Onlara göre insan değilmiş.Niye Enes Batur adam evladı değil mi?
Onlara göre insan değilmiş.Niye Enes Batur adam evladı değil mi?
Mâlesef ki onlara göre öyle. Tek yaptıkları şey hasetlik.Onlara göre insan değilmiş.
Çarptığı yere birşey olmasında Enes baturdan banane!
Aynen 14 yaşından beri emek veriyor aga ben onu 15 yaşındayken izliyordum ama şimdi biraz veletlere amaçlı videolar çekmeye başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen 14 yaşından beri emek veriyor aga ben onu 15 yaşındayken izliyordum ama şimdi biraz veletlere amaçlı videolar çekmeye başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan iki kere yazmışım![]()
Burası resmi haber sitesi değil hocamkonu biraz geç olmamış mı?
Kendisine üzülsem bile böyle gündeme oturmasına gıcık oluyorum. Biz araba ile takla atarız (maalesef yaşadım ama iyiyim) gazatelere bile çıkmayız. Direk bi kaza ile gündeme oturuyor. Neyse. Türkiye burası. Ne bekliyorum ki.Ünlü Youtuber Enes Batur ölümden döndü. Etiler'de trafik kazası geçiren Batur'un otomobili kullanılamaz hale geldi. Yaşadığı olay sonrası şoka giren Batur, kazayı ufak sıyrıklarla atlattı
![]()
takla atınca ünlü oluyorsunuz zatenKendisine üzülsem bile böyle gündeme oturmasına gıcık oluyorum. Biz araba ile takla atarız (maalesef yaşadım ama iyiyim) gazatelere bile çıkmayız. Direk bi kaza ile gündeme oturuyor. Neyse. Türkiye burası. Ne bekliyorum ki.
Her kaza yapan araç gündeme oturursa ortada gündem diye birşey kalmaz zatenKendisine üzülsem bile böyle gündeme oturmasına gıcık oluyorum. Biz araba ile takla atarız (maalesef yaşadım ama iyiyim) gazatelere bile çıkmayız. Direk bi kaza ile gündeme oturuyor. Neyse. Türkiye burası. Ne bekliyorum ki.
Onlar ünlü olduğu için manşete oturması normal. Yapacak bir şey yok.Kendisine üzülsem bile böyle gündeme oturmasına gıcık oluyorum. Biz araba ile takla atarız (maalesef yaşadım ama iyiyim) gazatelere bile çıkmayız. Direk bi kaza ile gündeme oturuyor. Neyse. Türkiye burası. Ne bekliyorum ki.
kanka seninle biraz dalga geçtim kusura bakma o an sinirliydimÇarptığı yere birşey olmasında Enes baturdan banane!
Sorun yok dostum.kanka seninle biraz dalga geçtim kusura bakma o an sinirliydim