Murataltug
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,096
Hocam siz bu kadar filmi gün içinde nasıl izliyorsunuzMutlaka seyredin
Padman (2018) - TurkceAltyazi.org
Aktivist Arunachalam Muruganantham’ın biyografisinin anlatıldığı bir film. Görevi , kırsal kesimdeki kadınlara hijyenik ürün temin etmekti. O zamanlarturkcealtyazi.org
Enson Hangi Filmi seyrettiiniz ???
!
İzlediğiniz filmlere bir, iki satır yorum yazarak diğer üyeler için film hakkında bilgi edinmesini sağlayabilirsiniz.
Öncelikle hem film seyrediyorum kendimi sıksam 3 film biter ama fazla kasmak istemiyorum 150 sayfa kitap okuyorum 15 tane msj kasıyorum bazen 2 işi birden yapıyorum vel hasıl genelde işim müsait olduğu için 12 saatim film seyrederek kitap okuyarak geçiyorHocam siz bu kadar filmi gün içinde nasıl izliyorsunuz
Bu diziyi sevenlerin boardwalk empire dizisinide seyretmesi gerekirPeaky blinders ( film değil ama yazayım dedim )
7. Koğuştaki mucize bir kore filminden uyarlanmıştır hücre 7 o da çok süper zaten kore sineması kardeş sinemadır hint sinemasıda ailemizin bir üyesidir hatta derlerki samsungu dedelerimiz kurmuş7. Koğuştaki Mucize (2019) – IMDb: 8.3
Dayı ailecek ağlaya ağlaya çatladık la...
holivuddan daha iyi kore cineması7. Koğuştaki mucize bir kore filminden uyarlanmıştır hücre 7 o da çok süper zaten kore sineması kardeş sinemadır hint sinemasıda ailemizin bir üyesidir hatta derlerki samsungu dedelerimiz kurmuş