En Yeni MSN: Windows Live Messenger 8.5 Beta 2

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Jojoba dedi ki:
Troy dedi ki:
Elif bizim yeni editör adaylarımızdan. Kendisi sadece bayanlar için üretilmiş olan donanım ürünlerini tanıtacak. Yakında SDNtv'de de görürsünüz kendisini.
hmm anladım pembe iphone; mause makyaj seti gibi ^^ :]

bazı cep telefonları, hem kolye hem de usb bellek gibi ilginç ürünler. kendisi bize çok şey katacak.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Troy dedi ki:
Elif bizim yeni editör adaylarımızdan. Kendisi sadece bayanlar için üretilmiş olan donanım ürünlerini tanıtacak. Yakında SDNtv'de de görürsünüz kendisini.

Süper haber. :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Sitemizdeki bayan kullanıcıların ağırlığı ortada. Hangi teknoloji sitesinde bu kadar bayan var ki.

Hem bayan editörle de kalmayacağız, yakında bayan moderatörlerimiz de olacak.

O zaman el açıp dua edelim hep beraber; "Allah'ım bizi bayan modların gazabından koru"

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Neden 6 ayda bir moderatör alınmıyor.(Ayıp olmasın diye söylemedim ama erkek olursa iyi olur.)O kadar boş bölüm var.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lb.bingol dedi ki:
Neden 6 ayda bir moderatör alınmıyor.(Ayıp olmasın diye söylemedim ama erkek olursa iyi olur.)O kadar boş bölüm var.

6 ayda bir mi alınıyor?Zaten sağolsunlar pesimist ile chimera forumun altından girip üstünden çıkıyor ya :*

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
9
lucifer dedi ki:
lb.bingol dedi ki:

6 ayda bir mi alınıyor?Zaten sağolsunlar pesimist ile chimera forumun altından girip üstünden çıkıyor ya :*
O konuya özel moderatör demek istedim.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
ben yeniden indirdim ingilizce olarak yükledi türkceye nasıl cevirebilirim bi de coklu msn nasıl acabilirim

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
RuNaL dedi ki:
ben yeniden indirdim ingilizce olarak yükledi türkceye nasıl cevirebilirim bi de coklu msn nasıl acabilirim
sende plus vardı diye biliyorum ben o.O

such

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende indirdim ama indirdiğim ve kurduğum beta diye beklerken herhangi bir yerinde ne beta uyarısı vardı nede beta ibaresi :S

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
lucifer dedi ki:
RuNaL dedi ki:
sende plus vardı diye biliyorum ben o.O

yeniden dedim değişti pc ondan ama buldum neyse plus var ama dili hala türkce değil msn nin :)