En ucuz tarife Turkcell mi?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
turkcell-tavuk.jpg

Turkcell, pahalı GSM operatörü olarak bilindiğini düşünerek beklenmedik bir şekilde diğer operatörlerle kendi fiyat farklarını açıkladı. Detayları, bu videoda İzleyin.

Turkcell yaptığı basın toplantısında, müşterilerine sunduğu fiyat tekliflerini ve sağladığı faydaları kamuoyuyla paylaştı. Basın toplantısında konuşma yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, "Aylık Dakika Paketleri", "Süper Tarife", "Bizbize Kampus" tarifeleri ve "EvTurkcell" servisiyle yeni bir dönem başlattıklarını, en ucuz fiyatı sağlayan mobil operatör haline geldiklerini belirtti.

Videoyu İzleyin

[SDNTV]2008_07_30_turkcell_tarifeler.mp4[/SDNTV]​

:: Buradaki videoyu izleyemiyorsanız Adobe Flash Player yazılımını güncelleyin!

Turkcell Şaşırttı!

Turkcell, bu açıklaması ile bizi şaşırtmış durumda. Şu ana kadar yapılan açıklamalarda rakiplerin isimlerinin ve tarifelerinin yer almadığı biliniyordu.

Yukarıda videosunu izleyecebileceğiniz son açıklamada ise rakipler, isimleri ve tarifeleriyle detaylı bir şekilde mercek altına alınıyor ve Turkcell’in verdiği cevap paylaşılıyor.

İşin bu kısmından sonra merak edilen diğer bir soru; Vodafone ve Avea’nın Turkcell’in bu açıklamasına nasıl bir yanıt vereceği.

Sizce en uygun tarifeler Turkcell'de mi? Bu başlık altında yorumlarınızı paylaşın.

Yazan: Hakkı Alkan
SDN – http://shiftdelete.net

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
laf cambazlığıyla kurtulamazlar...en pahalı turkcellll

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
en uygun fiyat konusunda birşey diyemem ama kaliteli iletişim istiyorsanız kesinlikle turkcell 3 kuruş para için rezil olmaya değmez.

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle en pahalısı turkcell... bi yığın kampanya yapıyorlar ama kampanyaya dahil olmak bile eziyet. kalite konusunda ise hiç bir fark yok. eskidenmiş türkcell'in kalitesi...

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
avea kullandım. sürekli bi yerlerde çekip bi yerlerde kesilmesi sorunu.
biri size çağrı atıyor,sizde onu aramak istiyorsunuz o da nesi size çağrı atan kapalı yada kapsama alanı dışında ama 1 saniye sonra yine geliyor çağrı.

vodafone kullandım. hatta size şunu söyleyim vodafoneda çalıştım clup nokia servis yöneticiliği yaptım. bize gelen telefonları turkcell le test ederdik. nedenmi tam test cihazının olduğu yerde vodafone çekmiyordu. 5 dakikası bir kontör olayına gelecek olursak.
kim diyebilirki ben doya doya bu tarifeden faydalandım. ben bize gelen şikayetlerden biliyorum.herkes 3 dk görüşüyorum 4 dakika görüşüyorum kapanıyor diyor.

turkcell 2 şey söylemiş
1-turkcelle bağlan hayata
2-35 milyon kişinin bir bildiği var

senday

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkcell kimseyi kandırmasın bikere insanlar telefonle konuşma yaparken avealı vodafone diye ayırım yapmak zorunda kalıyorlar. yabancı şebeke ayrımı yapmak zorunda kalıyorlar. Bence en ucuz ayrımı yaparkan şebeke ayrımı yapmadan konuşma yapıldığı takdirde hangisinde daha az para ödüyorsak o ucuz olandır. Şimdi Turkcelin herkesle tarifesi buna müsait. aylık paketler dahilinde her yöne aynı ücretle görüşme imkanı sağlıyor. Ör. 120 dakikalık bir paketle her yöne ayda 120 dakika konuşma hakkı veriyor ücret olarak yaklaşık 30 ytl ödeme yapıyoruz. Ayrıca ücretlendirmesi de 6 sn de bir yapılıyor. Aynı şekilde avea herkesle aylık 300 dakika konuşma süresinin karşılığında yaklaşık 37 ytl ödüyorsun üstelik ücretlendirme saniye başına. yani turkcellde 2 sn konuşursan 6 sn parası ödüyorsun avea da 2 sn konuşursan 2 sn parası ödüyorsun. HANGİSİ UCUZ??????

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
türkcell nar hesabına geçmek istemiştim. ama konturlar gitti narı başkaları yedi. bir türlü nar hasabı bana çalışmadı. sen ne dersen de hala en pahalısı türkcell. tarife oyunları bana sökmez. sen gel buraya türkcell, avea, vodafone nasıl çekiyormuş göstereyim. senin çoluk cocukların sizin gibilerin kazığını yemiyor artık...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Turkcell pahalı diyen üyelerimizden ricam, rakamlarla ve tarifelerle bunu açıklığa kavuşturursak süper olur.

hostile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türkcell de yapsın artık bu kadar zamana kadar en pahalısıydı...

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
35 milyon kullanıcım var ne kadar yolsam kar mantığını bırakmaları lazım..

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SMS bakımından en iyisi AVEA çünkü;
1.Eğer günde 3 sms ten sonra bedava ise aylık 90 kontör eder
2.30 kontöre her yöne 300 turkcell içi 3000 sms veriyorlar ama avea
39 kontöre her yöne 500 avea içi 5000 sms veriyor karar sizin

non-domandare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence en pahalısı turkcell coook abartiolar adamlar kontor transfer etmek icin bile 4 kontor almaya basladılar:)

akak80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapsama alanı şu gün itibariyle en iyi olan Turkcell yakın zamanda diğerlerininde bir farkı kalmaz. Ama yaşadığım yerde tümü çok iyi çekiyor. Bu durumda tarifeleri araştırıp kendime bir hat ve tarife seçtim. Şartı şurtu olmadan 5 dk sı 1 kontöre nasıl konuşurum? Turkcell küçük punto harflerle aylık 250 kontör yükleme mecburiyetinden bahsediyor, Vodafone de ise 100 kontör. Avea da 10 dk 2 kontör için 150 kontör yükleyeceğim. VODAFONE yi seçtim. 10 kişiyle sınırlı ama zaten bana 1 kişi lazım uzun uzun konuştuğum. bide diğer operatörleri aramak için hat almam gerekiyordu. bundada iyice araştırma yaparak VODAFONE nin CEP1 Tarifesini beğendim. Vodafone de Avea da Turkcell de benim babamın oğlu değil. avantajlar değişirse benimde hattım değişir. şu numara taşınabilirliği başlasa iyi olacak. numaramı değiştirmeden istediğim operatöre geçebilirim.

DogukanDogu84

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
herkes hizmet bedelini konuşuyor ama hiç kimse devlete giden korkunç miktarda vergi oranlarını konuşmuyor.ÖTV+KDV+Özel İletişim Vergisi.Pahalı olmasının en önemli sebebi budur.Yoksa hizmet bedelleri o kadar da yüksek değil.Mesela Özel İletişim Vergisi deprem vergisi idi ve geçiciydi hatırlıyorsam :)

Reaksiyon puanı
0
K790i var bende. Yayın cekisine göre maksiminda mavi ortada sarı minumunda kırmızı gozukuyor. Turkcell vardı bende daha maviden asagısını gorememestım. Gecenlerde avea aldım kırmızıdan yukarı cıkmıyor. Birine mesaj gonderecek olursam ya sebeke yok diyor. yada ertesi günü iletiliyor. Ucuz etin yahnisi yaban olurmus.

Kaliteli konusmak ıstıyorsanız kesenın agzını acacaksınız. Ona buna laf atmayın.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Avea Bence Yıllarca 10 dakkası 1 kontüre konuştum:)

flyturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence turkcell çok iyi bir pazarlama siyasetine sahip.
kullanıcıyı kısıtlıyor.
evturkcell: sadece sabit hatları aramak için, bir de evin içindeyken,
birfiyat: 250 kontör yukle, kullan her ay, iadere eder.
alo 60paket: her ay aynı dakikayı konuşacağımı nerden bileceğimki, sanki her ay 60 dak konuşmam lazımmış gibi.
yani parayı önceden ver, iste konuş ister konuşma, konuşursan ucuza gelir, konuşmazsan parasını zaten vermişsin demektir.
YAPAMIYORLAR MI DAKİKASI 1 KONTÖR, ŞARTSIZ. HELAL O ZAMAN.
son olarak, turkcell numara taşınırlığı çıktığı zaman, abonelerini kaybetmekten korkuyor, yanlış mı,
evet: en iyi hizmet ve kapsama alanı turkcellde, bu yüzden kazik.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Öyle ya da böyle, yıllardır adından bahsettiren ve buna devam edecek olan şüphesiz Turkcell. Kampanyaları dikkat çekici ve kullanışlı oluyor. ( Konuşmak için, geyik gelmesini beklemek gibi saçma kampanyalar yapmıyor en azından.) Türk Telekom'a dahi meydan okuyan tek marka Turkcell. Memnunum, son yaptığı tarifelerde dikkat çekici. Fakat aylar önce haberi çıkan numara taşınabilirliği başlarsa bir çok kişi için daha iyi olabilir en azından bu tartışmalar son bulur. :)

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Benim için en ucuz Turkcell

1. TonlaKazan kampanyasından aydan aya 90 kontor kazanıyorum. ..:: TonlaKazan .Com ::...

2.Kendini Hayallere fazla kaptırdın.
asmile.gif
Kontör Kuşundan kontör kazanıyorsunuz. Bende 10 kontor kazandım. gnçtrkcll'li! Sen Hayal Et! Bitmedi.

3. BizBize Canımın 3ü Sevdiğiniz 3 kişiyi belirleyin. Bir hafta boyunca 25 kontöre tam 250 kontörlük konuşun. Yani dakikası sadece 0,4 kontör. Benim tarife bu. BizBize Canımın 3ü - Turkcell

4. EvTurkcell kampanyası var. Dakikası sadece 1 Kontor EvTurkcell - Turkcell. Artı Bir kampanya vardı Süresi bitti. Ama bana 31 Aralık 2008 kadar ( Vodafone, Avea, Turkcell ) dakikası sadece 1 kontor.
Bitmedi

5.MMS kampanyası var. 8-31 Temmuz tarihleri arasında bedava MMS gönderin. Bu kampanyası aydan aya süresi yenileniyor. MMS Kampanyası - Turkcell

6. Yurt İçi Hava Durumu Yarın hava güneşli mi, yoksa yağmur mu yağacak? Artık her gün ÜCRETSİZ cebinizde! turkcell-im

Daha var. Ama Bu kadar yeter. Vodafone kullandım. Hiç güzel kampanyası yok yani. Avea hiç çekmiyor. En iyi Kaliteli Turkcell diyorum.

serkanbardak18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avea ya ayda 150 kontör yüklüyorum.Smse 39dan başka kontör vermiyorum.Sevgilimle 10 dakikası 2 kontöre konuşuyorum,diğer operatörleri dakikası 2 kontöre arıyorum...Ayrıca her kontör yükleyişimde 3 saat avea içi görüşme kazanıyorum.Var mı başka arzusu olan?
not: Turkcell ve Vodafone hattım da var.Ve diğer bir notda diğer avea kullanıpta çekmiyor,kesiliyor diyen arkadaşlara: Avea benim bulunduğum her yerde çekiyor.Çekmeyen yerde alıp kullanırsanız sizin sorununuz.

blueboytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkcell kimseyi kandırmasın bikere insanlar telefonle konuşma yaparken avealı vodafone diye ayırım yapmak zorunda kalıyorlar. yabancı şebeke ayrımı yapmak zorunda kalıyorlar. Bence en ucuz ayrımı yaparkan şebeke ayrımı yapmadan konuşma yapıldığı takdirde hangisinde daha az para ödüyorsak o ucuz olandır. Şimdi Turkcelin herkesle tarifesi buna müsait. aylık paketler dahilinde her yöne aynı ücretle görüşme imkanı sağlıyor. Ör. 120 dakikalık bir paketle her yöne ayda 120 dakika konuşma hakkı veriyor ücret olarak yaklaşık 30 ytl ödeme yapıyoruz. Ayrıca ücretlendirmesi de 6 sn de bir yapılıyor. Aynı şekilde avea herkesle aylık 300 dakika konuşma süresinin karşılığında yaklaşık 37 ytl ödüyorsun üstelik ücretlendirme saniye başına. yani turkcellde 2 sn konuşursan 6 sn parası ödüyorsun avea da 2 sn konuşursan 2 sn parası ödüyorsun. HANGİSİ UCUZ??????

bahsettiğiniz tarife bu mu?

Avea

aylık ücret 36.35 ytl her yöne 300 dakika

dipnot:

Kullanılmayan tarife dakikaları her ay sonunda silinir. Tarife kapsamındaki dakikaları aşan aramaların dakika ücreti, KDV dahil 19 YKr'dir. Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir. Bu tarifenin kontör atış periyodu 6 saniyedir. AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.
Bilgi için 444 1 500 veya cep telefonunuzdan 500'ü tuşlayarak Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
En iyisi avea boşverin bu işleri ;)

splintercell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana göre Turkcell verdiği hizmetler ile 35milyon kullanıcıyı hakeden bir firma.
3 senedir Turkcell kullanıyorum. Diğer operatörlerde sinyalin 2-3 çubuk düştüğü yerlerde Turkcell full çekim sinyali ile teknolojisini zaten gösteriyor.

Aslında en pahalısı Turkcell değil. Biraz iyi okuyucu bir insan kendini iyi bilen bir kişi Turkcell' de tam tarifesini bulduğunda diğer operatörlerden daha avantajlı hale geliyor. Bu biraz da reklam ve bilgi birikimiyle alakalı. Turkcell reklam olarak çok güzel fikirlerle geliyor ancak reklamlarda can alıcı noktaları değinirken malesef hızlıca geçiliyor. Bir diğeri ise bilgi birikimi birazcık araştırmacı bir insan bilen bir insan Turkcell' in birçok avantajından yararlanabilir. Videodaki tablolar bence çok isabetli seçilmiş.
Tarifesini bilebilen bir kullanıcı Turkcell' in avantajlarından daha fazla yararlanabilir.

Turkcell' in özellikle fatura hatlar için uyguladığı tarifeler daha iyi ancak kontörlü kullanıcılar için biraz daha iyileştirilmiş tarifeler sunulmalı. Özellikle kontör kartlarının fiyatları son zamanlarda çok yüksek. Bu konuda bir çalışma yapılıp parça kontör şeklindeki kartlar piyasaya sürülüp uygun fiyatlara sunulsa bence daha isabetli olur.

Bir de şu açıdan bakarsak gerzek erkeklerin Vodafone ya da Avea seçimini sadece aptal kızlar belirliyor. Neymiş kız arkadaşı Avea' lıymış, Turkcell' den pahalıymış, Avea' dan ararsan ucuzmuş. Ben o kızın yerinde olsam kontörün benden daha mı önemli diye ayrılırdım. Bunu da biz erkek milleti kabul etmeliyiz artık.

nokihan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar türkcell kullanıyorum ucuz mucuzu yok resmen vatandaş soyuyorlar onun için az öz kullanalım kanmayalım reklamlara tuzak büyük adamlar yalnış mesaj yolluyorlar konuşmak isteyincede kontür alıyorlar resmen soygun onun için tarifeler filan hikaye sadece kendilerine yontuyorlar kanmayalım adamları boşuna zengin etmeyelim.telefon da az ve öz konuşalım unutmayın tarife belli vatandaşı soymak gerisi hikaye.........