epsilon06
Profesör
Tenet
Bu filmi ailemle izledik.Ama film boyunca what dedin gülüm kafasındaydık

Hep izleyeceğim diyerek -bir şekilde- sürekli ertelediğim bir film. Bakalım, bunu izlemek ne zaman kısmet olacak.Ekli dosyayı görüntüle 130958
Tenet
Bu filmi ailemle izledik.Ama film boyunca what dedin gülüm kafasındaydıkHayır olayın bütününü anladım ama çok büyük eksikler kaldı.Doğru düzgün anlayanda yok heralde anlatabilen bulamadım varsa anlayan spoiler tagıyla yazsın.Spoiler tagı nasıl atılıyor biri bana da öğretsin
![]()
Ben de izlemek istememiştim sadece afişi görünce klasik ajan filmi heralde diye erteledim.Murat sonerin yaptığı ankette 2. Seçilmiş bir bakayım dedim de...Yaaani her şey seyirciye kalmış çok bir mantık üzerinde oturmuyor.Bir Inception değil.Hep izleyeceğim diyerek -bir şekilde- sürekli ertelediğim bir film. Bakalım, bunu izlemek ne zaman kısmet olacak.![]()
Greyhound,Güzel film, Tom Hanks beyciğim oynuyor ancak alışılagelmiş bir film,ne kötü ne de çok iyi.
Enson Hangi Filmi seyrettiiniz ???
![]()
![]()
!
İzlediğiniz filmlere bir, iki satır yorum yazarak diğer üyeler için film hakkında bilgi edinmesini sağlayabilirsiniz.
Hep izleyeceğim diyerek -bir şekilde- sürekli ertelediğim bir film. Bakalım, bunu izlemek ne zaman kısmet olacak.![]()
"Anlamaya çalışma. Hisset!" diyorum, başka da bir şey demiyorum.Yaklaşık iki buçuk saat sürüyormuş. Yarın için TENET'i izlemeyi planlıyorum, bakalım.![]()
imdb diyor ki dünyanın en iyi filmi esaretin bedelidir katılıyormusunuz
Evet bir de şu var kitap okuyanlar çok iyi bilirki king bir klasiktir aksiyon gerilim arka fonda dram vardır medyum hayvan mezarlığı yeşil yol kujo harikadır ancak filmleri aynı kalitede olmaz bazı filmleri hariç esaretin bedeli yeşil yol cinnet harikadır esaretin bedeli ve yeşil yol gerçekten frank darabont tarafından kitapların hakkı verilerek çekilmiştir ikiside klasiktirThe Godfather bence birinci sırada olmalıydı. Zaten Esaretin Bedeli ile arasında sadece 0.1 puan fark var. (Yani aslında The Godfather da 1. sayılabilir pekala)
The Godfather bir zamanlar birinci sıradaydı, sonradan Esaretin Bedeli birinci sıraya bir oturdu, pir oturdu, bir daha da sıralama hiç değişmedi. Çünkü Esaretin Bedeli'nin de dünyada özel bir kitlesi, çok sayıda fanları (hayranları) bulunuyor.
49 yıl önce çekilmiş olan The Godfather, klasik film sayılıyor. Fakat artık Esaretin Bedeli de bir "klasik film" olma yoluna girdi sayılır. Ne de olsa o da 27 yıllık bir film...
İşin aslına bakılırsa, hem Esaretin Bedeli hem de The Godfather olağanüstü güzellikte 2 filmdir ve hangisinin "en iyisi" olduğunu tayin etmek çok zordur.