En Ucuz Gear S2 Nerden Alabilirim ?

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Gear V700 kullanıyorum. Görüntüsünden sıkıldım. Apple watch düşünmüyorum. Bütçemi aşıyor, kare ekrandan sıkıldım, 1 gün şarj ömrü benim için yetersiz. S2 Classic modelini düşünüyorum. HB'de 750 TL'ye buldum en ucuz. Daha ucuza bulabileceğim bir yer var mı ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aralarinda ne fark var ?
Hoparlör (telefon baska yerdeyken mesela baska oda teleofna gorusme gelirse saatle cevaplayabiliyorsun )
Müzik dinlersin olmadi
GPS var
daha gelişmiş always on display benim aklıma gelen bunlar
Daha büyük ekran
Ama diyorum ya gereksiz ikiside akıllı saatlerin topu gereksiz en azından bizim ülkemizde bu fiyatlandırmayla

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Hoparlör (telefon baska yerdeyken mesela baska oda teleofna gorusme gelirse saatle cevaplayabiliyorsun )
Müzik dinlersin olmadi
GPS var
daha gelişmiş always on display benim aklıma gelen bunlar
Daha büyük ekran
Ama diyorum ya gereksiz ikiside akıllı saatlerin topu gereksiz en azından bizim ülkemizde bu fiyatlandırmayla
Ayni fiyata guzel analog saatlerde var ama daha islevli olmasini istiyorum. Saatten muzik degistirmek, arayanlari saatte gormek benim icin yeterli. Duymuyorum cunku telefon calinca. Bluetooth kulakligim yok almayida dusunmuyorum. Gear v700 kullaniyorum. Esasinda benim icin yeterli ama goruntusu hosuma gitmiyor ve kordonu boya oldu hic bir sekilde cikartamadim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ayni fiyata guzel analog saatlerde var ama daha islevli olmasini istiyorum. Saatten muzik degistirmek, arayanlari saatte gormek benim icin yeterli. Duymuyorum cunku telefon calinca. Bluetooth kulakligim yok almayida dusunmuyorum. Gear v700 kullaniyorum. Esasinda benim icin yeterli ama goruntusu hosuma gitmiyor ve kordonu boya oldu hic bir sekilde cikartamadim.
Gereksiz 1000 tl bir saate gereksiz
Akıllı saatlerde ülkemiz şartlarında 1000 tlyi hak etmiyorlar mesela yurtdisindan 300 dolar onlara göre 300 tl ana bizin ülkemizde pahalı bunlar