En son okuduğunuz kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Aykut Oğut - Evrenden Torpilim Var!

Kişisel Gelişim Kitabı öneririm Herkese İstemek Olmanın yarısıdır :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Gece uyumadan mutlaka okurum bir şeyler.
Genelde çizgi roman.
Bu kez de, 1955 yılı basımı, Çağlayan Yayınlarından Mickey Spillane'in muhteşem karakteri Mike Hammer'in
I The Jury (Kanun Benim) romanını okuyorum.

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Sinan Yağmur - Aşkın Gözyaşları II Hz.Mevlana...
Tavsiye ederim arkadaşlar çok güzel bi kitap...

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tehlike Altında diye bir kitap okuyorum kitabı artık seneye bitiririm :D

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu hafta okuduğum 2.ci kitap halim bahadır tutunuş...çok sürükleyici bir kitap kesinlikle tavsiye ederim

srndpty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
ben en son Sil baştan adlı romanı okudum, oldukça sürükleyici.
Chris Cleave in Küçük Arı adlı kitabını da tavsiye ederim, gerçekten çok güzel.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Nermin Bezmen sırça tuzak..

yesil34

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Canan Tan'ın En Son Yürekler Ölür kitabını burda rasgele görmüştüm içeriği ilgimi çekti dün aldım ve bugün kitap neredeyse bitmek üzere. o arkadaşa da teşekkürler bu arada. duygusal takılanlara şiddetle tavsiye edilir!:)

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ferdinand von Schirach'dan Suç: Bir ceza avukatından gerçek hikayeler..... muhteşem bir kitap... tavsiye ederim...

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
dün itibari ile bitirdiğim son kitap Canan Tan- iz, gerçekten sürükleyici bir roman olmuş tavsiye ederim

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Uzun zamandır yazmamışım bu konuya çünkü aylardır elimdeki kitabı bitiremedim.Sıkıcı olmasındna mı yoksa tembel olmamdan mı anlamadım ama ilk defa bir kitapta bu kadar takıldım kaldım.
En kısa sürede bitireceğim seni kitap :D

RECEPNFK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
En son okuduğum kitap Cehennem Vadisi yazarı Ali Erkan Kavaklı tavsiye ederim.

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
aklindan-bir-sayi-tut20110403010022.jpg

SENİ O KADAR İYİ TANIYORUM Kİ NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLİYORUM Bir adam, posta kutusuna bırakılmış imzasız bir mektup alır. Mektupta şöyle yazmaktadır: Aklından herhangi bir sayı tut 1 ila 1000 arasında herhangi bir sayı. Adam öylesine 658 sayısını tutar. Not şöyle devam etmektedir: Sırlarını nasıl bildiğimi göreceksin küçük zarfı aç. Aldıklarını geri vereceksin Vermiş olduklarını aldığın zaman. Biliyorum ne düşündüğünü, Ne zaman uyuduğunu, Nereye gittiğini, Nereye gideceğini. Seninle bir randevumuz var, Bay 658. Sıradanlıklara meydan okuyan, anında başınızı döndürecek ve ilgi çekici karakterlerinin kalp atışlarını tüm gerçekliğiyle hissedeceğiniz bir kitap Aklından Bir Sayı Tut kolay kolay unutmayacağınız bir roman.

----
Güzeldi. Bir seri katil hikayesi. :D
Aslında çeviri ve kullanılan dil mükemmel değildi bir sürü hata vardı (sinir olurum dil bilgisi hatalarına) ama güzel olan hikaye ve olaylar.. Polisiye kitaplarını seviyorsanız okumanızı tavsiye ederim. Düğüm kitabın sonunda çözülüyor ve sürekli merak halindesiniz :D kendiniz de çözemiyorsunuz akla gelmeyecek şeyler... enteresan. hoş :D nokta.

Reaksiyon puanı
68
306096_2.jpg

“Mahzen, Jeff Abbott’un günümüzün en iyi yazarlarından biri olduğunun kanıtı. Çok etkili aksiyona ve şaşırtıcı bir kurguya sahip. Elimden bırakamadığım kesinlikle kaçırılmaması gereken bir kitap.”
Harlen Coben – Asla Vazgeçme kitabının yazarı

“Mahzen, iyi ile kötünün zamana karşı yarışının anlatıldığı güçlü bir konu, jeff romanda aksiyon çılgınlığı yaratmış ve yaşatmış.”
Lisa Gardner - Tek Başına ve Saklambaç kitaplarının yazarı

“Kaya gibi sert. Hayatta kalmak için öldürmek zorunda kalmanın şok edici gerçeği aksiyonu hızla ilerletiyor.”
Publisher Weekly

“Abbott’un son romanında iki adamın hayatı kelimenin tam anlamıyla birbiriyle çarpışıyor. Quentin Tarantino’nun Zor Ölüm serisiyle birleşmesi gibi bir çarpışma düşünün….karakterler başarılması imkansız gibi görünen bir işin peşinde ve heyecan asla durmuyor. Abbott her zaman muhteşem bir yazar olmuştur ama bu şu ana kadar ki en güzel romanı. Şaşırtıcı dönüşler, muhteşem bir olay örgüsü ve son derece gerçekçi karakterler.”
Library Journal

“Jeff Abbott en sevdiğim gerilim romanı yazarlarından biri. Mahzen’de ulaştığı tempo Harlan Coben ve Lee Child’in yazdıkları romanlardan daha hızlı. Acımasız, zekice ve çarpıcı haliyle Mahzen bu senenin en iyi macera kitabı.”
Joseph Finder

gizem durmaz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Platon bir gün kolunda bir ornitorenkle bara girer.
Felsefeyi mizah yoluyla anlatmış bi kitap kendi deyimleriyle de felsefesprik bi anlatım. felsefeye ilginiz olsun ya da olmasın okunası, tavsiye ederim :)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
olasılıksızı tekrar okudum adam fewer dan. çok ilgi çekici bir kitap kim bir kitabı ikinci kez okur ki benden başka :D

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
olasılıksızı tekrar okudum adam fewer dan. çok ilgi çekici bir kitap kim bir kitabı ikinci kez okur ki benden başka :D
Benn! tabi ki. :D
Eğer çok güzelse... Mesela Şeker Portakalı.. :(

zBK973101YB413_250.jpg

Bak yine hüzünlendim. Okumayan var mıdır hala bilmiyorum ama kaldıysa, mutlaka okusun. Minicik bi kitap. İki üç saatte bitiyor. Ama her seferinde aynı duyguları yaşatıyor. Çok fenaaaa :crying:
Şimdi diyeceksiniz ki, madem bu kadar acıklı, her hatırladığımızda üzülecez neden okuyalım be manyak mıyız biz? Ben de derim ki, okuduktan sonra neden daha önce okumamışım diyeceksiniz. :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Benn! tabi ki. :D
Eğer çok güzelse... Mesela Şeker Portakalı.. :(

zBK973101YB413_250.jpg

Bak yine hüzünlendim. Okumayan var mıdır hala bilmiyorum ama kaldıysa, mutlaka okusun. Minicik bi kitap. İki üç saatte bitiyor. Ama her seferinde aynı duyguları yaşatıyor. Çok fenaaaa :crying:
Şimdi diyeceksiniz ki, madem bu kadar acıklı, her hatırladığımızda üzülecez neden okuyalım be manyak mıyız biz? Ben de derim ki, okuduktan sonra neden daha önce okumamışım diyeceksiniz. :D

est. manyaklık değilde hayatta en sadık dost, sevgili, arkadaş olan kitapları tekrar tekrar okumak manyaklık olamaz.

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
est. manyaklık değilde hayatta en sadık dost, sevgili, arkadaş olan kitapları tekrar tekrar okumak manyaklık olamaz.

bu mesajdan sezdiğime göre sen bu kitabı okumadın sword :D sana görev, olasılıksız'dan sonra ilk okuyacağın kitap şeker portakalı. anlaştık mı :D sana harika bi dost kazandırıyorum bak :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
bu mesajdan sezdiğime göre sen bu kitabı okumadın sword :D sana görev, olasılıksız'dan sonra ilk okuyacağın kitap şeker portakalı. anlaştık mı :D sana harika bi dost kazandırıyorum bak :D

çok saol büyük ihtimal kitaplıkta vardır akşam bakıyorum ve okuyorum. :D teşekkür ederim bakalım kazandırdığın dost nekadar anlıyabilecek beni :P

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
:) bittikten sonra yorumlarını bekliyorum sword :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
foruma fazla vakit ayırmıyorum artık ama buna yorum yazmak için gelirim :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
elmalısoda hakkaten neden daha önce okumadım bilmiyorum :( bukadar ilginç bir acı hikayesi o çocuğun kafasındaki o dünya, o düşünceler büyümüşte küçülmüş neleri düşünüyor. Bana küçük bir kardeş verdin. onca zaman kitaplıkta unuttuğum için onu çok üzüldüm ühüüüüüü :crying:

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
:)
İnsanda, keşke bi küçük kardeşim olsa da her türlü yaramazlığına katlansam her pisliğini hoş görsem isteği uyandırıyo değil mi :) Zavallı minik zezeee :crying:
Yazar çok zeki biriymiş bence. Çocukluğundan belli :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
o kitap öyle tam olması gerektiği gibi olmuş. o çocuktaki yüreğin büyüklüğü insanlara ibret olması gerek bence en başta bana :)