Ünlü Youtuber Enes Batur ölümden döndü. Etiler'de trafik kazası geçiren Batur'un otomobili kullanılamaz hale geldi. Yaşadığı olay sonrası şoka giren Batur, kazayı ufak sıyrıklarla atlattı

Son düzenleyen moderatör:
Konu geç değil, normal.konu biraz geç olmamış mı?
Twitter de Enes Batur un kazası hakkında konuşuyorlardı. Bende okuyorum gözlerime inanamadım. Yani tamam bir insanı sevmiyorsunuz ama keşke ölseydi, ağaca bir şey olmuş mu? Gibi yorumlar yapılmıştı. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu ya?Ünlü Youtuber Enes Batur ölümden döndü. Etiler'de trafik kazası geçiren Batur'un otomobili kullanılamaz hale geldi. Yaşadığı olay sonrası şoka giren Batur, kazayı ufak sıyrıklarla atlattı
![]()
dün saat 11'de yaptı kazayı.Konu geç değil, normal.
Benim uğraştığım toxic kitleyi görseydin, bu soruyu daha fazla soramazdın. Neyse, bir kaza onun hayatını değiştirecektir. Umarım, çalıntı yaptığı videolarını bırakır ve özgün içeriklere imza atar.Twitter de Enes Batur un kazası hakkında konuşuyorlardı. Bende okuyorum gözlerime inanamadım. Yani tamam bir insanı sevmiyorsunuz ama keşke ölseydi, ağaca bir şey olmuş mu? Gibi yorumlar yapılmıştı. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu ya?
Kusura bakmayın o zaman daha kaza yaptığı gibi konuyu açmadığımız için. Çok özür dileriz. Nasıl yaptık biz bunu, yediremedik kendimize.dün saat 11'de yaptı kazayı.
@NESDelisi az önceki konuya eklencek şeylerdenKusura bakmayın o zaman daha kaza yaptığı gibi konuyu açmadığımız için. Çok özür dileriz. Nasıl yaptık biz bunu, yediremedik kendimize.
Sorun değil.@NESDelisi az önceki konuya eklencek şeylerden
yok hocam estağfirulllah hiç bir hatasız kul yok ya da kötü insanda dünya da hiç yok herkes melek nasıl olsaBir insanı sevmiyor olabilirsiniz ama twitter daki yorumlara bakıyorum da mala geleceğine cana gelseymiş gibi yorumlar görüyorum enes baturu izlememe rağmen destekliyorum neden ? böyle mankafalılar yüzünden
okumamış kolay yoldan para kazanmış kolaysa size yapın zengin olun laCidden nasıl insanlarsınız bende Enes Baturu fazla sevmiyorum ama böyle deme hakkınız yok o da insan Tr de malı mülkü olanı çekemiyonuz.Kaza yapan siz olsaydınız İnsanlar sizin hakkınızda böyle dese mutlu olurmusunuz.Ben Söyleyeyim HAYIR
14 yaşından beri emek veriyor kolay değilokumamış kolay yoldan para kazanmış kolaysa size yapın zengin olun la
Niye Enes Batur adam evladı değil mi?Çarptığı yere birşey olmasında Enes baturdan banane!