En son okuduğunuz kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

king_julien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"kadın kokusu" kitabının 1992 yapımı filmini de izledim. sadece paylaşmak için söylüyorum, filmde kitaba ciddi manada bağlı kalınmamış.
mesela filmde charlie öğrenci değil asker bir kere... kitapta kadın kokusuyla alakalı somut hiç bir şey yok ama filmi yapan kadın kokusu üzerinden gitmiş sanki. adam kitabı okumamış isminden esinlerek bir film çıkarmış ortaya. gerçi genelde böyle oluyor. hepsi bir yana alpacino nun rolüne diyecek yok. klasik amarikan askeri tiplemesini de müthiş canlandırmış

WhiteNegro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımın önerisi üzerine P.C. CAST Deniz Tanrıçası ' nı okudum, fantastiğinde fantastiğini yazmış kendisi :) bir sayfasında bile sıkılmayacağınız, biraz cinselliği ön planda tutan bir kitap :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
YP6O.gif

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
[h=5]Amak'ı Hayal[/h]ŞEHBENDERZADE FILIBELI AHMED HILMI
"Tuhaf! Varla yok hiç bir olur mu? Örneğin ben şimdi varım, yarın yok olacağım. Bu ikisi arasında fark yok mu?" dedim.

Deli, başını çevirdi. Kahkahayı bastı: "Vay! Sen varsın ha?! Acaba var mısın?"

Ruh ve madde âlemi arasında varlığın hakiki manasını arayan Raci'nin yolu nihayet bir gün, mezarlıktaki küçük kulübesinde yaşamını sürdüren Aynalı Baba ile kesişir. Benliğini şüphe ejderhasına teslim etmek üzere olan Raci'nin kafasındaki sis perdesi, bundan sonra yavaş yavaş dağılır ve bizleri tadına doyamayacağımız heyecanlı bir yolculuğa çıkarır. Raci'nin, hayalin derinliklerinde hiçlik zirvesinden Zerdüşt'ün diyarına, Kaf ve Anka'ya, oradan da ilahi aşkın nuruna doğru yaptığı bu manevi yolculukta tasavvuf deryasının sırlarına doğru kanat çırpacaksınız.

170474-Amak-i-Hayal.jpg

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Eğer bir millet özgür olacaksa ; gurura, irade gücüne, meydan okumaya, nefrete, nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Baraka (The Shack)

Yazar: William P. Young

Tavsiye etmem.Dini ağırlıklı bir kitap.Sizi etkileyeceğini düşünüyorsanız okumayın.

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sadece Aptallar Sekiz Saat Uyur

Yazar:Erdal DEMİRKIRAN

Okumanızı tavsiye ederim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sadece Aptallar Sekiz Saat Uyur

Yazar:Erdal DEMİRKIRAN

Okumanızı tavsiye ederim.

Hocam bu adam okunmaz yahu. Ver gazı cebim dolsun kafasını yaşıyor bu arkadaş. Hem yıllar önce ilk kitabında şu tarihte şunu başaracağım bu tarihte ben böyle bir adam olacağım diyordu. Ne oldu? Sesi soluğu çıkmıyor arkadaşın.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ben de okudum o kıtabı yıllar oldu. Oyun hamuru gibi birşey de vardı yanında. Ne diye isimlendirmişti unuttum. :D

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hocam bu adam okunmaz yahu. Ver gazı cebim dolsun kafasını yaşıyor bu arkadaş. Hem yıllar önce ilk kitabında şu tarihte şunu başaracağım bu tarihte ben böyle bir adam olacağım diyordu. Ne oldu? Sesi soluğu çıkmıyor arkadaşın.

Valla kaptan , adamın kişisel olarak yaptıkları hakkında bilgim yok fakat bu kitabı mantıklı geldi , şayet zaten içinde örnekler var ünlü kişilerden.Anlattığı hikayede kurgusu makul seviyede şahsen.

@Alnair Alsad oyun hamuru gibi birşey yoktu benim aldığımda

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben de okudum o kıtabı yıllar oldu. Oyun hamuru gibi birşey de vardı yanında. Ne diye isimlendirmişti unuttum. :D

O kitapta değildi sanırım. Sen Şimdi Gidiyorsun Ya, Cehennemin Dibine Git kitabında bağır taşı hediye ediyordu.

Bahsi geçen kitapta da oyun topu alın diyor ama, tabii ben uygulamadım. Hipotermus mu koyacaktık o topun adını, öyle bişeylerdi.

Tarih daha tamamlanmadı, ama ben seviyorum sayın Demirkıran'ı.

Ulke TV'de tanımıştım, sohbetleri vs. sıkmıyor.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Tarih daha tamamlanmadı, ama ben seviyorum sayın Demirkıran'ı.

Ulke TV'de tanımıştım, sohbetleri vs. sıkmıyor.

Tarih tamamlanmadı ama vaad ettiği takvimin çok gerisinde. Hatta tamamlanan takviminde gerisinde. Neyse. :) sonuçta bu adam boş bir defteri millete satıp yarışmaya sokmuş ve o yarışmanın sonucunu açıklamamış bir adam. Sevin sevin ama peşine düşmeyin. Sonra uyarmadı demeyin.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Tarih tamamlanmadı ama vaad ettiği takvimin çok gerisinde. Hatta tamamlanan takviminde gerisinde. Neyse. :) sonuçta bu adam boş bir defteri millete satıp yarışmaya sokmuş ve o yarışmanın sonucunu açıklamamış bir adam. Sevin sevin ama peşine düşmeyin. Sonra uyarmadı demeyin.

Eyvallah. Hayatta hiç kimsenin peşine düşünmeden düştüğüm olmadı. Her şeyi okurum, ama sadece düşüncemi zenginleştirir. Körü körüne bir şeye bağlanmaya karşıyım.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
O kitapta değildi sanırım. Sen Şimdi Gidiyorsun Ya, Cehennemin Dibine Git kitabında bağır taşı hediye ediyordu.

Bahsi geçen kitapta da oyun topu alın diyor ama, tabii ben uygulamadım. Hipotermus mu koyacaktık o topun adını, öyle bişeylerdi.

O kitabı satın alıp, okudum ben. Yerim Seni ÖSS'sinde de şeker mi ne veriyordu.
Ama onu almadım tabii. :D

CALIYAKALI

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bana gayet mantıklı geldi bu kitabı.Kaldı ki okuduğum tek kitabıydı bu adamın.

Çok sivri dilli olduğu için kitap başlıkları insana aslında çekici geliyor

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bağır taşınız duruyor mu? :D

Biraz nette dolaştım da, o taş lazım bana :P

Hahah! Güzeldi.:D

hocam sen adamın fanı çıktın yahu :D her kitabını okumuşsun :D

Yok, bir tek Sadece Aptallar 8 Saat Uyur'u satın aldım ve okudum.

Bir daha da tövbe. :P

Bahsettiğim şeyi buldum:

Hipotalamus Hediyeli Kitap (İlk defa)
Kitabın sağ üst köşesini keserek söz konusu köşeye bir kutu yerleştirdik. Kutunun içine ise kitabın ilerleyen bölümlerinde adı sıkça geçecek olan 'Uyku Kontrol Merkezi'ni koyduk. Kitaba göre, okuyucu uykusunu azaltmak için bu merkeze hükmettiğine inanmak zorundadır.

Füme renk bir oyun hamuru, hipotalamus dediği şey. Kanmayın benim gibi. :D

Shadow`

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kiliclarin-firtinasi-kitaplar.jpg

George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı - Kılıçların Fırtınası(Serinin 3. Kitabı)'nı okuyorum. Okuduğum en iyi fantastik kitap :) Hatta dizisi de var (Game of Thrones). Bir de oyunu var:biggrin:(Game of Thrones:The RPG)

fredyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
jack london - john barleycorn'u okudum en son.
kendi hayatını anlatıyor, daha doğrusu hayatı boyunca nasıl içki içtiğini ve sonunda nasıl pişman olduğunu.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
the-hobbit-book.jpg

5 ordu savaşının ortasındayım. son 40-50 sayfa kaldı. bitmesin diye okumuyorum :S