• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En son okuduğunuz kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnşallah. :)

Nutuk | Mustafa Kemal Atatürk

Aşk-ı Memnu | Halid Ziya Uşaklıgil

Arada uyuyorum. :)

Beyaz Gemi | Cengiz Aytmatov

Markus Zusak -Hiç kimse sıradan değildir

Suç ve ceza. Dostoyevski

Ne zamandır okumak istiyordum.En sonunda bitti.

"Simarillon"

Çok ağır bir konusu var. Taa yaratılıştan başlıyor ve üslup çok değişik. bazı yerleri 2-3 kez okumak zorunda kalıyorum.

son okudugum kitap paradokya. konu bakımından guzel olmus bence tavsiye ederim suan basladıgım seri , mahserin dört atlısı serisi.. ilginc bir kitap sürükleyici :)

Mind Control adında bir kitap. Kendi zihninizi kontrol edip daha sonra da başkalarının hareketlerinden çıkarımlar yaparak onun davranışlarını kontrol edebilme ve söylediğiniz sözlerle ve yaptığınız davranışlarla onu yönlendirebilme sanatı bir nevi. Bilinçaltıyla ilgili güzel bilgiler de barındırıyor.

tanri-daima-tebdil-i-kiyafet-gezer20120603011243.jpg

İsmine kandım, okuduğum zamana yandım. Kitapla ilgili şu yorumu da hayli beğendim, hak verdim:

Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer, kapağı hayli başarısız ancak isminden dolayı ilgi çeken bir kitap. Tanıtım yazısında da, hakkında okuduğum diğer yazılarda da hep kişisel gelişim kitabı olarak tanıtılmış. Ben bir alakasını kuramadım. Kitap hayatınızı kurtarmayacak, değiştirmeyecek, belki biraz düşündürteck o kadar. Bu niyetlerle kitabı almış olanlara şimdiden geçmiş olsun.

Bu kitaba ayırdığım zamanın hesabını öte tarafta veremem. Hikâye bir roman...

pardon en son okuduğumu hatırlamıyorum :D
ama en son yarım bıraktığım kitap ince memet (çaktırma yarısı derken ilk 5 sayfadan sonrası yok :D

Mustafa armağan Abdülhamit in kurtlarla dansı 1-2 ikisinize okuyun süper kitaptirlar benim bide su an okuduğum kitap var Ahmed gunbay yıldız çiçekler susayinca

Gözlerini Sımsıkı Kapat – John Verdon

Şeytanı Uyandırma - John Verdon

Polisiye sevenler buyursun, lakin fazla da bir şey beklemeyin. Benim boş vaktim çooook diyenler, arzu ederlerse, okusunlar. :)

kargo ücreti almayan internet üzerinden kitap alabileceğimiz yerler var mı arkadaşlar ?

hayatım paraçparça'yı temin etmek istiyorum ama kitabın yarısı kadar kargo vermek pek cazip değil.

akil-labirenti20120909022648.jpg

tavsiyemdir sürükleyici arkadaşlar zaten çok bağlanırsanız 1 günde bitirmeden içiniz rahat etmez