her iki takıma paylaştırılmasını teklif etti. bu fikir, başvekil ve kulüp başkanları tarafından hemen kabul edilince iki kaptan da kupanın yarısını alarak müzelerine götürdü.
kaynak @topalsolucan
3. olan bana en mantıklısı gibi geliyor.Uzaylıların yapması için ortada bir neden yok ki.Benim pramitler hakkında 3 fikrim var.
1. Uzaylılar yaptı üstünde durmaya pek gerek yok gayet açık ve net
2. Bildiğim kadarıyla insan ırkı sürekli küçülen bir fizyolojik yapıya sahip. Yani o zamanlarda insanların dev olması mümkün gibi görünüyor. Nereden öğrendim hatırlamıyorum ama bulunan kalıntılarda eski çağdaki insanların avucuna sığacak boydaymışız. Bu fikride çürütücek 2 fikrim var
2.1. Yapan insanlar dev insanlar ise neden kapılar, girişler bu kadar küçük.
2.2. Yapan insanlar dev insanlar ise bu kadar kullanışlı bir pramiti yapacak bilgi ve beceri nereden öğrendiler. Bunların hepsinin tesadüf olabileceğini zannetmiyorum. (bu soru bizi uzaylılara yöneltiyor çık bakalım işin içinden çıkabiliyorsan).
3. bu fikir ise bize hep söylenilen mantık. Yüzlerce belki de binlerce insan köle harıl harıl çalışarak yaptı.
3.1. Zaten piramitlerin etraflarında köle işçilerin mezarlıklarını buldular ki bunlar normal insan boyutlarında. o zaman 2. fikir çürüdü.
3.2. Vay arkadaş demekki leonardo da vinciler, mustafa kemal atatürkler, albert einsteinlar, aklınıza gelen bütün dahiler dünyaya 2-3 kere gelmişler (Bence)
Osmanlı zamanında Ramazan günlerinde Tebdil-i Kıyafet ile pek çok zengin, hiç tanımadıkları mahallelerde ki bakkal, manav vs. dükkanlarına gider, onlardan Zimet Defterini çıkarmalarını isterdi.
Baştan, ortadan ve sondan rastgele sahifelerin toplamını yatırıp miktarını ödedikten sonra; "Bu borçları silin.Allah kabul etsin" der kendilerini tanıtmadan giderlerdi.
Borcu ödenen, borcunu ödeyip sildiren kişinin kim olduğunu bilmezdi..
Gizli verilen nafile sadakadan yetmiş kat daha sevap olduğunu bilen kişier, yardımlarını gizli yapmaya gayret ederlerdi.
Yok o elmayı duymadım ama patateslerin filizlenmemesi için tek şart şudur..insanoglu her zaman ayak uyduruyor doğaya
--- Mesaj Güncellendi ---
Eve aldığımız patateslerin filizlenmemesi için içerisine bir adet elma konulursa 8 hafta önler filizlenmesini