Enstrüman Dersleri

webdost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
REKLAM DEĞİLDİR ARKADAŞLAR!

Kurslara para veremiyor musunuz? Online olarak gitar öğrenmek istiyor fakat yeterli içerik bulamıyor olabilirsiniz. Ama bunların hepsi geride kaldı. Artık Gitar Öğrencisi var!

Gitar derslerini birebir başkasından öğrenmek daha etkili bir öğrenim için önemlidir. Fakat en azından temel bilgilerini öğrenerek başlayım ve böylece boşa para vermiş olmam düşüncesindeysen sana bir kaç ders önerisi yapabiliriz.

Öncelikle enstrüman öğrenirken yaşın ve hatta fiziksel durumların bile engel olmayacağını bilmelisin. Bunların hiç bir önemi yok. Eğer öğrenmek istiyorsanız kesinlikle bunu başarabilirsiniz.

Tabi gitar alırken onu test etmek gerekiyor fakat eğer böyle bir durumunuz yoksa internetten güvenli kişilerden alabilirsiniz. Örnek olarak üstte size link bıraktım.

İlk defa gitar eğitimi alacaksanız mutlaka iyi bir gitarla başlayın. Bu pahalı bir gitar almalısın anlamına gelmez. Öncelikle 60₺ lik bir gitar senin için ilerleyici bir eğitim sağlamaz. Güzel tonları yakalayamazsın. İnternetten gördüğün sesleri çıkartamaz ve çalamıyorum olarak yorumlarsın. Bundan dolayı orta fiyatta bir gitar tercih edebilirsin. 100₺ ve üzeri fiyatlarda gitarlar alabilirsin. İnternet üzeriden alırsan daha ucuz bir fiyata temin edebilirsin.

Peki gitti gidiyor.com gibi sitelerden alsam, ucuz gitarı bana pahalıya mi satarlar? Güvenilir mi? Alınacak gitarı, bilen birine test ettiripte mi almak lazim acaba?

Tabi gitar alırken onu test etmek gerekiyor fakat eğer böyle bir durumunuz yoksa internetten güvenli kişilerden alabilirsiniz. Örnek olarak üstte size link bıraktım.

Öncelikle; gitarı eline ilk defa eline aldıysan ve parmakların tam olarak notalara erişemiyorsa akor basmaya çalışmadan önce solo çalmalısın. Kolay tablara erişmek için: Gitar Öğrencisi: Tab

Eğer bu aşamaları geçtiğini düşünüyor veya gelişme sürecindeysen akorlara devam edebilirsin. F akoru bareli bir akordur ve bareli akorlara geçmeden önce baresiz (açık kaynaklı) akorları çalmalısın.

Ve şu konuyada incelemelisin: Gitarda En Önemli Akorlar | Gitar Öğrencisi

Ayrıca diğer konuları da:
Gitar Üzerinde Notaları Bulma | Gitar Öğrencisi
-
Gitar Çalarken Parmakları Acıyanlara Tavsiyeler | Gitar Öğrencisi
-
Gitar Parmakla mı yoksa Pena ile mi Çalınır? | Gitar Öğrencisi