En son okuduğunuz kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ben bu aralar bir arkadaşımın tavsiyesiyle İhsan Oktay Anar'ın kitaplarını okuyorum.
Gerçekten çok farklı bir üslûpla yazmış olduğu kitapları hepinize tavsiye ediyorum. Sürükleyici eserleri var.

En son, Bitirmiş olduğum Kitab-ül Hiyel ve Efrâsiyâb'ı Hikayeleri kitaplarına ek olarak şu anda Puslu Kıtalar Atlası'nı okumaktayım.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Elif Şafak - Aşk

Herkese tavsiye ederim. Pembe kapağına aldırmayın, güzel kitap :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Nietzsche-Böyle Buyurdu Zerdüşt
Ama hala okuyorumm:)Tabi ikinci seferdir okuyorum..

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Benim kitap okumaya hiç merakım yoktur.Ne zaman kitap okumaya kalksam ilk 15 sayfasından sonra sıkılıp bırakıyorum.20 yaşına geldim.1 tek kitabı bile tam olarak bitirdiğimi hatırlamıyorum..

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Taaşşuk-u Tal'at ve Fitnat...

Osmanlı döneminde geçen iki gencin aşk hikayesi. Onları gördükçe, hayatlarını okudukça ne kadar şanssız bir dönemde doğduğumu bir kez daha anladım... :(

Sizde farkında mısınız bilmiyorum ama ben bir şeyin farkına vardım. Doğu eserleri. Önceden bilimin, edebiyatın, felsefenin beşiği doğuydu. Ben ise hep batı eserleri okumaya özen gösterirdim. Doğu eserlerini okuyunca anladım. Batı'nın ruhu yokmuş...

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sol Ayağım-Christy Brown
baya güzel bi kitaptı yazarın hayat hikayesi

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
İnanç Psikolojisi-Nevzat TARHAN
Kitap indirimde meraklısı olanlar alablilir.:)

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Adam Fawer okuyucusu çokmuş maşallah ya :) süper
2006'da çıktı ama Türkiye'de çok tutulmuş maşallah süper devam okumaya :)
Bu kadar çok okunduğu için 2.kitabı empati orjinal dili dışında ilk olarak Türkçe'ye çevrilmesine izin verildi (ve japonca).. :) İyi okumalar

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dan Brown-Melekler ve Şeytanlar harika kitap gerçekten tavsiyemdir okuyun konusu kurgu harika

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Taaşşuk-u Tal'at ve Fitnat...

Osmanlı döneminde geçen iki gencin aşk hikayesi. Onları gördükçe, hayatlarını okudukça ne kadar şanssız bir dönemde doğduğumu bir kez daha anladım... :(

Sizde farkında mısınız bilmiyorum ama ben bir şeyin farkına vardım. Doğu eserleri. Önceden bilimin, edebiyatın, felsefenin beşiği doğuydu. Ben ise hep batı eserleri okumaya özen gösterirdim. Doğu eserlerini okuyunca anladım. Batı'nın ruhu yokmuş...

Edebiyat derslerinde adını duymuştum. Öyle bir söyledin ki, bi bakıyım şu kitaba :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Umarım sende beğenirsin. bulacağın tek şey, aşk'ın nelere kadim olduğudur.
Onları görünce bizimkisi de neymiş diyesim geliyor...

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Elizabeth Lowell - Rehine

Kısaca bahsetmek gerekirsei Meksika'da mafya birine bir iş yaptıracağı zaman onun oğlunu yada en yakınını rehin alıyor. Eğer iş başarıyla tamamlanırsa rehine sağ salim serbest bırakılıyor. Yok başarılamazsa rehine öldürülüyor. Bu şekilde rehin alınmış bir çocuk 2 gün içinde kurtarılmaya çalışılıyor kitapta. Sürükleyici bir kitap. Tavsiye ederim.

mahsunbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ölüm Meleği - Agatha Chiristie Polisiye roman ilk başlar çok sıkıcı sonlarda açılıyor.

mahsunbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim kitap okumaya hiç merakım yoktur.Ne zaman kitap okumaya kalksam ilk 15 sayfasından sonra sıkılıp bırakıyorum.20 yaşına geldim.1 tek kitabı bile tam olarak bitirdiğimi hatırlamıyorum..

Aynen bende de böyle bir hastalık vardı sonra inat hastalığı başladı. 15 değil 30-50 ye kadar sabredersen gerisi geliyor:):thumbup:

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Şule Yüksel ŞENLER-Huzur sokağı

Ramintwes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kitap Okumuyorum Desem Kitapsever'lere Ayıp Olurmu? Sürekli PC başındayımda.