En son okuduğunuz kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bende Ozan Beedle ın hikayelerini okudum en son :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Yavuz Bahadıroğlu
Hayatı Aşkla Yaşamak

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
zeus un şifresi sonu bende hayal kırıklığı oluşturdu genede güzel kitap :) ilgiyle sonuna kadar okudum.

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Çelik Çekirdek - Şamil Tayyar
Topal Osman Ağa - Teoman Alpaslan

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Melekler Ağlarken
Oktan Keleş

Henüz bitirmedim.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Senatörün Karısı - Sue Miller
Son 50 sayfa için okunabilecek bi roman :)
ama son 50 sayfaya gelene kadar kitap süründü elimde.akıcı olmayan bir roman kısaca :)
Puan 5/10

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ken grimwood sil baştan çok beğendim hayata farklı bir bakış açısı katıyor :)

sırada aklından bir sayı tut var ama fırsat yok :S kitabı unuttum evde yeniden almam lazım :S

Wolfintheparty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dublörün Dilemması - Murat Menteş herkese tavsiye edilir 10 nurmara kitap :)

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Dublörün Dilemması - Murat Menteş herkese tavsiye edilir 10 nurmara kitap :)

:) gerçekten muhteşem. böyle bi kitap yazılmış olamaz diyosun okurken, yani ben dedim :D eğer okumadıysan "korkma ben varım" ı da okumalısın. o daha da iyi. adam çılgın :D

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=155851]Aerony[/MENTION] daha iyi derken yani yine aynı tarz ama hem konu daha uzun, hem de biraz daha karışık. yine harika :)

RqcTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lord Kinross - Osmanlı İmparatorluğunun Yükselişi ve Çöküşü.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Aşkın Şehidi - Ahmet Turgut

Geçen hafta bitirdim.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
23c0a21b9365ddc23e6f7a2.jpg

Sıcak ülkelerinden, Stockholm'un kar altındaki caddelerine ve buz tutmuş göllerine savrulan siyasi mülteciler.

Yaşamı paramparça olmuş Sami'nin, bir Kuzey hastanesinde önüne çıkan yaşlı bakan.

Bir cinayet planı ve Sami'nin yaşamını etkileyen bir kedi. Çevresindekileri kendisine aşık eden Şilili bir genç kız; yakıcı öfke nöbetlerine kapılan güzel Clara. Bir uzay istasyonu kadar garip ve uzak buldukları iklimde kıvranan, acı çeken, kıskanan, cinsellikle avunmaya çalışan ve öç alma hayalleri kuran insanların romanı.

Sami, Clara, Juan Perez, Rıza, Garcia, Adil ve Yoriko'nun hikayesi, uzun süre etkisinden kurtulamayacağınız bir derinlik ve elinizden bırakmayı olanaksız kılacak, soluk kesen bir kurguyla anlatılıyor.

2001 Yunus Nadi Roman Ödülü'nü kazanmış; Yunanca, Sırpça, Farsça ve İsveççe'ye de çevirilmiş güzel bi kitap. Okumanızı öneririm :)

ben kimim?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 1 tane okudum sonra psikolojim bozuldu göremeyeceğim bir yere kaldırdım :D kitabı okuduktan sonra acaba bende insanların beynini yönetebilirmiyim diye düşündüm. Ama yapamıyormuşum :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
olasılıksız fenadır. Hele o sonunda o cumle var ya bitiriyor. Dondurma olayı. Bu adamın bir kitabını daha gormustum ama cok pahali oldugu icin almamistim birinden bulup oyle okurum diye. Bak simdi hatirladim onuda bir ara okuyayim.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
olasılıksız fenadır. Hele o sonunda o cumle var ya bitiriyor. Dondurma olayı. Bu adamın bir kitabını daha gormustum ama cok pahali oldugu icin almamistim birinden bulup oyle okurum diye. Bak simdi hatirladim onuda bir ara okuyayim.

onuda 2. kez okuyacaktım bulamadım kardeşim arkadaşına vermişti zaten önce olasılıksız ardından empati. empatide bir yerde kane den bahsediyo zaten :D:D

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
12593860.jpg

Aşk ve Ego’nun yıpratıcı savaşının fırtınalı öyküsü olan bu Roman, gerçek bir yaşamdan esinlenilerek kaleme alınmış. “Bana O Şarkıyı Son Defa Söyle Natali” mantıkla ruhun cephe savaşında, aşkın her zaman ruhtan yana saf tuttuğunu şu cümlelerle anlatıyor:

“ Bir sokak kedisini evinize alırken, tüylerinin açacağı zararı baştan kabullenmiş olmuyor muydunuz? O vakit, o tüyler sizi hasta ederse belki acı çekersiniz ama asla pişman olmazsınız. Bazen, doğruları bildiğiniz halde yapamazsınız. Çünkü tutkunuz o kadar büyüktür ki, aklınızın bütün doğrularına inat, ateşin üstüne duygularınızla yürürsünüz. Acı sonu gördüğüm halde, Buğu ile Roma’da birlikte bir gün daha geçirme karşılığı şeytandan sonsuz azabı almaya hazırdım.”

Psikolojik sorunları olan bir kadını sevmeye başlayan bir adam, bu kadın sayesinde aşkın sadece fiziksel çekicilikten ibaret olmadığını anlamaya başlıyor.

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kayıp yüzyılın prensesi (Kahraman Tazeoğlu)
pek beyendiğimi söyleyemem fakat içinden sivrilen cümleler çok vardı onlar hoşuma gitti sadece.

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
06040750.jpg

Ben sana tutkunum kırçiçeğim..Bülbülün güle dil döktüğü gibi değil benim sana gönül verişim..O sevdanın mahremiyetini düşünmedi hiç..Benim sana olan sevdam,sadece kalbimle şu karaladığım sayfalar arasında..

levaic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pirayeyi okumuştum güzeldi. Yes Evlen Dua Et en son okuduğum kitap yarıda bıraktım sevmedim bunu saymassak. En Son Yürekler Ölürü bitirdim

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Oktan Keleş; 'Bir Meczubun Rüyası' 4 kitabını sırayla okuyorum ilki buydu.. harika, kesinlikle tavsiye ederim.