Malmedy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,059
İlk defa duyanlar kendini belli etsin
Ne güzel işte. Yabancılar Türkçe'ye aşina olurlarBu Arada biraz göz attım Oyuncak Avı'na, video başlıkları İngilizce ama videoda konuşulan dil Türkçe. Eh Bari Türkçe yapıverin başlıkları. Yabancılar izlemiyordur diye düşünüyorum
Vay be...istatistiklere bakın Ekli dosyayı görüntüle 96648
Açarız da çok büyük rakipler olduğu için tutması zor.VİDEO başı kazanç dolar olarak
Ekli dosyayı görüntüle 96649
bizde bir oyuncak kanalı açalım toplanıp iyi para var burda
günler çeviriden dolayı biraz patlamış
Hayır değil. YouTube algoritması aniden kanalı önerilenlere çıkarmaya başlamış. Bu sayede de abone artıyor.%90 bot bu suna bakın ya
Ekli dosyayı görüntüle 96650
Tabiki var bir oyuncakçı olarak sıkı takipçisiyim Arapça kanalı bile var Enes denen bebeyi tahtından indirmiş ya çok sevindim..Tabi ki görmesek de bilmesek de o bizim ülkemizin kanalı
738 Milyon izlenen videosu bile var aa
Ekli dosyayı görüntüle 96560
G
Gerçekten bilmiyorum
ve enes batur'un tahtını kapmadı oyuncak şeyi abd kanalıEnes Batur, son birkaç yıldır YouTube Türkiye’nin en çok abone sayısına sahip olan ‘bireysel’ kanalının başındaki isimdi. Toplamda 12,7 milyon abone sayısıyla Cem Yılmaz, Oha Diyorum, Kanal D, Orkun Işıtmak gibi birçok kanalın üstünde yer alan Batur, bu unvanını Oyuncak Avı isimli bir çocuk kanalına kaptırdı.
Enes Batur tahtı kaptırdı: Yeni Kral Oyuncak Avı
Türkiye'nin en fazla abone sayısı unvanı el değiştirdi. Enes Batur artık en çok aboneye sahip YouTuber değil. Türkiye'de en çok abone sayısına ulaşan YouTube kanalı 'Oyuncak Avı' oldu.www.gozlemgazetesi.com
Asıl İngilizce başlıklar sayesinde bu kadar tutuyorBu Arada biraz göz attım Oyuncak Avı'na, video başlıkları İngilizce ama videoda konuşulan dil Türkçe. Eh Bari Türkçe yapıverin başlıkları. Yabancılar izlemiyordur diye düşünüyorum
İçerikler Türkçe, konum fark ediyor mu ?ve enes batur'un tahtını kapmadı oyuncak şeyi abd kanalı
Ekli dosyayı görüntüle 96652
Ekli dosyayı görüntüle 96653
Program , Site nedir bu link alabilirmiyim ayrıca Enes Beyin mavi tiki nerdeve enes batur'un tahtını kapmadı oyuncak şeyi abd kanalı
Ekli dosyayı görüntüle 96652
Ekli dosyayı görüntüle 96653
Bir Ara "Salih Reis'in Dünyası" diye bir kanal vardı. Sanırım youtube kapatmış diye duydum Belki bu da kapanır. Fazla büyüdü çünkü.
YouTube 10 milyon aboneye ulaşmadan çoktan fişini çekerdi.
Program , Site nedir bu link alabilirmiyim ayrıca Enes Beyin mavi tiki nerde