En sonunda z5 Compact aldım

Barış Onur Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Uzun zamandır telefon bakıyordum, küçük ekran ve iyi bir telefon olarak düşündüğüm telefonu bugün aldım. Burada öneren arkadaşlar vardı, kötü yanlarını da söyleyenler. Ben ise her telefonun eksik bir yanının olduğunu düşünerek bugün gittim telefonu aldım :) Bu forumda olan herkese teşekkür ediyorum, gerçekten çok yardımcı olan insanlar var. Ve o insanlar da iyi ki forum da bulunuyorlar iyi forumlar :)

BGYAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun kardeşim. Bende z5 compact almayı düşünüyorum yazın. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

Barış Onur Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı olsun kardeşim. Bende z5 compact almayı düşünüyorum yazın. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

Kesinlikle paylaşırım, şuan güncelleme yapıyor telefon. Küçük telefon olarak tercihim olan bir telefondu pişman edeceğini sanmıyorum

BGYAY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi hayırlı olsun. Bende yazın fiyatı düşerse alacağım inşallah yoksa gm 5 plusa bakcaz

Barış Onur Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İyi hayırlı olsun. Bende yazın fiyatı düşerse alacağım inşallah yoksa gm 5 plusa bakcaz

İnşallah düşer. Bende 1500 Tl civarı bakıyordum ama buna karar kıldım. Gm 5 plus eğer kronik sıkıntılar yoksa güzel bir telefon

MaratusAquatica

Asistan
Reaksiyon puanı
40
İnşallah düşer. Bende 1500 Tl civarı bakıyordum ama buna karar kıldım. Gm 5 plus eğer kronik sıkıntılar yoksa güzel bir telefon

kardeşim öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan abimde z3 kullanıyor sony gercekten samsunga göre stabil arayüzü daha saglıklı bir şekilde calısıyor bu fiyata göre güzel bi telefon ve ergonomik iyi günlerde kullanman dileğiyle Allaha emanet ol

Barış Onur Can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kardeşim öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan abimde z3 kullanıyor sony gercekten samsunga göre stabil arayüzü daha saglıklı bir şekilde calısıyor bu fiyata göre güzel bi telefon ve ergonomik iyi günlerde kullanman dileğiyle Allaha emanet ol

Teşekkürler hocam, z3 de güzel ama ben yeni çıkanı tercih ettim çok fazla farkı yok diyorlar ama olsun yenilik iyidir :)