En son okuduğunuz kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Konu başkaları olunca X ışını gücünde sezgileri oluyor ama kendi hareketleri karşısında bütünüyle körlük içinde.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Mutlaka okuyun

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Mutlaka okuyun

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
bir şeyi kaybetmenin verdiği acıya bakarak onun bizim için ne derece değerli olduğunu anlarız

John verdon
Gözlerini sımsıkı kapat

Yunus5561

Asistan
Reaksiyon puanı
210
Gölgelerin efendisi:14
Kardeşlik savaşçıları:7

Yazar aynı bağlantılı kitaplar müthiş'ler gölgelerin efendisi 14 kitap ama 2adet daha var oda isterseniz bütün serilerini bitirdim tavsiye ederim???

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Harry Potter Ölüm Yadigarları kitabın yarısına kadar okudum onun dışındaki serileri de güzeldi zümrüdüanka yoldaşlığı 1000 sayfaydı 15 günde bitirdim en son kitabıda okuyordum 1 2 gün okumadım yerimi kaybettim sinirlendim okumayı bıraktım :) En yakın zamanda okuyacağım ALLAHIN izniyle. 1 2 3 4 5 6 7 kitabı var okudum ilk kitaplarını 4 5 kere okumuşumdur en az

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
@niyazi5859, Harry Potter benimde en sevdiğim serilerden. Filmlerini çok severek izlemiştim. :) Merak ettim kitabı nasıl?
Kitapları da ayrı bir zevk veriyor hocam kitabın ilk başlarında bu harry potter mı diyorsun sonra olaylar canlanmaya başlıyor ve o heyecan filmde olmayan bir sürü olay mesela dudley ölüm yadigarlarında evden gidiyorlar ya o sırada amcası yer israfı diyor harrye dudley ise harrynin yanına gelip senin yer israfı olduğunu düşünmüyorum diyor çok iyi okumanı tavsiye ederim @Justinianus I The Great

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Kitapları da ayrı bir zevk veriyor hocam kitabın ilk başlarında bu harry potter mı diyorsun sonra olaylar canlanmaya başlıyor ve o heyecan filmde olmayan bir sürü olay mesela dudley ölüm yadigarlarında evden gidiyorlar ya o sırada amcası yer israfı diyor harrye dudley ise harrynin yanına gelip senin yer israfı olduğunu düşünmüyorum diyor çok iyi okumanı tavsiye ederim @Justinianus I The Great
Fantastik serilerde en iyileri kara kule kral katili dune lotr ve gotr diyorlar ama insanlar mitolojiyi batıl inanç diye pek sevmiyorlar genelde tarz olarak savaş ve polisiyeyi çok severim

Reaksiyon puanı
66
bitcion.jpg

Kitabı elimde gören herkes "ne zaman zengin oluyoruz" diye soruyor. Ben de öyle bi anlatım bekledim ancak kitap bizlere bitcoinin ortaya çıkış felsefesini anlatıyor. bilgisayarlar sosyal anlamda duvarları kaldırdı, kendine ait para birimi ile devletleri sarsıyor ve güvenlik konusu da bi açıklığa kavuşursa yepyeni bir çağa girmiş olacağız.

Teknolojik gelişmeler, sıradan insan için ilkel dürtülerine hitap etmesi oranında biliniyor, güç ve cinsellik gibi. Bitcoin için neredeyse herkes "beleş para" gözüyle baktığından dolayı, amacını anlayan kişi sayısı az. ve çok rağbet görüyor.

Bu arada kitap, yatırım tavsiyesi değildir.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
En son neler okudunuz bakiim?tavsiye ettiklerinizi de yazın
Canan Tan hastası oldum çıktım... :)
PİRAYE... şu ana kadar okuduğum kitapların engüzeli diye bilirim.... kitabı ne zaman başlayıp ne zaman bittirdiğinizi anlamıyorsunuz.sevgi aşk aile çatışmaları ve doğu kültürünün yerle bir ettiği duygular..
Çokta etkilendim bende anlatmayla olmuyor herkez okusun ve kitabın sonunda ağladım açıkçasııı:(

Yüreğim Seni Çok Sevdi bu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar.gerçekten çok güzel hele de sonu.. Aşkı çok güzel anlatıyor. Herkese tavsiye ederim.

"Biliyorum, imkansız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime..." demişti Murat. "Çünkü, yüreğim seni çok sevdi!.."

Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını.

"Yüreğim seni çok sevdi
O yürek talan
O yürek yangın yeri
O yürek sen istiyor
Bir tek seni..."

Aslı ile Murat’ın İstanbul-Bursa-Amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü... Herkesin kendinden bir şey bulabileceği kadar gerçek...
Şimdide Eroinle Dansı okumaya başladım... :)
Fnaf kitabı almıştık onu okuyordum birde Sherlock Holmes Okuyorum.

Reaksiyon puanı
66
incir.jpg

İnsanoğlunun 8 temel duygusu vardır. Bunlar mutluluk, üzüntü, korku, şaşkınlık, öfke, ilgi, iğrenme ve utançtır. Bu kitapta hepsini bulacak, sonuna kadar hissedeceksiniz. 90'lı yılları hatırlayanlar Boşnakların yaşadığı soykırımı hatırlar. ben o zamanlar küçüktüm, soykırımın siyasi yönünü haliyle bilemiyordum. Bir bölge bölünecekse din ve ırk farklılıkları gözetilerek bir ayrım yapılır ve her yerde propagandası yapılır. Sırp-Hırvat-Müslüman veya Alevi-Sünni-Kürt gibi. Irk olarak ayrılamayacak olanlar din olarak ayrılır. Buna da insanoğlu müsaittir, hemen ayrılır. Sözüm ona medenileşmiş batı söz konusu müslüman insanlar olunca bir anda vahşileşiyorlar.

Kitabı okudukça dehşete kapıldım. Gözlerimden yaşlar süzüldü. Her ne kadar hayali de olsa o ortamı hissettim. Nasıl bir ortam diye merak edenler "Arınma Gecesi" film serisini izleyebilirler. Az önce selamlaştığın komşun, şimdi canını almaya geliyor.

Murataltug

Dekan
Reaksiyon puanı
3,096
Sir Arthur Conan Doyle - Sherlock Holmes (5 Kitaplık Bir Serisi)
Dörtlerin ittifakı ile kızıl soruşturma enfestir özellikle kızıl soruşturma zirvedir müthiş dramdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fnaf kitabı almıştık onu okuyordum birde Sherlock Holmes Okuyorum.
Kızıl soruşturma ve 4 ler ittifakı zirve enfes müthiş bir dram
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 149007

İnsanoğlunun 8 temel duygusu vardır. Bunlar mutluluk, üzüntü, korku, şaşkınlık, öfke, ilgi, iğrenme ve utançtır. Bu kitapta hepsini bulacak, sonuna kadar hissedeceksiniz. 90'lı yılları hatırlayanlar Boşnakların yaşadığı soykırımı hatırlar. ben o zamanlar küçüktüm, soykırımın siyasi yönünü haliyle bilemiyordum. Bir bölge bölünecekse din ve ırk farklılıkları gözetilerek bir ayrım yapılır ve her yerde propagandası yapılır. Sırp-Hırvat-Müslüman veya Alevi-Sünni-Kürt gibi. Irk olarak ayrılamayacak olanlar din olarak ayrılır. Buna da insanoğlu müsaittir, hemen ayrılır. Sözüm ona medenileşmiş batı söz konusu müslüman insanlar olunca bir anda vahşileşiyorlar.

Kitabı okudukça dehşete kapıldım. Gözlerimden yaşlar süzüldü. Her ne kadar hayali de olsa o ortamı hissettim. Nasıl bir ortam diye merak edenler "Arınma Gecesi" film serisini izleyebilirler. Az önce selamlaştığın komşun, şimdi canını almaya geliyor.
Bunun ikinci kitabı var meyra bir de biz müslümanları anlatan en güzel kitaplardan bir diğeri de uçurtma avcısı ile bin muhteşem güneştir

lBeratl

Asistan
Reaksiyon puanı
215
Percy Jackson serisi öneririm güzel bir kitap (mitoloji)
şuan okuduğum karanlık zihinler (macera - bilim kurgu)