Engellenen SDN üyeliği hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu yanlış yerde olabilir taşıyabilirsiniz öncelikle.Beyler bir üyeliğim yoktan yere engellendi ve hesaba tekrar giriş yaptığımda sürede henüz yok yazıyor,bu süresiz ban mı demek ?

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abisi senin üyelik yok yere degil.tamamı siyah yazdıgın için ve kendinden buyuklere hakaret ettıgın için uçuruldun.ayrıca süre yazmıyorsa süresiz engellenmişsin.forumda rütbe falan diye açılan konuyu sen açmıştın galiba.
O da yardımcı olsaydı çok mu zor,bir şeyi merak etmiştim.Gelip çoluk çocuk yeri diyeceğine. Yazım hatamı kabul ediyorum orada katılıyorum ama hala onun yanlısısın ya buna ne diyeceğimi bilemiyorum

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Arkadaşım onun bunun yanlısı değiliz. Sen insanlara mesaj sayısından ötürü bir yerlerin kalkmış dersen hakaret etmekten ceza ve ya ban yiyebilirsin.

Reaksiyon puanı
4
O da yardımcı olsaydı çok mu zor,bir şeyi merak etmiştim.Gelip çoluk çocuk yeri diyeceğine. Yazım hatamı kabul ediyorum orada katılıyorum ama hala onun yanlısısın ya buna ne diyeceğimi bilemiyorum

ayrıc bir küfürün ve şuan bi spor gazetesinin kısaltmasını yazdın.

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendisi de buu kabul etti link atmama gerek yok heralde.' Dün gelmişsin beni tanımışsın ... ' derken.
Ya niye anlamakta diretiyosunuz abi siz ya yardımcı olsaydı çok mu zor,çoluk çocuk ne demek ya ?
Biz merak ettiğimizden yazıyoruz.Sen problemlerde çöze çöze uzmanlaşırsın,bu da problemlerden biriydi ve sayesinde çözülmeden kaldı.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu msj sayısı neden bu kadar önemli anlamış değilim ben üye oldugumdan beri her gün siteye griyorum ama her konuya yorum yapmıyorum. ayrıca msj sayısını +16 fotograflara girip her fotografın altına yorum atarak kasmak var birde adam gibi yorum yapmak var. asıl hata hala bu olayın farkına varamayan modlarda.

Reaksiyon puanı
4
Kendisi de buu kabul etti link atmama gerek yok heralde.' Dün gelmişsin beni tanımışsın ... ' derken.
Ya niye anlamakta diretiyosunuz abi siz ya yardımcı olsaydı çok mu zor,çoluk çocuk ne demek ya ?
Biz merak ettiğimizden yazıyoruz.Sen problemlerde çöze çöze uzmanlaşırsın,bu da problemlerden biriydi ve sayesinde çözülmeden kaldı.

mesaj sayısının bi önemi yok.yasın küçük galiba burada açılan teknoloji konularını oku.bilgi edin.okuyup öğren.mesaj sayısını ne yapacaksın.ne olacak 100 bin mesaj sayın olunca

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu msj sayısı neden bu kadar önemli anlamış değilim ben üye oldugumdan beri her gün siteye griyorum ama her konuya yorum yapmıyorum. ayrıca msj sayısını +16 fotograflara girip her fotografın altına yorum atarak kasmak var birde adam gibi yorum yapmak var. asıl hata hala bu olayın farkına varamayan modlarda.
Mesaj sayısının zerre kadar önemi yok öyle olsa 20 mesajla kalmazdım o hesabımda.Sadece nasıl bir şeyin fazlasına sahip olmak seni o derece kibirli yaparsa bu da öyle

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
@barbunyaza mesaj sayısına göre adam belirlemek yokki forumda. Örnek vericek olursak mesaj sayısı çok az olupta moderatör seçilen arkadaşlar var. Çok fazla mesajı olup ta moderatör başvuruları kabul edilmeyen arkadaşlarımız var. Site sahipleri üyeleri mesaj sayılarına göre değerlendirmiyor buna emin olabilirsin.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mesaj sayısının zerre kadar önemi yok öyle olsa 20 mesajla kalmazdım o hesabımda.Sadece nasıl bir şeyin fazlasına sahip olmak seni o derece kibirli yaparsa bu da öyle

Ya mesaj sayısının önemi yok orada yazdıklarım öylesineydi merak ettim sadece bu üyecik çok aşağılayıcı geliyodu bana

sen küfrün kısaltması olarak kullanılan a*k yazmakta ne kadar hatalıysan sana 'çoluk çocuk' diyende en az senın kadar hatalı. direk seni aşağılamaya çalışmış. ikinizede aynı cezanın verilmesi lazım. biri küfürse öbürüde aşağılama.

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mesaj sayısının bi önemi yok.yasın küçük galiba burada açılan teknoloji konularını oku.bilgi edin.okuyup öğren.mesaj sayısını ne yapacaksın.ne olacak 100 bin mesaj sayın olunca
Ya mesaj sayısının önemi yok orada yazdıklarım öylesineydi merak ettim sadece bu üyecik çok aşağılayıcı geliyodu bana

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Hepimiz zamanında birer üyeciktik, aynı yollardan geçtik. Aşağılayıcı olarak düşünmemiştim...

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@barbunyaza mesaj sayısına göre adam belirlemek yokki forumda. Örnek vericek olursak mesaj sayısı çok az olupta moderatör seçilen arkadaşlar var. Çok fazla mesajı olup ta moderatör başvuruları kabul edilmeyen arkadaşlarımız var. Site sahipleri üyeleri mesaj sayılarına göre değerlendirmiyor buna emin olabilirsin.

daha geçen ev elektroniği bölümünde msj sayısı şartı koşulmuştu yanlış hatırlamıyorsam çünkü burda yaptıgım yoruma benzer bi yorumda orda yapmıştım. msj sayısı çok az olanlar nasıl moderator secılıyor bunu bi örnekle açıklarsan çok sevinirim. yani şöyle açıklasam daha doğru anlaşılır sanırım. onu diğerlerinden farklı kılan şey ne? hangi özelliğinden dolayı mod olabiliyor.

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O yazdığım konusunda ö.dilerim ama ben engellenndim ya o.Konunun üstü örtüldü,neden biri de onunla ilgilenmedi,ya da bana süresiz atıldı ona neden en azından süreli bir ceza verilmedi.Site yöneticileri de okuyosa bu nasıl adalet? O da rütbeli diye bizi istediği gibi ezebilir bizde kendimize hakim olamadan küfür bile sayılmayacak çoğumuzun yazı dilinde epey kullandığı bir kelimeyi kullanarak ban yiyoruz.Adalet diyoruz de mi buna da yoksa adalet yerini buldu mu ? Siz seçin,tabi vicdanınız rahatsa

Hepimiz zamanında birer üyeciktik, aynı yollardan geçtik. Aşağılayıcı olarak düşünmemiştim...
Sen düşünmüyosun ama bazı rütbesine güvenen kişiler o yazıdan ötürü bizi istediği gibi ezme hakkını kendinde çok rahat bir şekilde bulabiliyo...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Konu iyice çorba oldu. Sen bu konuyu açmadan önce ben zaten senin olayınla ilgileniyordum, yok yere ortalığı ayağa kaldırdın :)

Moderatör seçimine gelince beklenen bir mesaj ve konu sınırı var tabi ama başvurular değerlendirilirken başvuru formları da göz önüne alınıyor, ki bu değerlendirilme bizden değil üst yönetimden geçiyor ve inanın bunun için fazlasıyla zaman harcıyor ve tartışıyorlar ta ki en sonunda doğru olan kişi bulunana kadar.

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu iyice çorba oldu. Sen bu konuyu açmadan önce ben zaten senin olayınla ilgileniyordum, yok yere ortalığı ayağa kaldırdın :)

Moderatör seçimine gelince beklenen bir mesaj ve konu sınırı var tabi ama başvurular değerlendirilirken başvuru formları da göz önüne alınıyor, ki bunu değerlendirilme bizden değil üst yönetimden geçiyor ve inanın bunun için fazlasıyla zaman harcıyor ve tartışıyorlar ta ki en sonunda doğru olan kişi bulunana kadar.
Ama en azından uyarılabilirdim admin kardeşim ya neden direk süresiz engel aldım.Bu içim içimi yiyo ya ve onun hiçbir şey olmamış gibi hayatını devam ettirmesi de ayrı bir olay tabi.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ama en azından uyarılabilirdim admin kardeşim ya neden direk süresiz engel aldım.Bu içim içimi yiyo ya ve onun hiçbir şey olmamış gibi hayatını devam ettirmesi de ayrı bir olay tabi.

Ben de aynı noktada sana hak verdiğim için zaten bu konuyla ilgileniyorum.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Belki haksızdım. Ben çocuk gözüyle bakıyorum mesaj sayısını rütbeyi nasıl mod olunur gibi soruları soranlara. Çoluk çocuk dememde bi hakaret yok.

Düzgün bi dille beni uyarsan belki özür bile dilerdim ama sen zaten küfürlerinle seviyeni de ortaya koydun.

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaş genel olarak haklı merak edebilir çok dalga geçilmiş oda sinirlenmiş ve bazı hatalar yapmış gözüküyor ama o kadar büyük değil gibi tahrik var sonuçta

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belki haksızdım. Ben çocuk gözüyle bakıyorum mesaj sayısını rütbeyi nasıl mod olunur gibi soruları soranlara. Çoluk çocuk dememde bi hakaret yok.

Düzgün bi dille beni uyarsan belki özür bile dilerdim ama sen zaten küfürlerinle seviyeni de ortaya koydun.
Hakaret yok ama aşağılama var,ezme var.Bunun açıklaması herhangi bir yerde yazmıyodu ve konu açtım,cevap bekledim.İşin bilenlerinden,sen gibierinden(!) Şurada 5 yıldır üyesin,ben belki 1 belki 1.5 haftam olacak.Yenilere bu şekilde mi yardım edilir? Evet ben dediğimde haksızdım ama sen de atıyorum ... kadar mesaj şu ... kadar mesaj şu deseydin,konu kapanırdı.Konuyu körüklettin,yoktan yere büyüdü de büyüdü.Ayrıca zeka seviyesiyle zerre kadar alakası yok,bu yazdığımdan ötürü engel yedim ki hala haksız yere yediğim düşüncesindeyim benim gibiler olmadıkça senin gibilerin egosu da hep tatmin olucaktır buna da eminim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
"Şu konular bile forumda çocukların cirit attığının kanıtı."

Şu mesajdan ceza alacaksam verin kaç günse de arkadaşın gönlü olsun.

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana bilmeden yazdığım bir şeyden ötürü süresiz ban verildiyse senin gibi 5 yıllık yani işinin erbabı sayılabilecek düzeyde birine ne yapılmalı,artık adminler ellerini vicdanlarına koyarak karar versinler diyorum

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
[MENTION=286773]Al Caponee[/MENTION] kuralları tekrar oku istersen ikili tartışmalar yasak, sana haksızlık yapıldığını düşünüyordum ama sen kendini haksız çıkarmaya zorluyorsun. Yetkilerimin üstünde bir problem olduğu için çözemedim ama bu şekilde baş kaldıran bir tavır sergilemeye devam edersen benim çabamın bir önemi kalmaz.

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Al Caponee kuralları tekrar oku istersen ikili tartışmalar yasak, sana haksızlık yapıldığını düşünüyordum ama sen kendini haksız çıkarmaya zorluyorsun. Yetkilerimin üstünde bir problem olduğu için çözemedim ama bu şekilde baş kaldıran bir tavır sergilemeye devam edersen benim çabamın bir önemi kalmaz.
Tamam doğru haklısınız ama susmak da koyuyo napabilirim.Neyse tamam susucam artık,ne uğruna çabaladığımı biliyosun zaten admin kardeşim,olayı sana ve yetkililere bırakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...