En son neler okudunuz bakiim?tavsiye ettiklerinizi de yazın
Canan Tan hastası oldum çıktım...
PİRAYE... şu ana kadar okuduğum kitapların engüzeli diye bilirim.... kitabı ne zaman başlayıp ne zaman bittirdiğinizi anlamıyorsunuz.sevgi aşk aile çatışmaları ve doğu kültürünün yerle bir ettiği duygular..
Çokta etkilendim bende anlatmayla olmuyor herkez okusun ve kitabın sonunda ağladım açıkçasııı
Yüreğim Seni Çok Sevdi bu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar.gerçekten çok güzel hele de sonu.. Aşkı çok güzel anlatıyor. Herkese tavsiye ederim.
"Biliyorum, imkansız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime..." demişti Murat. "Çünkü, yüreğim seni çok sevdi!.."
Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını.
"Yüreğim seni çok sevdi
O yürek talan
O yürek yangın yeri
O yürek sen istiyor
Bir tek seni..."
Aslı ile Murat’ın İstanbul-Bursa-Amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü... Herkesin kendinden bir şey bulabileceği kadar gerçek...
Şimdide Eroinle Dansı okumaya başladım... [/QUOT
Yakup kadri karaosmanoğlu - Nur BabaEn son neler okudunuz bakiim?tavsiye ettiklerinizi de yazın
Canan Tan hastası oldum çıktım...
PİRAYE... şu ana kadar okuduğum kitapların engüzeli diye bilirim.... kitabı ne zaman başlayıp ne zaman bittirdiğinizi anlamıyorsunuz.sevgi aşk aile çatışmaları ve doğu kültürünün yerle bir ettiği duygular..
Çokta etkilendim bende anlatmayla olmuyor herkez okusun ve kitabın sonunda ağladım açıkçasııı
Yüreğim Seni Çok Sevdi bu kitabı okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar.gerçekten çok güzel hele de sonu.. Aşkı çok güzel anlatıyor. Herkese tavsiye ederim.
"Biliyorum, imkansız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime..." demişti Murat. "Çünkü, yüreğim seni çok sevdi!.."
Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını.
"Yüreğim seni çok sevdi
O yürek talan
O yürek yangın yeri
O yürek sen istiyor
Bir tek seni..."
Aslı ile Murat’ın İstanbul-Bursa-Amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü... Herkesin kendinden bir şey bulabileceği kadar gerçek...
Şimdide Eroinle Dansı okumaya başladım...
George Orwell Hayvan Çiftliği'ni tavsiye ederim güzel bir kitaptı. Yazar; domuzların insanlara, insanlarında domuzlara benzediğini fabl türünde vererek göstermiştir. politik bir taşlama olarak karşımıza çıkıyor.
Tam da "Çiftlikbank!" günlerine denk getirmişsin ya iyi tevafuk olmuş.
Napolyo'nun yaptıklarına epey şaşırdım.George Orwell Hayvan Çiftliği'ni tavsiye ederim güzel bir kitaptı. Yazar; domuzların insanlara, insanlarında domuzlara benzediğini fabl türünde vererek göstermiştir. politik bir taşlama olarak karşımıza çıkıyor.
Napolyo'nun yaptıklarına epey şaşırdım.
Bende şu an Yüzük Kardeşliğini okuyorum.En son 2 tane kitap okdum (biri 3'leme) Yüzüklerin Efendisi bir de İlber Ortaylı Atatürk
Bende bir bakayım ismini çok duydum ama fırsat olmamıştı.İnce Memed. Sitelerde sürükleyici kitap sıralamalarında gezerken gördüm. İlk başta şaşırmıştım acaba üyeler fazla puan mı verdi acaba diye ama gerçekten okuduğum en sürükleyici kitaplardan biri oldu. Konu ve anlatım bazı kimselere göre değişik veya ilgi çekici gelmeyebilir fakat '' Ben şöyle alıp giden bir kitap arıyorum '' diyenler için biçilmiş kaftan. Şiddetle tavsiye ediyorum. Şimdi ise Kar Kurdu kitabını okuyorum.